Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Akito said: Noyzura said: senko said: annen baban bisi demiyor mu ya senin boyle olmana? sence herkesin kot paltolon ve t shirt giymesi bir rastlantı mı ? Neden insanlar diledikleri gibi giyinemezler ? 2012 yılında binlerce kumaş çeşiti ve binlerce kıyafet arasında neden herkes aynı şablonda giyinmesi gerekiyor ? sen kot ve t shirt giy. bedava versen giymem. kot paltolon ve t shirt toplumsal silikleşmenin, kişiliksizleşmenin ve sistemin kendini özgür sanan kölesi olmanın üniforması. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Öyle görünüyo @senko Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Noyzura said: Akito said: Noyzura said: senko said: annen baban bisi demiyor mu ya senin boyle olmana? sence herkesin kot paltolon ve t shirt giymesi bir rastlantı mı ? Neden insanlar diledikleri gibi giyinemezler ? 2012 yılında binlerce kumaş çeşiti ve binlerce kıyafet arasında neden herkes aynı şablonda giyinmesi gerekiyor ? sen kot ve t shirt giy. bedava versen giymem. kot paltolon ve t shirt toplumsal silikleşmenin, kişiliksizleşmenin ve sistemin kendini özgür sanan kölesi olmanın üniforması. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Noyzura said: Akito said: Noyzura said: senko said: annen baban bisi demiyor mu ya senin boyle olmana? sence herkesin kot paltolon ve t shirt giymesi bir rastlantı mı ? Neden insanlar diledikleri gibi giyinemezler ? 2012 yılında binlerce kumaş çeşiti ve binlerce kıyafet arasında neden herkes aynı şablonda giyinmesi gerekiyor ? sen kot ve t shirt giy. bedava versen giymem. kot paltolon ve t shirt toplumsal silikleşmenin, kişiliksizleşmenin ve sistemin kendini özgür sanan kölesi olmanın üniforması. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kot ben de sevmiyorum, testislerimi eziyo. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 patatespresi said: Noyzura said: Akito said: Noyzura said: senko said: annen baban bisi demiyor mu ya senin boyle olmana? sence herkesin kot paltolon ve t shirt giymesi bir rastlantı mı ? Neden insanlar diledikleri gibi giyinemezler ? 2012 yılında binlerce kumaş çeşiti ve binlerce kıyafet arasında neden herkes aynı şablonda giyinmesi gerekiyor ? sen kot ve t shirt giy. bedava versen giymem. kot paltolon ve t shirt toplumsal silikleşmenin, kişiliksizleşmenin ve sistemin kendini özgür sanan kölesi olmanın üniforması. yanii Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 2 DEEP 4 U Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aquila said: kot ben de sevmiyorum, testislerimi eziyo. en güzeli ninja şalvarı işte rahat rahat takılıyorlar kimseenin kimseyi ezmediği bir dünya özgür giyim <3 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sus lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: sus lan sen çok kaşınıyorsun ama merhenim bende değil git başka yerde ara. her konuda bana bu kadar ilgi gösterme mümkünse. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://3.bp.blogspot.com/_QJMeKCBepxg/TDuj2W2UIEI/AAAAAAAAAJ4/LPChPicj_Uk/s1600/DoFlamingo.PNG Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oo bura da alevlenir aslında. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Akito said: http://3.bp.blogspot.com/_QJMeKCBepxg/TDuj2W2UIEI/AAAAAAAAAJ4/LPChPicj_Uk/s1600/DoFlamingo.PNG evet sanırım artık One Piece izleyip uyusam iyi olucak =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fistan, uzun zamandir sana haddini bildiresim var... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Götünü yırtmak diye bir deyim var ya hani farklı olmak için. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: oo bura da alevlenir aslında. Abi altından kalkamayız noyanın, şaka yapmıyorum. Ben de baş edemem yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hah simdi ben eski zanpaktolardanim lafi kim xd diye gelecek adam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aslında hepinizi çok sevmek istiyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 engel ne Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bu nasil bi anlayis lan, adama sövsem bana ilgi gosterme diyecek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kim bu noyzura la Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Noyzura said: Fistan said: sus lan sen çok kaşınıyorsun ama merhenim bende değil git başka yerde ara. her konuda bana bu kadar ilgi gösterme mümkünse. adam inceden fistana yazmış bence. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: ginaly said: oo bura da alevlenir aslında. Abi altından kalkamayız noyanın, şaka yapmıyorum. Ben de baş edemem yani. en büyük hayalim bir paticik buluşmasına gelip herkese bira ısmarlamak ve kimyasal şakalar ile herkesi genjutsumun içine almak. 8 saat sonra da "şaka yaptım tamam delirmeyin" demek istiyorum ;D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: ginaly said: oo bura da alevlenir aslında. Abi altından kalkamayız noyanın, şaka yapmıyorum. Ben de baş edemem yani. adam mantigin bittigi yerde, logical argumanlar etkisiz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 herkesi içine almak. evet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.