deady Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Adam fena saydırmış :D said: 23. Dönem AKP Elazığ milletvekilliği yapan Feyzi İŞBAŞARAN'dan çarpıcı iddia! Uzun süredir Londra'da yaşayan İŞBAŞARAN kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, Başbakan Tayyip ERDOĞAN'ın kendisini ölümle tehdit ettiğini duyurdu. https://twitter.com/feyzi_isbasaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 gerçek mi bu ya ahaha "Eşim 20 gün önce Londra'dan döndü.Istanbul-Ankara Sevdiğimiz Bir AKP'li Kadın Milletvekili ile beraber uçuyor.Birbirilerini tanıyorlar." said: "AKP'li kadın milletvekili."Feyzi Bey dürüst bir insan.Twitter'de eleştiriyor.Hayatınız tehlikede.Tayyip bir şey yapacak" TAYYİP BEN GELDİM.." said: "TAYYİP ELİNDEN GELENİ ARKANA KOYMA!! BU BİR NEFİS MÜCADALESİ..NERDE İNCEYSE, ORDA KOPAR.SEN DEVLETSİN BEN VATANDAŞ .HODRİ MEYDAN." said: "TAYYİP MİLLETVEKİLİLİYLE BENİ ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ.LONDRA'DAN GELMEZDİM.SENİN İÇİN GELDİM.NE YAPACAKSAN GÖREYİM..YAP DA GÖREYİM!! HEMEN YARIN" said: "Tayyip Efendi sana ayıracak fazla zamanım http://yok.Biz çalıp-Çırpmıyoruz.Senin tehditin üzerine Türkiye'ye geldim.HODRİ MEYDAN" said: baya bi saydırmış emin değilim legit mi TAYYİP BEN GELDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ahahahahah senin tehdit diyen agzini yeeerum yeeerum operum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Political Analyst with a critical perspective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 adamlarda iki tane harvard mezunu, o da doktora falan hem de, kapışıyor seçimler için. türkiye'de adam türkçe imla kurallarını bilmiyor. milletvekili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 MILLETVEKILLILIYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 tehdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Beraber gelelim aşkıımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Oski said: adamlarda iki tane harvard mezunu, o da doktora falan hem de, kapışıyor seçimler için. türkiye'de adam türkçe imla kurallarını bilmiyor. milletvekili. harbi olm. beraber geldik biz bu uçakta beraber ıslandık heycanlanınca şimdi izlediğim tüm filmlerde bana her şey seni hatırlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 copry said: MILLETVEKILLILIYLE lilililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 feyzi işbaşaran @feyzi_isbasaran Tavsiyem.Kendinizi mutlu ve özgür hisettiğiniz ülkede yaşayın.Kavgaya değmez.Kavgayla beslen toplumdan bir şey olmaz. günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 aşırı bath salts tüketiminin sonuçları gibi duruyor, http://www.chicagotribune.com/media/photo/2011-05/61568736-13092130.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Ardeth said: copry said: MILLETVEKILLILIYLE lilililili Tuhaf tuhaf mesajlar veriyorlar böyle, abdestimiz kaçıyor sonra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 adam silmiş ya mesajları :D o kadar attı tuttu hava civa :D nasıl bir korku salmışlarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 deady said: adam silmiş ya mesajları :D o kadar attı tuttu hava civa :D nasıl bir korku salmışlarsa artık mesaja bakmaya gittim bişi göremedim. vazgeçtim. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 moriarty said: feyzi işbaşaran @feyzi_isbasaran Tavsiyem.Kendinizi mutlu ve özgür hisettiğiniz ülkede yaşayın.Kavgaya değmez.Kavgayla beslen toplumdan bir şey olmaz. günaydın 360 derece (2*pi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar