Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mid-2012 Air aldim bir, US klavye ama. servisine gotursem (nerededir Turkiye'de servisi) tr klavyeye degistirirler mi, boyle mi kullanacagim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 us klavye mis gibi iste daha ne istiyon. bende diyodum tr de us klavyeli macbook satiyolar midir acaba. macboor air in bi cok seyi kaynakli degismiyo. klavye belki olabilir ama cok sanmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Hukuk fakultesindeyim abi ben, tum isim turkceyle. yazarken gerci klavye tipini degistirip kullaniyorum rahat ctrl space ile degisiyor. tamamen degisse iyi olur; hong kong'dan geldi bu ama, turkiyede bulabilecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bulursan banada öm at, retina macbook var elimde f klavye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tuslara sticker yapistirmak disinda ben de bilmiyorum pratik bir cozum, 40-50 tl mi neydi onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 air klavye degisimi cok kolay. Klavye tepsisi degil de key cap ler degisiyor. ebayden veya bilkomdan bulursunuz. Cikartmak biraz nezaket istiyor. Sonrasi kolay. Retina biraz daha degisik, fakat teknik ayni. makas sistemi biraz farkli oldugu icin daha da fazla nezaket istiyor. Tuslarini ayni yerden bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bilkom'a gotursem yaparlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bende de mid2012 tr klavye var, değişelim gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 panora ve cepanin arkasindaki ismini hatirlamadigim yerde apple teknik servisi var bilkom un. Oralara telefon edip sansini dene. Ellerinde yoksa getirtebilirler en azindan. Ama olmadigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 şu ak parti binasının karşısındaydı galiba. yamuluyo olabiliriöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 recep tayyip in birden macbook air kulandigini hayal ettim oyle diyince. komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 KHaRoN said: air klavye degisimi cok kolay. Klavye tepsisi degil de key cap ler degisiyor. ebayden veya bilkomdan bulursunuz. Cikartmak biraz nezaket istiyor. Sonrasi kolay. Retina biraz daha degisik, fakat teknik ayni. makas sistemi biraz farkli oldugu icin daha da fazla nezaket istiyor. Tuslarini ayni yerden bulursunuz Saol, terazine tıkladım :) arıyım bakalım bilkomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 O kadar Apple haterligindan sonra ben de Apple'ci oldum ya. iPad ile elimi verdim, kolumu aldi. Bir iPhone eksik. Bu arada yapmam derlerse kasmayacagim, neredeyse tum yazi ve okul islerimi iPad ile ya da kutuphane bilgisayarlarinda yapiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben de TR klavyeye çevirdim öyle kullanıyorum, bir yerden sonra klavyeye bakmadan yazmaya alışıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben 3-4 aydır f klavyeyi q olarak kullanıyorum ama her bilg. başına oturan wtf oluyor sonra otur 10 saat anlat .. sıkıldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 300-400 arasi olur dedi servis. Icimden kufrettim ben de. Boyle guzel gelmeye basladi ama. Kullanimi rahat yazarken. Turkce forum disinda cok az yaziyorum zaten, aylardir odevleri filan yazarken iPad kullaniyorum ders notlari filan da orada oldugundan, kutuphanede 10 saat pili gittiginden, 3g'si oldugundan.. Boyle kullanirim artikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Ya o degilde gerge, ne zaman baksam su foruma okuyorsun, ne okulmus kac yildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 GERGE said: 300-400 arasi olur dedi servis. Icimden kufrettim ben de. sunu demeye gelmistim asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Foruma basladıgımda orta okuldaydım. Ancak. Seneye bıtıyor ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar