Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Tüm Türkiye tek yürek olucak ;)[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Biletleri kaptım arkadaslar. Kapalı da bilet yok.Carsi grubu kapmıs hepsini buyuk ihtimalle karaborsa yapacaklar. Bu arada besiktasta ki biletix kapanmıs taksim e acmıs. Ben biletleri yeni acıktan aldım duyurulur.Kadıkoyden. Fiyatlari besiktasjk.com adresinde mevcut. Acık 25 kagıt[signature][hline]To be or not to be [Bu mesaj micha tarafından 27 Ekim 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bu hafta hepimiz beşiktaşlıyız[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 haydaa. olaymın kardeşim beşiktaşlı filan :P biz yeteriz kendimize ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: cemad, 27 Ekim 2004 22:07 tarihinde demiş ki: haydaa. olaymın kardeşim beşiktaşlı filan :P biz yeteriz kendimize ehe :) Birgün herkes beşiktaşlı olmasın, bırakın bu ayrıcalık bize kalsın.. .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yeni acıga bıletımı aldım baska gelcek warsa goruselım bıde shubuo dan forma kazandım turkcell e cnm feda :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bjk Alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 dagalın uleynnnn :)[signature][hline]!!!KiLL 4 U!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bjk ye basarılar![signature][hline]:yapma: Legendary Swordsmanship Lord Cingan :yapma: Legendary Archer Cingan Barbarian :yapma: Legendary Tailoring Vakko :-P Olmuşken En İyisi Olsun!... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya 2 atip 1 saycaz[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 2-2 berabere biter. bjk iyi yolda, fb biraz düşüşte gibi o yüzden beraberlikle sonuçlanacak bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Umarım BJK kazanır. Bu arada bugün Hürriyet'te bi yazı var. BJK taraftarları FB'lilerin devasa "Republic of Fenerbahçe" pankartına karşılık "Türkiye Cumhuriyeti'ne hoşgeldiniz" yazılı ve üzerinde FB hariç tüm 1. lig takımlarının amblemi olan bir pankart açacaklarmış. Gerçekten çok güzel bir düşünce, çok iyi bir şey. Kim düşündüyse helal olsun çok takdir ettim. Eee, kendilerini böyle ayrı bir ülke görüp pankartlar açıp sonra avrupada rezil olunca "Biz türk takımıyız niye rakiperi tutuyosunuz" diye forumlarda ağlayanlara da güzel bir cevap olur. Zaten itiraf etmeliyim ki taraftarlıkta yaratıcılık olarak BJKnın üstüne yok korkak tavuk ortega olsun besteledikleri marşlar olsun...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 walla beraberlikte bejekenin galibiyetitde geseye yarıyo.. ya gerçi gese şampiyon olur..febe sallanıyo bjke zaten baştan gitti..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 rewendor simdi sana nasi anlatsam, o topici bulamadim o yuzden bir daha anlatiorum; Republic of Fenerbahce bir SLOGAN dir, mecazi bir anlam icerir, kimsenin biz cumhuriyetiz ayri bir ulke vatandasiyiz T.C degil FB.C deyiz dedigi yok, bunda bir benzetme vardir, cumhuriyet gibiyiz, kendimize ozgu kurallarimiz var, kendimizi diger takimlardan ve taraftarlarindan ayiran ozelliklerimiz var vs. ayni aslan cimbom, kanarya fener, kartal bjk gibi bir benzetme var burada. buna ayriyetten fizbanin yorumunu da ekliim : "musluman bir galatasaray taraftari nasi 'welcome to hell' yazabiliosa, T.C vatandasi bi fenerbahceli Republic of Fenerbahce yazar, bunda bi sakinca yok"[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MERTCAN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 s.a. babalar vede fanatikler :)) yaf ben gerçek bi cimbomlu olarak öncelikle fenerin yenilmesini istiyorum amabeşiktaşta bu güç varmı diyede düşünüyorum .inşallah alır bjk ne diyelim :)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Valla Türkiye ligine bakarsak FB alır götürür gibi geliyo bu maçı bana ama BJK'dan yana gönlüm...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 BEŞİKTAŞ !!!! BEŞİKTAŞ !!!! YÜRÜBE OLM ![signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ben soyle bir yorum yapacak olursam eger,biz baslarda gol bulursak fener dogal olarak yarısı forvet olan adamları gonderecek atack a daha sonra bizde iyi defans yaparsak kontra ataktan goller bulabilirz diyorum.Eger boyle devam ederse ki 6-2 tenis macına donen manchester macına doner bu olay.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Fenerbahçe alır. Skor tahminim 1-0 alır.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sonuç şöyle sihirli kürem söledi beşiktaş 2-1 fenerbahçe[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Fener=2 Besik=1 Tersten bakmıssın sen[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yok doru baktım benim gözlerim bir ömre bedel :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 2 de besiktasta olucam vay halime simdi 5 saat bekle icerde :([signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 5 saat bekle sonra 5 ye don geri kotu walla :-)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Fenerbahçe dışında tüm takımların taraftarları tek yürek olacak bu akşam. Buda Türkiye'nin Fenerbahçe Taraftarı olmayan diğer yarısı demek oluyo =) Fenerbahçe istatistiklere göre üstün. Bir arkadaş Bjk erken gol atarsa bizde iyi defans yaparsak 6-2 gibi yeneriz feneri demişte gülsemmi ağlasammı. BJK'nin en zayıf yanı zaten defans bırak iyi defans yapıp 6 gol atmayı az gol yemeye baksın bjk ardından fırındaki ekmekler piştikten o ekmekleri yedikten sonra 6 atmaya gelsin olay =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar