Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macbook klavye degisimi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Hukuk fakultesindeyim abi ben, tum isim turkceyle. yazarken gerci klavye tipini degistirip kullaniyorum rahat ctrl space ile degisiyor.

tamamen degisse iyi olur; hong kong'dan geldi bu ama, turkiyede bulabilecegini sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

air klavye degisimi cok kolay. Klavye tepsisi degil de key cap ler degisiyor. ebayden veya bilkomdan bulursunuz. Cikartmak biraz nezaket istiyor. Sonrasi kolay.

Retina biraz daha degisik, fakat teknik ayni. makas sistemi biraz farkli oldugu icin daha da fazla nezaket istiyor. Tuslarini ayni yerden bulursunuz
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

air klavye degisimi cok kolay. Klavye tepsisi degil de key cap ler degisiyor. ebayden veya bilkomdan bulursunuz. Cikartmak biraz nezaket istiyor. Sonrasi kolay.

Retina biraz daha degisik, fakat teknik ayni. makas sistemi biraz farkli oldugu icin daha da fazla nezaket istiyor. Tuslarini ayni yerden bulursunuz

Saol, terazine tıkladım :) arıyım bakalım bilkomu
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
O kadar Apple haterligindan sonra ben de Apple'ci oldum ya. iPad ile elimi verdim, kolumu aldi. Bir iPhone eksik.

Bu arada yapmam derlerse kasmayacagim, neredeyse tum yazi ve okul islerimi iPad ile ya da kutuphane bilgisayarlarinda yapiyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
300-400 arasi olur dedi servis. Icimden kufrettim ben de.

Boyle guzel gelmeye basladi ama. Kullanimi rahat yazarken. Turkce forum disinda cok az yaziyorum zaten, aylardir odevleri filan yazarken iPad kullaniyorum ders notlari filan da orada oldugundan, kutuphanede 10 saat pili gittiginden, 3g'si oldugundan..

Boyle kullanirim artikin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...