Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fileplanet wow Account.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

www.fileplanet.com tekrar wow accountları için key dagıtmaya baslamış.
Kaçıranların son sansları.

said:
Did you get your World of Warcraft key and find you couldn't create your account? Don't fret! Blizzard is re-opening account-creation ONLY for FilePlanet members that already have unregistered keys! This is for a very limited time only, so go grab your account now!
[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore

[Bu mesaj Eternal tarafından 11 Kasım 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay FPten cd-key almış ama wow.comdan acc açtıramamış kişiler için yapılmış. Ben de açtıramamıştım, iyi oldu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 11 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
www.fileplanet.com tekrar wow accountları için key dagıtmaya baslamış.
Kaçıranların son sansları.

said:
Did you get your World of Warcraft key and find you couldn't create your account? Don't fret! Blizzard is re-opening account-creation ONLY for FilePlanet members that already have unregistered keys! This is for a very limited time only, so go grab your account now!

biraz eksik bir bilgi olmuş yalnız
çünkü ben OB accountu için dün indirmeye başladım bu clientı, fakat halihazırda cd-key'im olmadığı için ve cdkey olmadan da account alamadığım için iptal ettim

yani FP key dağıtmıyor artık, blizzard FP'den key almış ama account açamamış insanlar için account açma imkanı sağlamış tekrar

özetle elinizde FP'den daha önce aldığınız cd-key yoksa boşuna indirmeyin account alamıyosunuz :)
hatta eski stress test key bile işe yaramadı benim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ohh bee sonunda gerçekten tatmin edici bir cevap akşamın 8 den beri yarım yamalak inglizcemle fireplanette ordan buraya koşuşturuyordum..hemde sırf cafeden 2 arkıma acc alabilmek için, benim kendime ait acc im olmasına rağmen.sağolsun bazı arkadaşlarda açılan konuları bunlar daha önceden vardı zahmet edipte okuyun gibisinden laflarla kitleyince iyice çıldırmıştım...
açıklaman için gerçekten teşekkür ediyorum Blackrose...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...