Trans Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 selamlar,şirket laptopunda 2 adet 4gb lık ram var,bunların 1 tanesini geri vermem gerekiyor fakat hangisini versem karar veremedim. içini açıp bktım şimdi, 1 adet kingston 1333mhz 4gb ile 1 adet hynix 1600mhz gb ram çıktı şimdi sorum şu yönde ramların 1 tanesi 1333mhz diğeri 1600 mhz,bu ikisi aynı anda stabil çalışabilir mi? bir de ram konusundan hiç anlamam,ama hynix marka bir şeyi ilk defa duyuyorum. iyi midir? fiyata bakarak konuşursam kingston ramden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Hynix , Samsungdan sonra dünyanın ikinci en büyük bellek chipi üreticisi,ki bir çok ekran kartında, telefonda vs,vs,onun bellek chipleri kullanılır yani iyidir. Eski HTC HD2 telefonumda Hynix chipleri vardı,ki Hynix li HTC HD2 ler Samsung chipli olanlarından cok daha sorunsuz kabul edilirdi. Ha bu arada o laptopun anakartı 1600 mhz destekliyormu , destekliyorsa ver kingstonu gitsin. Onun yerine bir tane daha Hynix al. Desteklemiyorsa nasıl olsa farketmez , Ver gene kingstonu gitsin, al bir Hynix. İkisi beraber 1333 te çalışır. Hatta buyrun : http://en.wikipedia.org/wiki/SK_Hynix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 tamamdır sağolasın.bu arada alet 1600 destekliyor ama benim merak ettiğim 1600 ve 1333 beraber çalışınca ne oluyor? 1600 lük performanstanmı kaybediyor?yoksa ikiside kendi çapında mı takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 E yazdık ya ikisi beraber 1333 te çalışır diye. Onu sistem en yavaşa göre ayarliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 o kısmı atlamışım :D tamamdır anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar