NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 benim ördek böyle http://www.karimbakhtiar.com/images/duckfader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 güç seninle olsun darth ördek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben gemide çalışırken su istihkakı sınırlıydı. duş alabilmek için 1:35 sn süremiz olurdu. +15sn'de son durulanma. çok sıkıntılıydı. hala 2dakika civarında duşumu alırım her gün, ayakkabılarımı parlatır, takım elbiselerimi giyer öyle çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 beyler dasaaa ile ilgili çok önemli bir ipucu yakaladık. biliyorsunuz 5 aydır dasaaa ile ilgili her türlü fotoğraf ve bilgiyi özel bir dosya'da saklıyorum. yukarıda 'istihkak' kelimesini kullandı. yaşı muhtemelen en az 29. beklemede kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 SeaGle said: otuzbeş hey maşşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 beyin masturbasyonu yapıyorum ben böyle düşünceler planlar hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 -Deno- said: beyler dasaaa ile ilgili çok önemli bir ipucu yakaladık. biliyorsunuz 5 aydır dasaaa ile ilgili her türlü fotoğraf ve bilgiyi özel bir dosya'da saklıyorum. yukarıda 'istihkak' kelimesini kullandı. yaşı muhtemelen en az 29. beklemede kalın. allah belanı vermesin! LOL askerlik yaptık olm biz! çok zor koşullarda da çalıştık. orada öle derler. çocuklar bile istihkak der gemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar