Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Masticore said: hmm peki bu para ceza ile 7.3k olmus olabilir mi ne bileyim faiz fln. işliyormu bu borçta. Faiz isliyo bagkurda die biliom. Ilerde af cikar, yapilandirma bisi olur ödemen icin illa ödicem emekli olcam dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Korax said: Masticore said: hmm peki bu para ceza ile 7.3k olmus olabilir mi ne bileyim faiz fln. işliyormu bu borçta. Faiz isliyo bagkurda die biliom. Ilerde af cikar, yapilandirma bisi olur ödemen icin illa ödicem emekli olcam dersen. Sagol bu arada gittim gerek kalmadan, o parayi odemeden yani. Basvurum onaylandi 5dk. bekledim toplam. Istanbul'da Idata ya gore cook daha iyimis orasi. Ispanya,fransa,norvec vs. bakan yer yani. Idata gibi ukala tipler degil. Bagkur olayina gelince. Evet ceza ve faiz binmis ama insan yinede korkuyor bu devletin ne yapacagi belli olmaz. af yaparmi bilinmez.Belki de sirf ibneligine ,maas alma diye, af cikarmazlar ama yanilmiyorsam en azindan guncel primlerini yatirirsan daha fazla faiz binmiyormus korax ve ayrica Saglik sigortasindan yararlanamiycaz. (O parayi oduyene kadar) hani ciddi bir rahatsizligin oldu odeyip yararlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 3.554TL de benim var ödemeyi kesinlikle düşünmüyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Peki, geceleri nasıl rahat uyuyacaksın bunu hiç düşündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ardımı dövdürmekten ona sıra gelmedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Fin said: 3.554TL de benim var ödemeyi kesinlikle düşünmüyorum lel. Abi farketmeden borçlanma, 300 olur 500 olur nasıl bir rakam bu? Kaç yaşında üniversiteyi bitirdin ve kaç yıl çalışmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 25 yaşında mezun oldum çalışıyorum aynı zamanda 5-6 ay 225 gibi bişi ödedim sonra bıraktım ödemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 1 dakka ben çalıştığım halde her ay bunu ödemek zorunda mıyım ? SGK primleri gibi iş yerim ödemeyecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Benim sgkm yok özel sağlık sigortası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Masticore said: Bagkur olayina gelince. Evet ceza ve faiz binmis ama insan yinede korkuyor bu devletin ne yapacagi belli olmaz. af yaparmi bilinmez.Belki de sirf ibneligine ,maas alma diye, af cikarmazlar ama yanilmiyorsam en azindan guncel primlerini yatirirsan daha fazla faiz binmiyormus korax ve ayrica Saglik sigortasindan yararlanamiycaz. (O parayi oduyene kadar) hani ciddi bir rahatsizligin oldu odeyip yararlanabilirsin. Hadi hayirli olsun diim ozaman, gidisin hallolmus madem :) Valla devletin ne yapacagi konusuna katiliyorum, artik baya ipin ucu kacti netekim. Bildigin soyup sogana ceviriliyoruz, enayi yazsalar bide zorla alnimiza tam olcak. Saglik sigortasini son 2 ayin guncel primini yatirirsan faydalaniyosun diye biliyorum, emin degilim öyle bisey hatirliyorum ama. Ben ödemeyi dusunmuyorum ileriye dönuk yav, 2. ulke vatandasligim oldugu icin umursamiyorum yani pek burayi, en kötu kacarim ake diyorum dsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 115,19 Tl borcum var 25 yaşında bile değilim. Geçen sene işte çalışıp çıktım sgk gidip öğrenci olduğumu göstermedim ondan mı çıktı bu burç neden çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kayit yok diyor, yirttimmi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 gss'ye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bana da kayit bulunamadi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 beyler gidin sgk ya itiraz edin benin 2,5k gayme indi 70.98 tl ye şaka gibi.. her ne kadar bu sigortalar hedehödösü birbirine bağlansa gibi gözüksede saçma bi şekilde birbirlerinden haberi yok kurumların.benim çalıştığım zamanları düşmedikleri için borç katlanmış gözükmüş ama itiraz edip sistemden düşürebiliyorsunuz.. birde kesin olarak gelir testi yaptırın bir sgk da çalışan arkadaşdan da trick aldım zengin bi muhitde oturuyorsanız başka fakir muhitleri yazın,2-3 arkadaş ortak evde oturuyosunuz falan incelemeye falanda gelmiyolarmış dediğine göre.. bence biz ülke olarak bitmişiz de okeye dönüyoruz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kısaca tutturduklarına geçirmeye çalışıyorlar diyorsun. Neyse tatilden dönsünler gideyim şu SGK'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 2,82 ₺ görünüyor da ne borcu ki okumadım D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben arkalarda verilen bi siteden biseylere baktim, ise giris tarihi kazanim filan biseyler yaziyo, onlar ne lan, turkiyede bile olmadigim zamanlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Reaksiyon göstermezseniz geçiriyorlar, ehliyet olayı gibi. İşin ilginci sosyal medyada filan lafı bile geçmiyor, sadece Paticik duyarlı harbi ahaha. Don lastiği hakkında bile 3 sayfa entry olan sözlükte 2 tane entry var konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Şimdi işe girdikten sonra bu borçların silinmesi için nereye başvuracaz? Bi de işyerinin sigorta yaptırması durumunda bunlar bi daha para istemez di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 borclar silinmiyo, sgkya gidicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Odeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Azmodai said: kayit yok diyor, yirttimmi yani? Bu konuda bir sorum var abi sana, pattern bulmaya calisiyorum. Bana da aynisini diyor ama bu kanun cikmadan once bir yerde 2-3 ay sigortali calismistim. Senin de oyle bir olayin varsa, bundan once sigortali calismissan bundan dolayi kayit yok cikiyor diyecegim. Yoksa ciddi ciddi burokratik hata var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 E yukarda birisi Sgk'ya gittim 2500 lira 75 liraya indi demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bu ne ben hiçbişey anlamadım. 2500 tl borç gözüküyor. neyin borcu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar