Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya hiç özleyen yokmu :( neyse 16 günmü kaldı şincik :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bitsin şu okul yetti canıma vlla ya bide son haftaya kadar sınav var paso uhuh[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Sene başından beri sayıyorum.Defterin arkasına hazırladığım şafak günlüğüne hergün bir çizik atarak geçirdim bunca ay her günümü.Ama artık çok az kaldı işkence bitiyor...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Hasbinallahminebellak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 siz gene kendi ulkenizdesiniz bide beni dusunun elin gurbet ellerimde butun turk arkadaslarimin okulu bitmis tatildeler ben ise yapa yalniz son gunbler gecirmeye calisiyorum 5 hafta kaldiii :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( her gece turkce muzigi acip sigarami yakip sabahlara kadar oturup turkiyedeki lise ortamaini arkadaslarimi dusundukce aglarim igrenc bisi ama bu gunlerin sonu aciktir mutlu olucagiudir nese cok sacmaladim sizinde caininzi fazla sikmiyim herkeze basarilar sabirlar allah bizleri korusun kurtarsin[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 uhuh yeniden gündeme getiriyorum sanırım 10-13 işgünü kalmış oley diyorum :) 12 gün kaldı sanırım 13 hazirana ohh yani haftasonu hariç :) neyse 3 haziranda özgürüm.. :) poff yarınki sınav off off :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 :) açılış tarihine bak topicin :) upladım eskiydi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 dersler/öğretmenler bitsin okul bitmesinnn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 :) böyle cins çalışkan tiplere sinir oluyorum ya :) bitmesin diyenlere gel canım gel iguana alsın simofle üstüne atalım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ya orc bi gözlük tak oku :D dersler bitsin diyorum... okula muhabbet için zorunlu olarak gidelim.... o arkadaş ortamı nerde var be başka :( sonra ben sevdiceğimi göremicem tatil boyunca :( :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 auah (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 başka ne olabilir tabi sevgili :) arkadaş ortamı fena değil tabiki ancak dersler yazılılar gerçi çok az kaldı benim için ancak yarınki sınavı hiç takmıyorum şuanda off :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 tatil için gideceğim falan planladığım şeylere baktım anılarım canlandı ve sabırsızlıkla bekliyorum of of :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ay ay ay ...... *Heyecandan gazı gelir* Cidden napıcaz ya? Bi kaydırırsak hayatımızda kayar imdakkkkkkkk!! Annemi istiyorum ben Ben anasınıfımı özledim Bu kadar açılmamam lazımdı :([hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 :) öss stresimi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Tabiki! Okulumuz bitti 2 hafta oldu ama ÖSS var uzaktan bize tip tip bakıyor. Bizde zorunlu olarak ona yavaş yavaş yaklaşıyruz. Yiiiicekkk Bu canawar bizi kaçççııınnnnnnn !!!!!![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Kolaymı? 11 senelik eğitim öğretim yılını sırf bu sınav için okumadıkmı? İşte 11 yıl geçti ve şimdi hayatımızın dönüm noktasındayız.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: blackchaos, 27 May 2003 23:12 tarihinde demiş ki: Kolaymı? 11 senelik eğitim öğretim yılını sırf bu sınav için okumadıkmı? İşte 11 yıl geçti ve şimdi hayatımızın dönüm noktasındayız.[hline]bla bla bla ... O noktada virajı bir alamazsak fena olur ama.(bir kere daha deneme hakkı var ama ne kadar tutar birincinin yerini?)Bu sene hayırlısıyla atlatsak iyi olacak.(off bökle diyom ama bi türlü ders çalışmaya ikna edemiom kendimi yaaa)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Kaç gün kaldı lan 18 mi? Üfff ya tatil bitiyo ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Asteroth, 28 May 2003 14:45 tarihinde demiş ki: Kaç gün kaldı lan 18 mi? Üfff ya tatil bitiyo ha Nası tatil bitiyor? Şu ÖSS bitsin, hayatımın tatilini yapcam.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bilgisayar başında otururken midesinde bir burulma hisseden sadece benmiyim bu yazıları okurken yoksa başka dostlarda varmı?Ders çalışırken oyun oynasam internete girsem diyorum.Bilgisayara oturuncada ulan ders çalışmak lazım diyorum.(daha demin 200 tan soru çözdüm yaa yetmezmi???Lanet olası vicdan dene şey.İçimde bağırıp duruyor.Bişey daha var bağrıan ama ne anlamıyorum:D şu sınav bitsede kendimi dağa taşa vursam)Off birde şu sınavdan 10 gün önce yılsonu balomuz var.Abi ne bela iştir o yaaçArkadaşalr inatla takım lbise giyeceksin diyorlar.Ben kot pantolon t-shirt giysem olmazmı yaa.Birde bununlamı uraşacam[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 valla bugünkü sınav iyi geçti şimdi yarınki sınav için hazırlandım eh işte idare eder :) az kalıyor yuppi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 okul bitmesin.. bitmemeli... hayırrrr!... daha yapacak işlerim vardı hem ayrıca lise 3 olmak istemiyorum eh. :([hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ehehe :) en zor seneyi atlatmışsın :-p kız işidir sanırım seninkide? :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 keşke herşeyin başladığı o güzel günü ardarda yaşayabilsek :( :( :( bitmesin... :( :( (Not: arkadaş kalalım dediği için hemen bitsin...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Keşke vicdan sinirlerini aldırsa insanlar da sızlamasa falan..Rahatça takılsak..[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar