Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insight lutfen gelcek hafta yenilince suratinin fotorafini buraya koy gormek istiyorum o yuzundeki ifadeyi gercekten
veya televeizyonlar fln cekerse mactan sonra husran ve aci dolu taraftar die gerek kalmazda sen yinede bi dusun ok?:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
said:
Xechelon, 23 Ekim 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
insight lutfen gelcek hafta yenilince suratinin fotorafini buraya koy gormek istiyorum o yuzundeki ifadeyi gercekten
veya televeizyonlar fln cekerse mactan sonra husran ve aci dolu taraftar die gerek kalmazda sen yinede bi dusun ok?:)

tamam sende koycaksan okiş..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Mesaj tarihi:
ben senin kadar iddiali deilim ole yencez ezcez bitiricez suyunuzu cikarcaz havalarina girmiyorum gayettde yenilebiliriz ama yenersek sen fotonu koyarsin[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 23 Ekim 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
ehe, beşiktaşın bu sene 3 galibiyeti var;

bodo glimt, sakaryaspor, diyarbakırspor

biri zaten şirin balıkçı kasaba takımı. biri ondan da küçük bir şehir takımı. biri de 3 as futbolcusunu sözleşme gereği oynatamayan güneydoğu takımı.

şimdi bu takım mı yenecek bizi ? lol be.

yendiği zaman gorursun.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
ben varım. uyan demişsin bana...

7 den aşa atarsak sen kazanırsın 7>= atarsak ben kazanırım.
hmmm ya da 7 fazla oldu :) 5 yapalım şunu :P

kaybeden fb bayrağı kullansın 1 hafta. yok o olmaz diosan gs de olabilir
Mesaj tarihi:
Ewet cemadcım uyan geldikk :D:D...

istersen yenersek hem sen kazan bahsi hemde ben :D:D..en iyisi bu :D..dimi?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
Sonra hakem 4. anonsu işaret edicek ve saha kapatılcak. zaten çok açık kalmıştı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
İyide neden polimik yaratıyorsunuz
bakın ben ne demisim hangi tribune gidiyim bilet fiyatları ne olur sizce demisim
fakat sizler bunu hangi takım yener hangi takım hangi takımı yenmis anladınız
neyse[signature][hline]To be or not to be
Mesaj tarihi:
said:
pan, 21 Ekim 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
bn fbliyim ama arklar kapalı ktü diolar nerde olduunu bilmiosn dio bjkliler numaralıya git derm

o arkadasların gitsin evinde mac izlesin...
Kapalıda tek kural wardır:
BURASI KAPALI HERKES AYAGA
mac biletleri:
eski : 15 milyon
yeni : 25 milyon
kapalı : 40-45 milyon
kapalı ust : 50-55 milyon olur heralde...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
said:
Perkins, 23 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
Inonu'de Serhat oynarsa macın skoru bellı zaten.

İnonuye serhatı getirir de oynatırsa daum bilinki sahaya inip serhatın pesinden kostuktan sonra tekme tokat dalan sonra polislerce uzaklastırılan kisi ben olacagımdır!!! Nefret ediyorum o kişiliksiz heriften...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
said:
_Tora_, 24 Ekim 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
said:
Perkins, 23 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
Inonu'de Serhat oynarsa macın skoru bellı zaten.

İnonuye serhatı getirir de oynatırsa daum bilinki sahaya inip serhatın pesinden kostuktan sonra tekme tokat dalan sonra polislerce uzaklastırılan kisi ben olacagımdır!!! Nefret ediyorum o kişiliksiz heriften...

Anlıyorum senı.O yuzden Serhat oynasa yeter ıste :) Bjk'lilerin nefret etmesı dogal.Malum...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Gaziantep - Fenerbahçe maçında sahaya atlıyan fbli için yaptığım yorumun aynısı sana geliyor tora[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
  • Yeni Oluştur...