Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 forumda bu konudaki kafa karışıklığını gidermeyi kendime görev bildim. gideri var alırı var züper kız gibi yorumlar yapılmış. önce interview'ini paylaşalım http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oR3C9gCL3UM bazı resimleri evet şimdi malumun ilanını yapıyorum. forumlarda she felan yazdığına bakmayın bizim sıkarlet bildiğin zıkarlet yani erkek. her hangi bir ameliyat geçirmemiş. yani sadece kadın gibi giyiniyor ama diğer takımlar yerinde duruyor. forumlarda she denmesinin sebebi kendini kız gibi hissetmeyi ve öyle giyinmesi. yani kısacası transgender benim anlamadığım buna nasıl best woman gamer gibi lakaplar ve ödüller veriyorlar?? (source: http://myanimelist.net/forum/?topicid=424269) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 e kadın cunku o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Niyet etmiş bir kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Cuce said: e kadın cunku o yüzden erkeklere bahşedilen süper yeteneklerle doğduğu için kabul edilemez buldum. 70'lerde doğu bloğu ülkelerinin erkekleri kadın kılığında yarışlara soktuğu anlaşılınca ortalık karışmıştı, o hesap bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi o zaman sk.mc de kafasına bi peruk giysin bende kızım desin olcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 oyununa bakarim gerisi ilgilendirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 hiç işim olmadı kendisiyle şu topii açmasaydınız haberim bile olmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ZvZ'si iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 scarlett i bosverin nova mi kerrigan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Nekro said: scarlett i bosverin nova mi kerrigan mi Selendis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 BonePART said: abi o zaman sk.mc de kafasına bi peruk giysin bende kızım desin olcak mı? aynen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu okumadan önce gideri var demiştim, konuyu okudum hala gideri var diyorum. Yalnız silikon lazım böyle olmuyor Ayrıca tabii ki kızlar liginde yarışacak, sonuçta insan kendini ne hissediyorsa odur. Peruk takmak değil belirli duyguları yaşamak önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Nasıl haberiniz olmayacaktı ? 2 sayfa MLG topicinde konuşuldu bu olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 axedice said: Konuyu okumadan önce gideri var demiştim, konuyu okudum hala gideri var diyorum. Yalnız silikon lazım böyle olmuyor Ayrıca tabii ki kızlar liginde yarışacak, sonuçta insan kendini ne hissediyorsa odur. Peruk takmak değil belirli duyguları yaşamak önemli olan. kızlar ligi yok, tek lig var. hatun gelip koreli dövüyo. cekemiyenlerde pipisi var onun falan diyo işte. halbuki sendede var, tutskiyancek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kadın erkek ligi yokki gamingde ne farkeder yani tartışılacak bi yönü yok oyunu oynar gider.şunun penisine laf edip yetemeyen rival tayfası pirinç tarlası kömür madenine düşmemiş kısmen şanslı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kadın ligi erkek ligi yok ta eniyi kadın oyuncu diye bir ödül var u got it? gerçekten kadın olup bu ödülü almakla çakma kadın olup bu ödülü almak arasında fark var. şimdi pirinç tarlası ve anadoludan hikayelerle ahkam kesebiliriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sırf ben en iyi kadın oyuncu ödülünü aliyim diye yapmamış bunu yani. gayet doğru kadın olarak değerlendirilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Sırf gelip laf olsun diye adam her yere yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ödülü almak için mi kadın kılığına giriyor yoksa öncesinde veya konuyla ilgisiz bir şekilde mi kadın kılığında, kadın gibi kabul edilmeyi istiyor ? mesele ödül alacak olup da tartışmanın bu konuya dayanmasıysa yukarda yazdklarımın cevaplanması yeterli olacaktır. olimpiyat değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ödülle alakası yok. zaten hareketleri vsde kadın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 hacılar hangi kafanın ürünü bu ya. Biz demiyoruzki "sen eniyi kadın ödülünü almak için bu hallere giriyrosun" biz diyoruzki büyük yazayımda anlaşılsın "SİTELERDE BEST WOMAN GAMER ÖDÜLÜ VE YORUMLARINI YAPANLAR NİYE YAPIYOR" She desinler kendini kadın gibi hissediyor olabilir ama en iyi kadın oyuncu gibi ödüllerin gerçekten kadın olana versinler. transgendere değil. yani cinsel kimliği tercih ama kategori sınıflandırması yanlış. burda tartışılan konu bu. ekşi sözlükteki eşcinsel savunucuları gibi doluştunuz hemen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yahu zaten sana demek istediğimiz o bunu kadın oyuncu ödülünü almak için yapmıyor derken. niye yazmış olabiliriz bi düşün onu. gayet kadın yani. kadın gibi davranan, kadın gibi hareket eden birinide en iyi erkek oyuncu ödülünde değerlendirecek değilsin heralde hakaret gibi. BAKON BÜYOK YOZORUM HORKOS ANLOSON diye takılacağına, azıcık okumayı, anlamayı öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 iyi ozaman her kadın gibi hisseden best woman her erkek gibi hissedenede best man ödülü verilsin. messiye mesala bir peruk takalım oda kendini kadın gibi hissetsin hem en iyi erkek hem eniyi kadın oyuncu olsun. bukadar kolay mı la bu iş? şakasınız yeminle. adam yarın saçları kestirip ya o ergenlik günlerimdi bir anlık histi vazgeçtim derse nolcak? best woman ödülünü gerimi alcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Oymanq said: She desinler kendini kadın gibi hissediyor olabilir ama en iyi kadın oyuncu gibi ödüllerin gerçekten kadın olana versinler. transgendere değil. Yuh ya gerçekten yuh. Sıtarkıtar komünitesini biraz daha üst kesim eğitimli falan biliyorduk ama adam bildiğin faşiz çıktı. Madem doğuştan kukusu yok o zaman erkektir! zihniyeti buraya da hakim olmuş. Scarletin ne hissettiği, en iyi kadın oyuncu ödüllerini alınca nasıl da sevindiği umrunda bile değil, senin tek önemsediğin apış arasında ne olduğu değil mi?! Git burdan oymanq. Faşist düşüncelerini de al ve arkana bakmadan git... Daha da hala transgender olmayı peruk takmakla aynı gören, yarın öbürgün belki başka haltlar yiyecek diyen doğu zihniyeti devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 axedice said: Oymanq said: She desinler kendini kadın gibi hissediyor olabilir ama en iyi kadın oyuncu gibi ödüllerin gerçekten kadın olana versinler. transgendere değil. Yuh ya gerçekten yuh. Sıtarkıtar komünitesini biraz daha üst kesim eğitimli falan biliyorduk ama adam bildiğin faşiz çıktı. Madem doğuştan kukusu yok o zaman erkektir! zihniyeti buraya da hakim olmuş. Scarletin ne hissettiği, en iyi kadın oyuncu ödüllerini alınca nasıl da sevindiği umrunda bile değil, senin tek önemsediğin apış arasında ne olduğu değil mi?! Git burdan oymanq. Faşist düşüncelerini de al ve arkana bakmadan git... niye gidiyim kardeş? beni kovmakla faşistliğin kralını yapıyorsun. çakma demokrat. herşey apış arasında değil ama herşey okadarda basit değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar