Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Şaka maka fakat şuanda twitterda bir trendtopic bulunuyor.Muhtemelen bir olta balık oyunundan fazlası değil ve gerekçesi de şuymuş "Atatürk eşleri, altınları ve işbankasının %25 hissesi ile birlikte gömüldü iddiası üzerine mahkeme kararıyla ATATÜRK'ün mezarı açılıyor. " Genede ara ara gülmek isterseniz atılan twitleri inceleyebilirsiniz.Tebessümden fazlası oluşabilir.Ciddi bir troll ekibi hem kızdırıyor hem güldürüyor https://twitter.com/search?q=%22ATAT%C3%9CRK%C3%BCn+Mezar%C4%B1+A%C3%A7%C4%B1l%C4%B1yor%22&src=tren Ekleme : He la ekleyeyim de başım ağrımasın.Tebessüm ve daha fazlasının nedeni olta balık olayından kaynaklanıyor.Yani diyorum ki balıklar gerizekalı oltayı atan adamda şuanda koltuğuna yaslanmış eğlencesine bakıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 gülerkendedüşündürüyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben de hep bunu istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 vay arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 rage orgy yaşanmış. bu ülkede gündem yaratmak ne kadar kolay lan insanlar şuna bile inanıyorsa zaytungla bile gündem yaratılır bu ülkede (ki bi kere olmuştu) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Sçarken aldığım zevki twiter kullanırken bir türlü alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konu tamamen uydurma oldugundan kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar