Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech Mx 1000 Laser & kaplosuz mouse

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Valla kodunu -mx 1k- görünce bakmaya korktum, bayılır mıyım acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 01 Eylül 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bluetoothlu mx900u duymuştum da mx1000 noluyor ya oba..

zaten optic mouse'lar lazerli değil miydi?

bi de microsoft'un bir reklamı vardı.
bir mouse mousepad üstünde, yandaki mouse tahta üstünde, 3. mouse kumaş üzerinde, son mouse (diğerlerinden daha büyük - trackball mouse idi o) çimenlerin üzerinde resimleri vardı.

ehe lazer mouse'un optic mouse'lardan ne farkı var?
logitech de böyle bi reklam mı yapıcak?[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...
Sosyal ağlarda paylaş

kime ne zararı var şu kaployu kesip duruyolar mouse tan sinir oluyorum bırak kalsın yok piliydi yok şarjıydı ne uğraştırıyolar ki.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla witkey'in slim keyboard'undan ısmarladım 18 $ önce dükkanda kullanacam eğer hoşuma giderse evdeki emektar Natural MS klavyemi değiştirebilirim ama o mx 510 aşırı pahalu. MX 310 bile pahalı yani.

Birde bişi sorcam mx 510'un ebatları nedir ? boyunu felan cetvelle ölçseniz ? Hane fazla büyükse hiç hayal kurmiim.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Eylül 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
türkiye kesin 300 $ + KDV olur

Oha kücük atta civcivler yesin ne 300$+KDV si ya, almanyada su an 64euro bu mouse (vergi dahil) yani 150$ olsa orda anlarimda, 300 yuh yani :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 03 Eylül 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de, yanlış anlamadıysam bu mouse avrupada falan mx900'den daha ucuz. sonuçta mx900 da bluetooth zımbırtıları var. türkiye'de de öyle olur herhalde. gelirse tabii. zamanında mx 500 bulmak için ne eziyetler çekiyorduk.

bu mouse'lar süper kaliteli vs ama ülkemize göre lüks kategorisine giriyor olsa gerek ki çok az getiriliyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...