Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Eh yeter ama ha, iyice suyu çıktı şu soruların. Yeni gelenler bölümüne bir uğrayıp da nasıl konu açılır bölümünü okusaydın bari yapılan quotelarda... (Kesin birinin fake accsi bu ama çıkar kokusu yakında...)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 uzayda hava yok di mi...bu mantıkla arkadaşımızn balonu yörünge dışında çok güzel patlar..[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 SHADOWNİGHT[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 tabiki kedi buda sorumu :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 uzay gemisi...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Coca Cola (Çevremde gözüme çarpan ilk yazıyı yazdım :))[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ikisi de değil bence eşolueşek[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Manda..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 deve+sen=baya fantastik seyler cıkar ortaya mr.balon[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Öne çıkan mesajlar