Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - Manchester United ( 20.11.2012 - 21.45 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bir anda bu konuma gelmek güzel birşey, daha kötü gruplardan çıkamadığımız günler olmuştu ülkenecek takım fark etmeksizin. UEFA'ya gitmesi bana kalırsa daha hayırlı olurdu ama ŞL'de bir üst tur tecrübe ve prestij olarak daha faydalı. Ülke puanını falan geçtim onu bu kafayla hiçbir zaman kurtaramayız, bari takımlar isim yapsın.

Yalnız gelecek tahmini rakipler,

PSG, Porto, Schalke, Arsenal, Malaga, Dortmund, Shaktar, Juventus, Bayern, Barcelona

Arsenal ve Shaktar grubu yüksek ihtimal 2. bitirirler, ama Shaktar'ın son maç Juve'ye kasacağını sanmıyorum, Juve'de garantiye almak için hırs yapar. PSG-Porto son maç, kazanan 1. bitiriyor. İkisi de potansiyel rakip dersek yukarıdaki takımların hiçbirini normal şartlarda yenemez GS.

Belki Malaga diyecem çünkü taa elemelerden beri hiç şans tanımıyordum. Ama adamlar çok farklı, Pellegrini cidden ne kadar büyük hoca olduğunu gösteriyor. Araplar kazık atıp terk ettikten sonra o durumdaki bir takımı bu kadar net bir şekilde üst tura çıkarmak çok zordu, zoru başardı ama onlar içinde yolun sonu bana kalırsa burası. GS ile karşılaşırlarsa tek eh işte denkliğinde sayılabilecek kura olur bizim için,

Onun dışında hiçbir takımı GS yenemez, hele Schalke basit falan demişte ayıp, adamlar bu sezon liginin en iyi oynayan takımlarının başında geliyor bana kalırsa. Gerektiği kadar oynamak nedir ibretlik ders veriyorlar resmen
  • Yeni Oluştur...