Perkins Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Inonu'de Serhat oynarsa macın skoru bellı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Aziz Yıldırım bile kurtaramıycak bu maç FB'yi.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 insight lutfen gelcek hafta yenilince suratinin fotorafini buraya koy gormek istiyorum o yuzundeki ifadeyi gercekten veya televeizyonlar fln cekerse mactan sonra husran ve aci dolu taraftar die gerek kalmazda sen yinede bi dusun ok?:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 siz yenilirseniz de sen koycaksın ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Besiktas camia olarak bile beraberlige duaci zaten..[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Xechelon, 23 Ekim 2004 18:55 tarihinde demiş ki: insight lutfen gelcek hafta yenilince suratinin fotorafini buraya koy gormek istiyorum o yuzundeki ifadeyi gercekten veya televeizyonlar fln cekerse mactan sonra husran ve aci dolu taraftar die gerek kalmazda sen yinede bi dusun ok?:) tamam sende koycaksan okiş..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Naa, 23 Ekim 2004 19:53 tarihinde demiş ki: Besiktas camia olarak bile beraberlige duaci zaten.. yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ben senin kadar iddiali deilim ole yencez ezcez bitiricez suyunuzu cikarcaz havalarina girmiyorum gayettde yenilebiliriz ama yenersek sen fotonu koyarsin[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: fizban, 23 Ekim 2004 17:33 tarihinde demiş ki: ehe, beşiktaşın bu sene 3 galibiyeti var; bodo glimt, sakaryaspor, diyarbakırspor biri zaten şirin balıkçı kasaba takımı. biri ondan da küçük bir şehir takımı. biri de 3 as futbolcusunu sözleşme gereği oynatamayan güneydoğu takımı. şimdi bu takım mı yenecek bizi ? lol be. yendiği zaman gorursun.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ee yokmu başka iddaaya giren...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ben varım. uyan demişsin bana... 7 den aşa atarsak sen kazanırsın 7>= atarsak ben kazanırım. hmmm ya da 7 fazla oldu :) 5 yapalım şunu :P kaybeden fb bayrağı kullansın 1 hafta. yok o olmaz diosan gs de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ewet cemadcım uyan geldikk :D:D... istersen yenersek hem sen kazan bahsi hemde ben :D:D..en iyisi bu :D..dimi?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ohoo yenmenin de çeşitleri var ama. bi 5 çeksek fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Anlamadıgım nokta bjk neyıne guvenıyorda fener'ı yeneceklerını ıdda edıyorlar.Yahu gorunen koy kılavuz ıstemez.Rahat yener bjk'yi fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 keşke ist de otursam ortam süper olcak stadda bjkliler başlıcak fener gel bize kadar ekinler dize kadar.........(sölemiim gerisini)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Sonra hakem 4. anonsu işaret edicek ve saha kapatılcak. zaten çok açık kalmıştı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 İyide neden polimik yaratıyorsunuz bakın ben ne demisim hangi tribune gidiyim bilet fiyatları ne olur sizce demisim fakat sizler bunu hangi takım yener hangi takım hangi takımı yenmis anladınız neyse[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: pan, 21 Ekim 2004 23:23 tarihinde demiş ki: bn fbliyim ama arklar kapalı ktü diolar nerde olduunu bilmiosn dio bjkliler numaralıya git derm o arkadasların gitsin evinde mac izlesin... Kapalıda tek kural wardır: BURASI KAPALI HERKES AYAGA mac biletleri: eski : 15 milyon yeni : 25 milyon kapalı : 40-45 milyon kapalı ust : 50-55 milyon olur heralde...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Perkins, 23 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki: Inonu'de Serhat oynarsa macın skoru bellı zaten. İnonuye serhatı getirir de oynatırsa daum bilinki sahaya inip serhatın pesinden kostuktan sonra tekme tokat dalan sonra polislerce uzaklastırılan kisi ben olacagımdır!!! Nefret ediyorum o kişiliksiz heriften...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tora sakin ol, bu ne siddet.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Polyanna, 24 Ekim 2004 13:44 tarihinde demiş ki: beşiktaş 5-0 alır yaşasın del bosque ![signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 cevap verme luzmu görmuorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: _Tora_, 24 Ekim 2004 13:18 tarihinde demiş ki: said: Perkins, 23 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki: Inonu'de Serhat oynarsa macın skoru bellı zaten. İnonuye serhatı getirir de oynatırsa daum bilinki sahaya inip serhatın pesinden kostuktan sonra tekme tokat dalan sonra polislerce uzaklastırılan kisi ben olacagımdır!!! Nefret ediyorum o kişiliksiz heriften... Anlıyorum senı.O yuzden Serhat oynasa yeter ıste :) Bjk'lilerin nefret etmesı dogal.Malum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Gaziantep - Fenerbahçe maçında sahaya atlıyan fbli için yaptığım yorumun aynısı sana geliyor tora[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 rahat alırız.beşiktaşı kayseriyle aynı teraziye koyuyolar artık..[signature][hline][i]Şampiyon[i] [i]In the face on an enemy, in the Heart of One Man, Lies the Soul of a Warrior.[i] [i]For Victory ![i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar