Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macbook klavye degisimi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mid-2012 Air aldim bir, US klavye ama. servisine gotursem (nerededir Turkiye'de servisi) tr klavyeye degistirirler mi, boyle mi kullanacagim?
Mesaj tarihi:
us klavye mis gibi iste daha ne istiyon. bende diyodum tr de us klavyeli macbook satiyolar midir acaba.

macboor air in bi cok seyi kaynakli degismiyo. klavye belki olabilir ama cok sanmiom.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hukuk fakultesindeyim abi ben, tum isim turkceyle. yazarken gerci klavye tipini degistirip kullaniyorum rahat ctrl space ile degisiyor.

tamamen degisse iyi olur; hong kong'dan geldi bu ama, turkiyede bulabilecegini sanmiyorum.
Mesaj tarihi:
air klavye degisimi cok kolay. Klavye tepsisi degil de key cap ler degisiyor. ebayden veya bilkomdan bulursunuz. Cikartmak biraz nezaket istiyor. Sonrasi kolay.

Retina biraz daha degisik, fakat teknik ayni. makas sistemi biraz farkli oldugu icin daha da fazla nezaket istiyor. Tuslarini ayni yerden bulursunuz
Mesaj tarihi:
panora ve cepanin arkasindaki ismini hatirlamadigim yerde apple teknik servisi var bilkom un. Oralara telefon edip sansini dene. Ellerinde yoksa getirtebilirler en azindan. Ama olmadigini sanmiyorum.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

air klavye degisimi cok kolay. Klavye tepsisi degil de key cap ler degisiyor. ebayden veya bilkomdan bulursunuz. Cikartmak biraz nezaket istiyor. Sonrasi kolay.

Retina biraz daha degisik, fakat teknik ayni. makas sistemi biraz farkli oldugu icin daha da fazla nezaket istiyor. Tuslarini ayni yerden bulursunuz

Saol, terazine tıkladım :) arıyım bakalım bilkomu
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O kadar Apple haterligindan sonra ben de Apple'ci oldum ya. iPad ile elimi verdim, kolumu aldi. Bir iPhone eksik.

Bu arada yapmam derlerse kasmayacagim, neredeyse tum yazi ve okul islerimi iPad ile ya da kutuphane bilgisayarlarinda yapiyorum zaten.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
300-400 arasi olur dedi servis. Icimden kufrettim ben de.

Boyle guzel gelmeye basladi ama. Kullanimi rahat yazarken. Turkce forum disinda cok az yaziyorum zaten, aylardir odevleri filan yazarken iPad kullaniyorum ders notlari filan da orada oldugundan, kutuphanede 10 saat pili gittiginden, 3g'si oldugundan..

Boyle kullanirim artikin.
  • Yeni Oluştur...