jagd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Hiç böyle düşüncelere dalma , paketi aldın aldın bir daha bu fırsatı bulma şansı olmayacak muhtemelen . THQ mali açıdan epey zorda ya alıcı bulup yeniden yapılanacak (=satılacak )yada iflas korumaya başvurup ya blok halde yada IP ler tek tek satılacak artık . Centerview Partners LLC dene şirketden danışmanlık için tutmuşlar ,adamların uzmanlığı zordaki firmaları satmakmış. http://www.vg247.com/2012/11/06/thq-shares-drop-by-almost-50-amid-bankruptcy-fears/ http://www.gamesindustry.biz/articles/2012-11-06-thq-stands-over-the-abyss En son 7 kasımda 50m $lık bir borcu ödeyemediğini borsaya bildirmiş durumda. Redeagle said: Şu homefront'a inanılmaz uyuzum. Adam gibi hikaye anlatamayıp duygu vermek için sürekli olarak çocuk ağlaması kullanan sefil bir oyun bana göre. Sırf 2 kuruşta olsa adamların cebine benden para girmesini istemediğimden almaya çekiniyorum pakedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sansa bak hepsi var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 valla ben sırf metro 2033 ve space marine için aldım zaten gerisi de ekstra oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ee bari biri us adresi virsin :( delaware güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Hangi sehirde istiyorsan oranin bi okulunun dorm adresini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 LethE said: ee bari biri us adresi virsin :( delaware güzeldir. google headquarter en temizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 oynarmıyım bilmiyorum ama aldım gitti. bedava gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 adresinizin bi önemi yok. posta kodu önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bu paket yenidn indirimde 6 oyun 7.49$ http://www.amazon.com/THQ-Tantalizing-Medley-Download/dp/B00A3F5S0O/ref=sr_1_8?tag=cheap0ca5-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 vay hibine amazon 3dolarımı geri istiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 3 dolar değil la 2.49$ sdfghjk mezarcılık at its best, ben istemiyom geri, helal olsun thqme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar