Vampire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ben bu mouse'u 3-4 saat önce aldim 58 euroya buldum...Icinde lithium pil yar, 3 yil manufacturer garantisi var bu arada... Acikcasi mouse a asik oldum baya güzel...MX 510 kullanicilarina göre degil, mx700 gibi agir bir mouse nerdeyse ayni agirliktalar ama zaten uzun zamandir mx700 kullandigim icin hic sorun yasamadim... Eger mx700ü rahat kullanabiliyosaniz bu mousea asik olursunuz cünkü muhtesem gercekten...Bana acikcasi mx700e göre oldukca smooth geldi ama online FPS oynamadan yorum yapmiycam...Bi kac oyun oynayim öyle yazarim sonuclarini...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 daha önce mx serisinden hiç mouse kullanmadam. mx510 almayı düşünüyordum şimdi iyice tereddütte kaldım. aslında kablosuz isterim. ağırlığı sorun olmaz sanırım. çok online fps oynayan biri değilim. içinde çıkartılabilen bir extra ağırlık var mı? vampire bi de nerden aldın? netten falan mı? dükkandansa hangi dükkan vs..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben diyorumki kablosuz fps icin degil cunku inan yani bebek olusu gibi agir mx 510 la harikalar yaratirdim be cs de uhuhuh simdi mx 900le millet dalge geciyo ha dersenki cs falan oynamam ole single takilirim o zaman mx 1000 al cok $ik bir $ey zaten cok guzel durur[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bildiğim kadarıyla vampire ciddi anlamda fps oynuyor. o beğenirse şüphem kalmaz. disappear bence sen kafanda büyütüyosun biraz. ilk yazdığında hiç beğenmedim hayatta alışamam dedin değişmedi hiç. sevseysin mouse'ı beğenirdin belki. ya da verdiğin paraya değmedi diyosundur doğrudur. kablosuzun rahatlığı ayrı.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Eveeeet gelelim aciklamalara... Yukarda da yazdigim gibi artik 2 kalem pilin yaptigi agirliktan bi ölcüde kurtulunmus durumda (bu benim icin hic problem olmadi ama yinede olucaklar icin eklemek lazim).Kalem pil yerine telefonlardaki lithium-ion pillerden var icinde, icini acmadan cikartamiyorsunu yani, pile ulasabilceginiz bir kapak yok ama 3 sene garanti olmasi pil hakkinda belirli korkulari ortadan kaldiriyor... Mouse cok hosuma gitti...5.8 megapixel, mx700(eski mouseum) ve mx900 gibi 4.7 megapixel degil.Yüzeylere cok güzel uyum sagliyor laser oldugu icin, oldukca smooth ve 6-7 yüzeyde denedim oldukca hosuma gitti... Daha önceden hafif mouse kullananlar ve "Ben agir mouse kullanamam birader" diyenler uzak dursun, cünkü agir ama mx700 ve 900 den daha hafif onuda ekliyim... Kablolu mouselardan nefret ederim, cünkü deli gibi fps oynamam ve masa üstünde mouseun kablosunun saga sola sikisip beni deli ettigi ve clan maclarinda sinir kübüne cevirdigi cok olmustur.O yüzden kablosuz olmasi benim icin büyük bir arti.Oyunlarda oldukca smooth calisti, mx700 den daha smooth, haliyle mx900 den daha da smooth...mx900 bluetooth kullandigi icin latency si yüksek ne yazikki, daha güvenli ve iletisimi daha güzel olmasina ragmen, bluetooth fps playelar icin bir eksi olusturuyor (nette arastirmasini yapabilirsiniz), ama donanim bagliycaksaniz essiz bisey... Ben zaten mx700 e oldukca alismis oldugum icin bu mouse bana ilac gibi geldi...Her ne kadar "bebek ölüsü gibi" densede mx700+ serisine alisan bu kadar insan varsa sonucta oynayan oynayabiliyor.Agirligi nedeniyle cöpe atilamaz sonucta, kablosuz mouse = agirlik, baska aciklamasi yok ne yazikki ve bu hep böyle gidicek... Mirage ben cok begendim oldukca hosuma gitti, oldukca ergonomik,tuslara ulasim daha sorunsuz, ve oldukca smooth bir mouse...Ben sana tavsiye ederim, ama dersen "ben kullanmam bebek ölüsü gibi mouse" o zaman kablo olayina devam etmek zorundasin...Son defa söylüyorum mx700 e ilk gectigimde burnumun dibini vuramaz olmustum fps lerde ama 2-3 hafta icinde olay bitiyor...Alisma olayi...Demekki kimi insan alisiyor kimide alisamiyor ama mouse su ana kadar gördügüm en güzel mouse... Bu arada mirage mouse'u ARLT adli firmadan aldim, benim eve cok yakin biyerde bayii var, link : www.arlt.com ...Eger istersen onlineda alabilirsin...Artikelsuche kismindan MX1000 olarak arat cikar, bütün parcalari genelde burdan aliyorum fiatlar oldukca uygun cünkü, istersen shop kismina girip bir sürü seyede gözatabilirsin...Ama bayisi varsa oraya git cünkü internet sitesinde ne kadar cesit olsada bayilerde orda olan cesidin 2-3 kati daha fazla cesit oluyor...(son ekleme eger burdan alirsan, garantisi 5 sene) Benim icin cok güzel baska söze gerek yok bence, gerisi size kalmis ki o da zevk ve renk meselesi :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 04 Eylül 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 saol yorumların için, zaten fazla fps oynayan biri değilim. herhalde bir sonraki alacağım mouse bu olcak. rahatıma düşkünüm epey, hele dizayna falan çok daha düşkünüm. çirkin ve ele oturmayan bir mouse'ı kullanamıyorum yani. neyse.. fiyatı çok iyi bulmuşun. amazon vs bir sürü yere baktım min 65 euro. senin verdiğin sitede 60 euro. tşk. güle güle kullan bu arada.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Yardimim dokunduysa ne mutlu ...Sende sagol :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 04 Eylül 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ne demek kafanda buyutuyosun ya ? bariz agir i$te begenmedim benim gibi cogu insanda begenmedi sence mx 510 ve 500 stoklarda surekli tukenirken mx 900 heryerde bulunuyor ? agir i$te yani verdigim para umurumda bile degil bu kadar acik soyluyorum cunku ben vermedim mx 510 mx 1000 ile ayni megapixel oda beni cok buyuk bir hayal kirikligina ugratti eger cs gibi surekli cok hizli oynanan aim'in onemli oldugu oyunlar oynuyorsaniz kablosuz mouse i$kence bu kadar acik[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Disappear, 04 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: sence mx 510 ve 500 stoklarda surekli tukenirken mx 900 heryerde bulunuyor ? birisi diğerinin iki katı kadar fiyat açısından.. ;) valla müthiş bişidir bu herhalde ama acayip pahalı. mx900 de çok pahalıydı zaten.. ben fps oynayan birisiyim (deli gibi oynamak demek cs'ye 5 yıl boyunca demir atmaksa öyle değil çok şükürhehe) ve diyorum ki fps kablosuzla oynanır. özellikle fps için kablosuz gerek. ağırlık elin alışacağı, hatta kas yaptıracak birşey :-p ancak kablonun takılması, bükülmesi, kıvrılması hede hödösü oyunun canına okuyan bir olay..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bi mouse'a 50-60 dolar verilir. biraz daha fazlası fa verilir ama görüntü kartı parası verilmez. ayrıca bluetooth'lu mouse'lar nerdeyse kimsenin işine yaramaz, insanların çoğunluğu masanın üzerinde adam gibi desktop kullanıyo. bence de şu anda piyasadaki en mantıklı mouse mx510. fiyatı da makul.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Sam, 05 Eylül 2004 09:04 tarihinde demiş ki: özellikle fps için kablosuz gerek. ağırlık elin alışacağı, hatta kas yaptıracak birşey :-p ancak kablonun takılması, bükülmesi, kıvrılması hede hödösü oyunun canına okuyan bir olay.. heh tamam, son şüphelerim de gitti. hem oyna hem rocky moduna gir süper ya. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: BOccOB, 01 Eylül 2004 23:15 tarihinde demiş ki: bende mx310 var ve şimdiye kadar kullandığım en kaliteli optik mouse. o optiklerin sapıtma olayını 1 kere bile yaşamadım... MX motoru gerçekten kaliteliymiş, 2 gün oldu daha hiç yaşamadım o sapıtma olayını. En gıcık olduğum şey, bi anda imleç uçuyor ters köşeye.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Perkins Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Su Microsoft'un da cıkardıgı S+ARK cok hos gercektende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: The World´s First Laser Mouse.With 20x the tracking power of optical sensors, the Logitech® MX™1000 Laser Cordless Mouse takes tracking precision to a revolutionary new level. Step up to laser and experience the next great advancement in mouse technology! 59.99 £ Part number 931175 60 euro yazıyo sitesinde bu fiyat nasıl mümkün olur[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 130-140 a maximum bulursunuz. Haftaya yeni sistemimle birlikte mx1000 ime de kavuşuyorum :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Logitech Mx 1000 Laser & kaplosuz mouse × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bi mouse'a 50-60 dolar verilir. biraz daha fazlası fa verilir ama görüntü kartı parası verilmez. ayrıca bluetooth'lu mouse'lar nerdeyse kimsenin işine yaramaz, insanların çoğunluğu masanın üzerinde adam gibi desktop kullanıyo. bence de şu anda piyasadaki en mantıklı mouse mx510. fiyatı da makul.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Sam, 05 Eylül 2004 09:04 tarihinde demiş ki: özellikle fps için kablosuz gerek. ağırlık elin alışacağı, hatta kas yaptıracak birşey :-p ancak kablonun takılması, bükülmesi, kıvrılması hede hödösü oyunun canına okuyan bir olay.. heh tamam, son şüphelerim de gitti. hem oyna hem rocky moduna gir süper ya. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: BOccOB, 01 Eylül 2004 23:15 tarihinde demiş ki: bende mx310 var ve şimdiye kadar kullandığım en kaliteli optik mouse. o optiklerin sapıtma olayını 1 kere bile yaşamadım... MX motoru gerçekten kaliteliymiş, 2 gün oldu daha hiç yaşamadım o sapıtma olayını. En gıcık olduğum şey, bi anda imleç uçuyor ters köşeye.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Su Microsoft'un da cıkardıgı S+ARK cok hos gercektende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: The World´s First Laser Mouse.With 20x the tracking power of optical sensors, the Logitech® MX™1000 Laser Cordless Mouse takes tracking precision to a revolutionary new level. Step up to laser and experience the next great advancement in mouse technology! 59.99 £ Part number 931175 60 euro yazıyo sitesinde bu fiyat nasıl mümkün olur[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 130-140 a maximum bulursunuz. Haftaya yeni sistemimle birlikte mx1000 ime de kavuşuyorum :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar