Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 genjutsu kimyasal degil, haddini bil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 genjutsu ney lan makat mı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sen kalk o kadar mühendisi orana burana al, sonra şaka yaptım delirmeyin de. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fly said: engel ne engel yok aslında .sevgi koşulsuz birşey nedenlere ihtiyacı yok hatta çoğu kişinin türlü laf sokma çabaları, kendilerince aşağılama girişimleri bana engel olmamalı. Bu yüzden buradayım ruhumun iyileşmemiş alıngan ve hala dokunulabilir yaralarını iyileştiriyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 mumkunse noyzuranin herhangi bir yerine girmek istemiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nasıl oldu o yaralar anlat bize noyzura ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ceket pisik mi yapti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 reiki baska dert vermesin abi, ne diyeyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: adam mantigin bittigi yerde, logical argumanlar etkisiz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Noyzura said: beyler bu esnada birşeyi netleştirmek istiyorum. O ceket tüylü değil yaprak desenli . Artifactlarımdan biridir 2007den beri giyerim BUNEYLAAAAN EVLERDEN IRAK Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: ceket pisik mi yapti 3 madalyadan sonra post kasmanin manasi ne? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=9xa2q6DW-BU apartman uyandı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Burası yeni gelenlermiş lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 incdarkness said: senko said: ceket pisik mi yapti 3 madalyadan sonra post kasmanin manasi ne? rakiplerim var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bone? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Orda bi kombine vardı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: incdarkness said: senko said: ceket pisik mi yapti 3 madalyadan sonra post kasmanin manasi ne? rakiplerim var o zaman saygi duyar onunden cekilirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 copry said: bone? ona yaklasmak imkansiz gerge akila var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senko said: copry said: bone? ona yaklasmak imkansiz gerge akila var ben 1 tanecik alsam yeter Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Zannetmiyorum ki birileri aquilaya yaklaşabilsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 esas pati 3. madalyadan sonra başlıyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Noyzura said: aslında hepinizi çok sevmek istiyorum.. Sev tabi erdemli ol, farklı olan hep dışlanır zaten. Konu dağılmasın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 akila nasi gecmis la beni bi ara 5k ondeydim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Masakari said: esas pati 3. madalyadan sonra başlıyor. denilen oyle evet ama aki ile yarismak imkansiz adam hece hece post kasiyo tabi bide onu gecersen senin acigini aramaya baslayip banlama olayi var sdf gereksiz bi yaris akila op Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 akilli olun, akilli! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.