Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Fenerbahçe

micha

Öne çıkan mesajlar

insight lutfen gelcek hafta yenilince suratinin fotorafini buraya koy gormek istiyorum o yuzundeki ifadeyi gercekten
veya televeizyonlar fln cekerse mactan sonra husran ve aci dolu taraftar die gerek kalmazda sen yinede bi dusun ok?:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xechelon, 23 Ekim 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
insight lutfen gelcek hafta yenilince suratinin fotorafini buraya koy gormek istiyorum o yuzundeki ifadeyi gercekten
veya televeizyonlar fln cekerse mactan sonra husran ve aci dolu taraftar die gerek kalmazda sen yinede bi dusun ok?:)

tamam sende koycaksan okiş..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin kadar iddiali deilim ole yencez ezcez bitiricez suyunuzu cikarcaz havalarina girmiyorum gayettde yenilebiliriz ama yenersek sen fotonu koyarsin[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 23 Ekim 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
ehe, beşiktaşın bu sene 3 galibiyeti var;

bodo glimt, sakaryaspor, diyarbakırspor

biri zaten şirin balıkçı kasaba takımı. biri ondan da küçük bir şehir takımı. biri de 3 as futbolcusunu sözleşme gereği oynatamayan güneydoğu takımı.

şimdi bu takım mı yenecek bizi ? lol be.

yendiği zaman gorursun.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pan, 21 Ekim 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
bn fbliyim ama arklar kapalı ktü diolar nerde olduunu bilmiosn dio bjkliler numaralıya git derm

o arkadasların gitsin evinde mac izlesin...
Kapalıda tek kural wardır:
BURASI KAPALI HERKES AYAGA
mac biletleri:
eski : 15 milyon
yeni : 25 milyon
kapalı : 40-45 milyon
kapalı ust : 50-55 milyon olur heralde...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Perkins, 23 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
Inonu'de Serhat oynarsa macın skoru bellı zaten.

İnonuye serhatı getirir de oynatırsa daum bilinki sahaya inip serhatın pesinden kostuktan sonra tekme tokat dalan sonra polislerce uzaklastırılan kisi ben olacagımdır!!! Nefret ediyorum o kişiliksiz heriften...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Tora_, 24 Ekim 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
said:
Perkins, 23 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
Inonu'de Serhat oynarsa macın skoru bellı zaten.

İnonuye serhatı getirir de oynatırsa daum bilinki sahaya inip serhatın pesinden kostuktan sonra tekme tokat dalan sonra polislerce uzaklastırılan kisi ben olacagımdır!!! Nefret ediyorum o kişiliksiz heriften...

Anlıyorum senı.O yuzden Serhat oynasa yeter ıste :) Bjk'lilerin nefret etmesı dogal.Malum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...