BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Şimdi daha yeni cnbc-e'de bitti. Tekrar başlamış. Harika harika harika. En sevdigim ve beni en cok gulduren cizgi filmlerin basında gelir Rocko. Heffer'ında ayrıca hastasıyım. :) izleyiniz efem.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yıllardır izlemiyodum acaip iyi geldi.heffer'ın eski sesi daha iyidi[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 terbiyesizlik bi sene once yayinlasalar olmuo tabii illa ben gidecem oyle kiniyorum *!kinnnnnnnnnn kinnnnnnnnnnnnnnnn*[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Oleyy Çok istiyordum bu Çizgi Filmin Yayınlanmasını ya .. Çok Sevindim bu haberi görünce ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: HellHound, 04 Kasım 2004 18:59 tarihinde demiş ki: terbiyesizlik bi sene once yayinlasalar olmuo tabii illa ben gidecem oyle kiniyorum *!kinnnnnnnnnn kinnnnnnnnnnnnnnnn* Aynen. Ayrıca Nickoledsuaeour'daki seslendirmesi daha iyiydi.[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Nasıl yaaa =) çok sevindim valla cnbce bütün güzel çizgifilmlerimizi geri getiriyor yaşasın[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 saat??? :P[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ulan varya aslan bu cbnce aslan.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 allah yoksa bu nickoledeon'daki mi rocko mu :D pete&pete de geliyomuş sanırım bi ara ama tam tarih bilemicem.. saat tarih (rocko için) ??[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 "daha yeni bitti" dediğine göre perşembe günleri 18.00 gibi başlıyordur heralde.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 En sevdiğim çizgi film :) Bi bölüm vardı hani, alışveriş merkezinde indirim oluodu. O bölümde yerlerde tepindiğimi hatırladım bak :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 İndirim degildi Penth, o bolumde rocko kredi kartı alıyodu Boyle yatlar katlar arabalar falan alıyodu her seyı satın alıyodu. Ya bunu dıyosun yada farklı bolumlerden bahsedıyoruz :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 başka bölümlerden bahsediyosunuz:D ikisi farklı ben heffer'ın yağlarını aldırdığı bölüme hastayım:D:D:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ben 1 Nisan bölümünün hastasıyım hehe =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: BlaCk_DmC, 04 Kasım 2004 22:15 tarihinde demiş ki: İndirim degildi Penth, o bolumde rocko kredi kartı alıyodu Boyle yatlar katlar arabalar falan alıyodu her seyı satın alıyodu. Ya bunu dıyosun yada farklı bolumlerden bahsedıyoruz :) Yok, benim dediğimde %99 mu ne indirim oluo, tüm şehir oraya gidio böyle, Rocko da gidiyo. Bunun araba park sahnesinde elinde kapının kaldığı sahnede ölüyordum =) Tam bu geçicek kasadan, indirim saati bitiyo hehehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yeşil Tuş'a sakın dokunma! Nerdesin Gerçekten Gerçek Big Man? :D[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 canım çekti ya şimdi bi hafta bekliycekmiyiz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Pete ve Pete veya Mad Jack The Pirate olacak ki saydığın diğer çizgifilmlerden ikincisidir diyorum hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Oha Pete&Pete ownz. Ulen o nobody knows a amma takmıştım kafayı. Nickelodeon gençliğiymişiz lan biz ahah[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bu diziyi hiç duymadım desem yeridir.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: RaVena, 04 Kasım 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Oleyy Çok istiyordum bu Çizgi Filmin Yayınlanmasını ya .. Çok Sevindim bu haberi görünce .. said: Ra_d, 04 Kasım 2004 19:22 tarihinde demiş ki: ulan varya aslan bu cbnce aslan. +1 saati de çok güzelmiş.. pete&pete yayınlansa ona da hasta olurdum herhalde :) evet nickoledeon gençliğiyiz :-P[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Kasım 2004 08:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Heffer'ın seslendirme fena degilde, Rocko'nun ki ı-ıh olmamış. Uymuyo bi kere. Keske orj. alt yazılı verselerdi ya. :/ Ha bide Pete&pete'in izlemedim bolumu yoktu. Onunda ayrıca hastasıyım yanı :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Penthesilea, 04 Kasım 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Yok, benim dediğimde %99 mu ne indirim oluo, tüm şehir oraya gidio böyle, Rocko da gidiyo. Bunun araba park sahnesinde elinde kapının kaldığı sahnede ölüyordum =) Tam bu geçicek kasadan, indirim saati bitiyo hehehe eheh hatırladım o bölümü :) pete&pete'de de bi bölüm vardı, uyumama rekoru kırmayı deniyordu bunlar. en sonunda arthur bile süper uykuya mı ne geçmişti eheh[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 pete&pete'de havuzlu bölüm iyidi:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 abi eskiden nickelodeon 'daki seslendirmesi bu güne kadar yapılmış en kaliteli seslendirmedir. ama yenisi(cnbce) nasıl olmuş bilmiyorum.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar