Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 www.fileplanet.com tekrar wow accountları için key dagıtmaya baslamış. Kaçıranların son sansları. said: Did you get your World of Warcraft key and find you couldn't create your account? Don't fret! Blizzard is re-opening account-creation ONLY for FilePlanet members that already have unregistered keys! This is for a very limited time only, so go grab your account now! [signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Kasım 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bunun için fileplanet'den üyelik mi almak gerekiyor 20$'lık ? çünkü stress test'e falan katılmadım ben.. ? ne yapabilirim account almak için ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 benim mesajım niye silindi onu anlamadım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şimdi fileplanetdan account olsam open betaya girebilir miyim ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ob cd side varsa elinde girersin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ob client var da şimdi fileplanettan paralı account alsam girebilecek miyim ? bunu soruyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 girersin sanırım sınucta subscribed uye oluosun yani girebilmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu olay FPten cd-key almış ama wow.comdan acc açtıramamış kişiler için yapılmış. Ben de açtıramamıştım, iyi oldu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 fazla insan almak istioruz diye bisey demedilerki zaten ob basvurularıda 1-2 gun acık kaldı blizzarda gore baya iyi bisey hatta direk ilk gecede kapayabilirlerdi buralardan pek kişi girememişti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pascha mesela ben FP'ten cd key alabilmiştim ama wow accountumu açtıramamıştım. Benim gibiler için yapıldı bu olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Eternal, 11 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki: www.fileplanet.com tekrar wow accountları için key dagıtmaya baslamış. Kaçıranların son sansları. said: Did you get your World of Warcraft key and find you couldn't create your account? Don't fret! Blizzard is re-opening account-creation ONLY for FilePlanet members that already have unregistered keys! This is for a very limited time only, so go grab your account now! biraz eksik bir bilgi olmuş yalnız çünkü ben OB accountu için dün indirmeye başladım bu clientı, fakat halihazırda cd-key'im olmadığı için ve cdkey olmadan da account alamadığım için iptal ettim yani FP key dağıtmıyor artık, blizzard FP'den key almış ama account açamamış insanlar için account açma imkanı sağlamış tekrar özetle elinizde FP'den daha önce aldığınız cd-key yoksa boşuna indirmeyin account alamıyosunuz :) hatta eski stress test key bile işe yaramadı benim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowbAnE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ohh bee sonunda gerçekten tatmin edici bir cevap akşamın 8 den beri yarım yamalak inglizcemle fireplanette ordan buraya koşuşturuyordum..hemde sırf cafeden 2 arkıma acc alabilmek için, benim kendime ait acc im olmasına rağmen.sağolsun bazı arkadaşlarda açılan konuları bunlar daha önceden vardı zahmet edipte okuyun gibisinden laflarla kitleyince iyice çıldırmıştım... açıklaman için gerçekten teşekkür ediyorum Blackrose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 beyler benim elimde bikaç fazla account vardı istiyen varmı hala ben herkes almıştır die ses etmiyodum istiyen varsa msj atsın.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arkadaslar sınavlarım biiti geldim cafeye wow open beta acıldı dediler sevindim.acc alımı durdu dediler dunya basima yıkıldı fazla acc kaldımı lutfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bana msj atan ilk iki kişiye yolladım accountlarını ( pascha ve Solymr ) güle güle kullanın arkadaşlar. diğerleri içinde üzgünüm ama bi arkadaşta daha account olabilir onada bakıcam bulursam yollarız. . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arkadaslar 1 tane acc si fazla olan varsa verebilir mi lutfen? download ettim beklemek zorundayim lutfen biri yardim etsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar