Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 nası[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: fizban, 28 May 2003 14:51 tarihinde demiş ki: e iyi de, sertab levent yükselden ayrıldığından beri böyle ?[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! harbı nasıl ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 uyuyun siz mışıl mışıl...[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 dünyaya hoşgeldin ..[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 günaydın...yok..hatta tünaydın diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 len aslan gıbı adam napıo sertabla[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 oyoyoyo paparazzi falam ne iş lem paticikte sizi gidin papalekler[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 :D[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sonra?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sanatçı dediğiniz böyle olmalı abi. sanatçı da değil, müzisyen böyle olmalı, hatta müzikle uğraşanlar böyle olmalı. Günümüzdeki adam gibi müzisyenlerin hiçbiri paparazilere falan yakalanmıyorlar, en fazla 1-2 kere görmüşümdür. Mesela Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil, Fikret Kızılok, Sertab Erener vb. ne zaman gördünüz bunları abuk subuk bir pozisyonda *mı-d*tü dağıtmış şekilde? ben hiç görmedim ve sertab erener'i yıllardır yakından izlerim, severim, sevmeye devam edeceğim böyle devam ederse... Türkiye'den dışarı açılan adam gibi müzik yapan az kişiliklerden biri...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Eeeeeeee Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.......... 6 yıl oldu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................ Ulan popçu diilim ama ben bile biliom ya.................. :D[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: neuromancer, 28 May 2003 21:12 tarihinde demiş ki: sanatçı dediğiniz böyle olmalı abi. sanatçı da değil, müzisyen böyle olmalı, hatta müzikle uğraşanlar böyle olmalı. Günümüzdeki adam gibi müzisyenlerin hiçbiri paparazilere falan yakalanmıyorlar, en fazla 1-2 kere görmüşümdür. Mesela Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil, Fikret Kızılok, Sertab Erener vb. ne zaman gördünüz bunları abuk subuk bir pozisyonda *mı-d*tü dağıtmış şekilde? ben hiç görmedim ve sertab erener'i yıllardır yakından izlerim, severim, sevmeye devam edeceğim böyle devam ederse... Türkiye'den dışarı açılan adam gibi müzik yapan az kişiliklerden biri...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Bülent Ortaçgilin paparazzilere yakalanma şansı yokki zaten düşünsenize ünlü müzisyen bülent ortaçgil bu hafta reina çıkışında kameralarımıza uzatmalı sevgilisi Deniz Akkayayla birbirinden ilginç pozlar verdi loooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya hakikaten günaydın ama :) sertabın "demire büründüm aşk ile" diye sözleri olan parçası bile var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ne gerı kalmısım ben abı tv seyretmıyorum kı banada ark soylemıstı :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar