BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 fakat forumda dolaşırken yutup videoları siyah kareler şeklinde görünmeye başladı. Sol tık işe yaramıyor, sağ tık ise sadece flashın menüsünü açıyor. Ne ayapabilirim düzeltmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Opera'yı silip, Chrome kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ya ben Chrome kullanmak istemiyorum. =/ Opera çok daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 12 fail su anda. 12.50 alfa surumu filan var, daha iyi calisiyor. Onu bekliyorum ben. Bazen yapiyor boyle Opera, duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Daha önceki versiyonlardan birinde de çok feci yavaşlıyordu. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 siyah kare derken play dediğinde siyah ekran mı kalıyor yoksa ne bilim siyah siyah kareler mi var?. Örneğin bendeki problem forumda dolaşırken 1. dediğimin olması. Chrome kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 forumda dolanırken yutup videoları böyle siyah kare oluyor http://oi46.tinypic.com/2co3215.jpg Yutup'un sitesinden video izleyebiliyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Sorun senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bende de oluyor bu. Hem Linux'de, hem OS X'de, hem de Windows'da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bende de oluyor, hatta refresh'lersem de Adobe Flash blah blah crash bikbik diye dalga çıkartıyor üstte. yeniden refresh'lersem yola devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar