Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 normalde ledle çalışan optic mouseların devri bitecek gibi bu nedir ya! mayyak bi alet :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ailecek hastası olduk[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Valla kodunu -mx 1k- görünce bakmaya korktum, bayılır mıyım acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 01 Eylül 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bluetoothlu mx900u duymuştum da mx1000 noluyor ya oba.. zaten optic mouse'lar lazerli değil miydi? bi de microsoft'un bir reklamı vardı. bir mouse mousepad üstünde, yandaki mouse tahta üstünde, 3. mouse kumaş üzerinde, son mouse (diğerlerinden daha büyük - trackball mouse idi o) çimenlerin üzerinde resimleri vardı. ehe lazer mouse'un optic mouse'lardan ne farkı var? logitech de böyle bi reklam mı yapıcak?[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 optic mouselar lazer deildi kırmızı led vardı sadece bu kat kat daha hassas scan yapıyo :) lazerle[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 binevi megapixel'i ucuk bi$iy olcak ama nedense cok $ik olmasina ragmen begenmedim ben sirf goruntu gibi bi laser olayi iyi kablosuz olmasi ben direk caydirdi ... mx 900 var nefret ediyorum aletten[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 guzel de kim tr de 190-200$ vericek mouse a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dis o kablosuz topsuz mausu bana ver ben sana 3-4 tane toplu kablolu mouse alıp gönderiyim ehuehue[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bir yerde 80$ diye görmüştüm ama türkiye fiyatı değildi sanırım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 türkiye kesin 300 $ + KDV olur[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 turkiyedeki tahminen 200$+kdv gibi bir$ey olcak cunku mx 900 tek ba$inda 150~$+kdv[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 teknoloji bu ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kime ne zararı var şu kaployu kesip duruyolar mouse tan sinir oluyorum bırak kalsın yok piliydi yok şarjıydı ne uğraştırıyolar ki.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Now optical is obsolete. And your computing experience will never be the same. bunu demis sitede ulan bunu diyceksen niye aldirdin bana mx500 u vakti zamaninda aslinda gayet menunum ama olsun kizdirdi beni 35$ a almistim mx500 u mouse a okadar para yazik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 eger counter strike gibi oyunlar oynamak icin aliyorsaniz almayin bakin ben aldim pi$manim eski mx 510'umu geri almaya calisiyorum abimden bebek olusu gibi agirlar inanin mx 510 $u anda en kaliteli en guzel mouse[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 optik mouselarda kirmizi bi led in aydinlatgi bolgeyi optik tarayici tariyodu, bunde direk lazer gitti geldi ile alakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bende zıpladım dedim bi mx 310 yada mx510 aliim diye. Fiyatı görünce oha dedim. mx310 45 $, mx510 56 $ 25 dolardan fazla verilmez bi mouse'a ya.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 mx 510 sonuna kadar hak ediyo aldigi parayi ben baska yerde mouse kullanamaz oldum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Valla witkey'in slim keyboard'undan ısmarladım 18 $ önce dükkanda kullanacam eğer hoşuma giderse evdeki emektar Natural MS klavyemi değiştirebilirim ama o mx 510 aşırı pahalu. MX 310 bile pahalı yani. Birde bişi sorcam mx 510'un ebatları nedir ? boyunu felan cetvelle ölçseniz ? Hane fazla büyükse hiç hayal kurmiim.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Bonecrusher, 01 Eylül 2004 20:57 tarihinde demiş ki: türkiye kesin 300 $ + KDV olur Oha kücük atta civcivler yesin ne 300$+KDV si ya, almanyada su an 64euro bu mouse (vergi dahil) yani 150$ olsa orda anlarimda, 300 yuh yani :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 03 Eylül 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mx 900 125$ 200$ veya biraz a$$agisi olur /dis [Bu mesaj tunca tarafından 04 Eylül 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abi bu uçabilio mu ya?[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 e bu mouse'yi ben kullanıyorum şu anda elimin altında :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 iyi de, yanlış anlamadıysam bu mouse avrupada falan mx900'den daha ucuz. sonuçta mx900 da bluetooth zımbırtıları var. türkiye'de de öyle olur herhalde. gelirse tabii. zamanında mx 500 bulmak için ne eziyetler çekiyorduk. bu mouse'lar süper kaliteli vs ama ülkemize göre lüks kategorisine giriyor olsa gerek ki çok az getiriliyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben cogu bilgisayarciya sorgudumda oyle luks mouselar gelmez diyip a4 var istermisin diyolardi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar