Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi bakın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm arkadaşlar şuncacık şeyi yapamadım bi yardım ederseniz sevinirim

ON=@TARGON_Baseid
i_ingot_iron ve forgeye olan uzaklık 2den düşükse
dialog d_bs_iron
i_ingot_gold vs forgeye olan uzaklık 2den düşükse
dialog d_bs_gold

şekilde olacak bişey yapmaya çalışıyom ama nafile şimdiden teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
pardon yanlış yazmışım baseid değil Targon_item le dialog ları açtırıyorum ama forgeye olan uzaklığı ayarlıyamadım bir türlü :P
Mesaj tarihi:
anlamamışsın bagio hammer ingotlara target edildiği zaman .._gold ...._valorite ise ona göre dialog çıkıyo ama aynı zamanda forge yakın olmasını istiyom
Mesaj tarihi:
hepsine ayri ayri dialog hazirlaman gerekir.Ayrica makeitem kullanirsan zaten senin herhangi bi forge yaninda olmani istiyecektir.

[Bu mesaj MrColombo tarafından 09 Şubat 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadas yanlıs anlamadıysam soyle demek istedi.
hammer a cift tıklayıp herhangi bir ingot u sectiginde dialog acılıyor ama forge yakın olup olmadıgını kontrol edemiyor. Yani herhangi bir dagın basında da hammer la bir ingot secerse dialog u acılacak forge kontrol u olmadıgından.

ISNEARTYPE(type,distance)
bu isini gorur sanırım ama kullandıgın sphere sürümüne baglı birsey bu. 55i-99n arası desteklemiyor. 99n ustu sürümlerde eklendi.[hline]*This is my gift and my curse*
Mesaj tarihi:
arkdaslar bende sorumu araya sıkıstırıım dedım ben serverımı kendı capımda kurmustum oynuyudum cıktım girdim ama sımdı goctu galıba hic bi turlu girilmıor nedendir inglizce biseyler yazıo few minutes felan diye
  • Yeni Oluştur...