Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zıkarlet gerçeği

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

forumda bu konudaki kafa karışıklığını gidermeyi kendime görev bildim. gideri var alırı var züper kız gibi yorumlar yapılmış. önce interview'ini paylaşalım

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oR3C9gCL3UM

bazı resimleri

evet şimdi malumun ilanını yapıyorum. forumlarda she felan yazdığına bakmayın bizim sıkarlet bildiğin zıkarlet yani erkek. her hangi bir ameliyat geçirmemiş. yani sadece kadın gibi giyiniyor ama diğer takımlar yerinde duruyor. forumlarda she denmesinin sebebi kendini kız gibi hissetmeyi ve öyle giyinmesi. yani kısacası transgender

benim anlamadığım buna nasıl best woman gamer gibi lakaplar ve ödüller veriyorlar??

(source: http://myanimelist.net/forum/?topicid=424269)

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Konuyu okumadan önce gideri var demiştim, konuyu okudum hala gideri var diyorum. Yalnız silikon lazım böyle olmuyor

Ayrıca tabii ki kızlar liginde yarışacak, sonuçta insan kendini ne hissediyorsa odur. Peruk takmak değil belirli duyguları yaşamak önemli olan.

kızlar ligi yok, tek lig var. hatun gelip koreli dövüyo. cekemiyenlerde pipisi var onun falan diyo işte. halbuki sendede var, tutskiyancek
Sosyal ağlarda paylaş

ödülü almak için mi kadın kılığına giriyor yoksa öncesinde veya konuyla ilgisiz bir şekilde mi kadın kılığında, kadın gibi kabul edilmeyi istiyor ? mesele ödül alacak olup da tartışmanın bu konuya dayanmasıysa yukarda yazdklarımın cevaplanması yeterli olacaktır. olimpiyat değil sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

hacılar hangi kafanın ürünü bu ya. Biz demiyoruzki "sen eniyi kadın ödülünü almak için bu hallere giriyrosun" biz diyoruzki büyük yazayımda anlaşılsın "SİTELERDE BEST WOMAN GAMER ÖDÜLÜ VE YORUMLARINI YAPANLAR NİYE YAPIYOR"

She desinler kendini kadın gibi hissediyor olabilir ama en iyi kadın oyuncu gibi ödüllerin gerçekten kadın olana versinler. transgendere değil.

yani cinsel kimliği tercih ama kategori sınıflandırması yanlış. burda tartışılan konu bu. ekşi sözlükteki eşcinsel savunucuları gibi doluştunuz hemen ya.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu zaten sana demek istediğimiz o bunu kadın oyuncu ödülünü almak için yapmıyor derken. niye yazmış olabiliriz bi düşün onu. gayet kadın yani.

kadın gibi davranan, kadın gibi hareket eden birinide en iyi erkek oyuncu ödülünde değerlendirecek değilsin heralde hakaret gibi.

BAKON BÜYOK YOZORUM HORKOS ANLOSON diye takılacağına, azıcık okumayı, anlamayı öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ozaman her kadın gibi hisseden best woman her erkek gibi hissedenede best man ödülü verilsin. messiye mesala bir peruk takalım oda kendini kadın gibi hissetsin hem en iyi erkek hem eniyi kadın oyuncu olsun. bukadar kolay mı la bu iş? şakasınız yeminle.

adam yarın saçları kestirip ya o ergenlik günlerimdi bir anlık histi vazgeçtim derse nolcak? best woman ödülünü gerimi alcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:
She desinler kendini kadın gibi hissediyor olabilir ama en iyi kadın oyuncu gibi ödüllerin gerçekten kadın olana versinler. transgendere değil.

Yuh ya gerçekten yuh. Sıtarkıtar komünitesini biraz daha üst kesim eğitimli falan biliyorduk ama adam bildiğin faşiz çıktı. Madem doğuştan kukusu yok o zaman erkektir! zihniyeti buraya da hakim olmuş. Scarletin ne hissettiği, en iyi kadın oyuncu ödüllerini alınca nasıl da sevindiği umrunda bile değil, senin tek önemsediğin apış arasında ne olduğu değil mi?!

Git burdan oymanq. Faşist düşüncelerini de al ve arkana bakmadan git...

Daha da hala transgender olmayı peruk takmakla aynı gören, yarın öbürgün belki başka haltlar yiyecek diyen doğu zihniyeti devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Oymanq said:

Yuh ya gerçekten yuh. Sıtarkıtar komünitesini biraz daha üst kesim eğitimli falan biliyorduk ama adam bildiğin faşiz çıktı. Madem doğuştan kukusu yok o zaman erkektir! zihniyeti buraya da hakim olmuş. Scarletin ne hissettiği, en iyi kadın oyuncu ödüllerini alınca nasıl da sevindiği umrunda bile değil, senin tek önemsediğin apış arasında ne olduğu değil mi?!

Git burdan oymanq. Faşist düşüncelerini de al ve arkana bakmadan git...

niye gidiyim kardeş? beni kovmakla faşistliğin kralını yapıyorsun. çakma demokrat. herşey apış arasında değil ama herşey okadarda basit değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...