Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ben VM'ye 2 cekirdek ve 2 GB verdim. Sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 HDMI bagladim simdi, ses gitmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Cihazin modeli ve cikis tarihi ne? Eski serilerde mini display porttan ses verilemiyor. Ya da mini display to hdmi donusturucun dandiktir, sesi tasimiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Air 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 O zaman sorun donusturucunde olabilir. Bende air 2011 var, apple'in kendi donusturucusu ile sorunsuz tv'ye baglayabiliyorum. Eskiden kullandigim cin mali donusturucu sesi aktarmiyordu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ses menusunden output'u hdmi'a aldinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Output degistirilecegini simdi ogrendim. Bakarim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Output degistirince oldu: Mac mantigina uymamis ama bu, kendi kendine olmasi gerekliydi bence. Bir de fare topu ile touchpad scrollinglerinin yonlerini ters yapmanin yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 System Preferences > Trackpad/Mouse kisimlarinda bulabilirsin scroll ayarlarini. Mac'te oldum olasi öyleydi o ses ayari yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Onu demiyorum. Trackpad ile yuraki dogru asagiya cekeyim, mouse topu ile asagi dogru asagi cekeyim. Yapan bir program oldugunu okumustum ama bulamiyorum simdi linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Korax said: Buarada file manager icin totalfinder'i kesinlikle tavsiye ederim. Cok buyuk farklar yaratmiyo ama baya bi pratiklestiriyo diyebilirim. Enazindan tab olayi vs. cözuluyo, daha bi rahat. Bide muzik falan ugrasicaksan, logic kesinlikle yuklemelisin :) Ben sistemimi bi toparliimde, app tavsiyesi yaparim biraz daha TotalFinder da aldim, cok iyiymis cidden. Trickster ve Spotlight ile birlikte gordugum en iyi dosya ve veri duzenleme, bulma, acma seyleri oldular. Adam etmek icin OS X'in kendisinden fazla para harcamam garip tabii, ikisine toplam 60TL gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 GERGE said: Output degistirince oldu: Mac mantigina uymamis ama bu, kendi kendine olmasi gerekliydi bence. Bir de fare topu ile touchpad scrollinglerinin yonlerini ters yapmanin yolu var mi? Hmm. Bende otomatik geciyor. Baska bir seyle alakali olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 os x de diabloyu nasıl uninstal edicem :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 AppCleaner kullanıyorumben o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 AppZapper, super program, netekim buda ucretli :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Korsanini cekip baktim ona satin almaya deger mi diye, AppCleaner'in yaptigini yapiyor ayni, UI daha bir kullanisli sadece. AppCleaner'in cope attigin programlari otomatik olarak algilayip temizleme ozelligi de yok sanirim, labilir de ama. Gerek yok yani para vermeye, 2-3$ olsa neyse ama 13$ asiri aynisini sadece UI'si daha kotu ucretsiz versiyonu varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 e tabi yau, ben korsan kullandigim icin genelde pek ayrim yapmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Programlari deneme seyi olmamasi cok kotu. Herseyi PirateBay'dan indirip deneyerek aliyorum ben de. Su mesela cok iyi: https://itunes.apple.com/us/app/unclutter/id577085396?mt=12 Boyle programlar ne Linux'de ne de Windows'da var. Kullandikca degerini gosteriyor OS X. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 guzelmis ama dimi, aldigina degiyo insanin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Abi o degilde, adamakilli bi download manager bulamadim yillardir ya.. Folx kullaniyorum surekli ya yarida kaliyo, ya %100'u tamamlarken siciyo, ya corrupted cekiyo, ya cektiklerini baska biyere duble kopyaliyo falan sacmasapan sorunlar surekli. Varmi baska tavsiyesi olan? Hakkaten gina geldi artik folx'ten. Böyle premium download'lari destekleyen falan adamakilli bi download manager.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Clean My Mac'tir, Mac Cleaner'dir bu tarz programları kullanırken dikkatli olun derim. Biraz fazla temizleyebiliyorlarmış. Yer açıcak diye kullanacağınız şeyleri silmesin. Şahsen ben kullanmıyorum mesela :) http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=709930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Tray'da duram seyleri kaldirmanin yolu var mi? Unclutter mesela icon koydu tray'a, asla kullanmiyorum icon'u. Program acik kalsin ama icon gitsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 commande basıp boşluğa çekince olmalı edit: dediğim olay 3rd partylerde işlemiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Cekilmiyor bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 buldum galiba 2007de yazılmış ama "This is more of a workaround than an actual solution for the third party apps in the menubar, but here's a method to visually remove them: Go to the app you'd like to remove in your applications folder, right click and show package contents. Then delete the icon files for the menubar item (usually stored in a "Resources" folder) The icon won't appear in the menubar but if you click the spot where it should be the dialog drop down will still appear. Now these icons appear in the order they load which could potentially just lead to an equally ugly hole in your icons. The solution to this being to use the program delayedlauncher (http://www.taoeffect.com/blog/2011/0...dlauncher-2-2/) and set the order in which you'd like to load the programs on startup. Then annoyingly this has a dock icon on startup when it loads, which I removed by going to its package contents and editing the info.plist and adding the string "Application is agent (UIElement)" with a boolean of YES to the .plist. This tells your computer it's a menubar item even though it's not and removes it from the dock. long solution but it works." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar