Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - Manchester United ( 20.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

Liebe said:

Biz manunun ronaldolu kadrosuna 3 atınca iiiyyy anca yedekleri yenersiniz diye ezilmistik.umarim puan kaybetmezsiniz...

ronaldo yedekti o zamanlar

ronaldo toplam 50 maça çıkmış 2004te. baya yedekmiş.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/cristiano-ronaldo-dos-santos-aveiro/leistungsdaten/spieler_8198_2004.html

bu kadrolar:

FENERBAHÇE: Rüştü Reçber , Önder Turacı , Servet Çetin , Fabio Luciano , Ümit Özat (Kaptan) , Serkan Balcı (Dk.72) Mehmet Yozgatlı) , Marco Aurelio Brito Dos Prazeres , Alexsandro De Souza , Selçuk Şahin , Tuncay Şanlı (Dk.89 Fabiano Lima Rodriquez, Márcio Ferreira Nobre (Dk.87 Niyazi Serhat Akın)

MANCHESTER UNITED: Tim Howard, Philip Neville, Wes Brown (Dk.63 Gerard Pique) , John O’Shea , Quinton Fortune , Christiano Ronaldo , Eric Djemba-Djemba , Darren Fletcher (4), Kieran Richardson (Dk.68 Jonathan Spector) , Liam Miller) (Dk.76 Chris Eagles) , David Bellion
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Biz manunun ronaldolu kadrosuna 3 atınca iiiyyy anca yedekleri yenersiniz diye ezilmistik.umarim puan kaybetmezsiniz...

o da rezerv takım gibi bir şeydi kabul etmek gerek, misal 6-2'lik maçtaki kadroları

Rory Carroll
Gary Neville
Heinze
Ferdinand
Rooney
Nistelrooy
Giggs
Bellion
Kleberson
Djemba-Djemba
Silvestre

Phil Neville, Fletcher, Liam Miller, O'Shea, Ronaldo yedeklerde. Ronaldo maça bile sokulmadı.

3-0'lık ikinci maç,

Tim Howard
Phil Neville
Wes Brown
Ronaldo
Bellion
Liam Miller
Djemba-Djemba
O'shea
Kieran Richardson
Darren Fletcher
Fortune

yedekler; Pique, Spector, gerisi faso fiso sdfaa

Hani tamam bir Ronaldo var kadro da ama o zamanlar sadece wonderkid olarak görülüyordu. Bu kadar net bir adam değildi, Rooney daha yüksek kalibrede bir stardı. Gerçi Ümit Özat'tan yediği çalım ile beli kırıldı, yükselişine birkaç yıl darbe vurmuş olabilir asdfdssfds

Aynı şey mesela Beşiktaş içinde geçerli, bizim Manu maçlarında da benzer şey oldu. Gerçi bu maçlarda iki kadroda da çok büyük güç farkı yoktu. Bizim galibiyet zaten çok şaşırtıcıydı ya, galibiyetten ziyade ilk maçta da fark yemememiz garipti.

İlk maçın 11'i, 1-0 yenildik. /gruplarında ilk maçı

Ben Foster
Gary Neville
Evra
Anderson
Rooney
Vidic
Carrick
Nani
Scholes
Evans
Valencia

ikinci maç, 1-0 kazandık:

Ben Foster
Gary Neville
Wes Brown
Anderson
Park Ji-Sung
Vidic
Welbeck
Rafael
Obertan
Macheda
Gibson

Yedekler fena ama, Evra-Owen-Carrick sonradan oyuna girmişlerdi. Kulübede de Kuzçak, Nani, Scholes Fletcher vardı daha,

Hayat, zaten tam takım geldiklerinde öyle ya da böyle herhangi bir Türk takımının onları yenme ihtimali yok. 90'larda belki, oldu güzel galibiyetler ama şuan ki futbol düzeninde malesef yerimiz yok. Hele hele takımlarımız bu haldeyken. Adamların rezervlerinin değeri bile bizim takımları yok edecek cinsten ...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ya fener'in kadrosu o dönem, çokta kötü değil. Serkan Balcı falan formdaydı diye hatırlıyorum. Alex, Ümit, Tuncay, Nobre, Aurelio falan hep iyi dönemleriydi.

Bir tek işte Servet-Luciano-Önder fail asfsd Önder'de dönem dönem iyi oynuyordu o zamanlar diye hatırlıyorum.

Ya benim şimdi dikkat ettiğim asıl, ilk maçta Hooijdonk var ama ikinci de yok. Hatırlamıyorum niye olmadığını sakat falan mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

4 sakat falan vardı galiba yamulmuyosam

al bakalım vv :

Van Hooijdonk'un misafirleri
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Manchester United maçında forma giyemeyen Hollandalı Van Hooijdonk, ülkesindeki eski takımı NAC Breda'nın futbolcuları ve teknik heyetini maçta ağırladı. Van Hooijdonk, maç öncesi stadın yanında bulunan Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı'nın restoranında misafirleriyle yemek yedi.
Öte yandan, Avrupa Şampiyonlar Ligi sponsorlarından MasterCard'ın organizasyonuyla, iki takım futbolcuları da sahaya çocuklarla el ele çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...