BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 GRUBBY MAÇI VAR ALLAAAAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 grubby gene yattı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 all in yapmayi bile beceremedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Stream çok takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpertuunga Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Stream en güzel maçta çok takılmaya başladı... Grubby güzel come-back yaptı ama maç yine hala ortada gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi emeğine sağlık grubby ya hayvan gibi ff leriyle döndürdü oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 apollo ve day9 grubby den daha cok sevindi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 off gece 4 ten beri izliyorum uykusuz uykusuz, dısarı cıkmam gerekti iş icin. grubbynin sanlı zaferinimi kacırdım! noldu noldu anlatsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 BonePART said: zvz ne sıkıcı bi maç ya roach hydra infestor su infrestor nerfü gelsinde biraz değişik bişiler olsun vodlarını bulursan abı mlg finalini izle. leenock vs life. adamlar bir zvz oynadı dibim düştü. yataktan izliyodum gece bilmemkac, adamlar yarı acık gözlerle izlerken yataktan kaldırıp ekrana civiledi oyunlarıyla. ne uyku kaldı ne bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aneeem hero cıkmıs abı gruptan! dün geceki macları o kadar acıklıydıki kesin morali coktu coucuğun dedim ama 3 zergün arasasındaın sıyrılmıs yiğidim. becerebilsem türkü cığırıcam HIRO HIRO, AUIR BIRO BIRO BIR O diye ama beceremediğim için beceremeden cığırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 terranlara yazık olucak. 2 side creator'un olduğu brackette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi scarlet vs parting nasıl ezdi belli deil 2 base immortal pushla bu kadar net bi yenilme olamaz yane dümdüz üstünden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi bu kadar net win ler olamaz ya helal parting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 koreli terran olmadığından kelli tvz göremiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 o sentry immortal push ole ya. ya ck pis eziyo ya yattara oluyo. ucu ucuna kazandı abı dıye bı soncu gormdım hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi parting resmen git kumda oyna dedi bebeye ciddiye almadı o derece ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ya zaten parting nere scarlett nere. adam hayatını gslde geçirmiş ne zerglerle oynadı. çok daha tecrubeli. formuda iyi olunca silver vs master maçına döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 hero su macı alsada sen vs curious izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 sen 3-0 oluyoduki streamelr gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ahaha lucifron vortix macını tasteless day9 sunuyo. kardes kardes takılıyolar oyucnu commetnator beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Çok güzel maç oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 lucifron gıbı tvzde mech oynıyan yok. anam kaybettı dıyosun bı bakıyosun meğerse thorlar cok kaslıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Lucifronla vortix kesin anlaşmışlardır. Eşleşirlerse kimin çıkacağına dair. Aha buraya yazıyorum. Şike var ve sahaya yansayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 PvZ çok sıkıcı olmasa Rain vs Idra maçını izlicem de... Uyuyakalırım diye tırsıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 multitaskin bokunu çıkarmak bu olsa gerek. rain vs idra. rain aynı anda 5 yerden saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar