D-ToX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 slm arkadaşlar şuncacık şeyi yapamadım bi yardım ederseniz sevinirim ON=@TARGON_Baseid i_ingot_iron ve forgeye olan uzaklık 2den düşükse dialog d_bs_iron i_ingot_gold vs forgeye olan uzaklık 2den düşükse dialog d_bs_gold şekilde olacak bişey yapmaya çalışıyom ama nafile şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 pardon yanlış yazmışım baseid değil Targon_item le dialog ları açtırıyorum ama forgeye olan uzaklığı ayarlıyamadım bir türlü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 forge zaten uzakta ise makeitem calısmazki. sadece menu acılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ama 5 kare mesafe var :P ben onun için kasıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 if ( > 3)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 anlamamışsın bagio hammer ingotlara target edildiği zaman .._gold ...._valorite ise ona göre dialog çıkıyo ama aynı zamanda forge yakın olmasını istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 öle bişeyi yapamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 hepsine ayri ayri dialog hazirlaman gerekir.Ayrica makeitem kullanirsan zaten senin herhangi bi forge yaninda olmani istiyecektir. [Bu mesaj MrColombo tarafından 09 Şubat 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Adam ingotu yere atip craft etmeye calisacak degil ya, cantasinda olacak sonucta, targ.distance kullanabilirsin. Anlamadim ne istedigini acikcasi..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Arkadas yanlıs anlamadıysam soyle demek istedi. hammer a cift tıklayıp herhangi bir ingot u sectiginde dialog acılıyor ama forge yakın olup olmadıgını kontrol edemiyor. Yani herhangi bir dagın basında da hammer la bir ingot secerse dialog u acılacak forge kontrol u olmadıgından. ISNEARTYPE(type,distance) bu isini gorur sanırım ama kullandıgın sphere sürümüne baglı birsey bu. 55i-99n arası desteklemiyor. 99n ustu sürümlerde eklendi.[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 saol hem anlamışsın hemde cevap vermişsin teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenany Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 arkdaslar bende sorumu araya sıkıstırıım dedım ben serverımı kendı capımda kurmustum oynuyudum cıktım girdim ama sımdı goctu galıba hic bi turlu girilmıor nedendir inglizce biseyler yazıo few minutes felan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar