Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 10k ya tourbillon bulabiliyorsan alalim yarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 SeaGle said: Saat saat dediniz takasım geldi bugun lan. OOO REİSİN TAKASI GELMİŞ (saati) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Çinliler yakında 100Eurolugunu yaparlar hem de su gecirmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 replica saat satan iyi bi site söyeyin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 olm saat ne yahu artık o kadar gereksiz ki birde prestij falan diye yutturmaya çabalıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Selam, KHaRoN said: 10k ya tourbillon bulabiliyorsan alalim yarin? Beni de ekle listeye! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Skagen kullaniyorum. Gayet memnunum. Asiri ince bir saat. Gomlek altinda falan siritmiyor. Elimi cebe atinca falan takilmiyor asla. Kayis ve govde titanyum, kadran da carbon fiber. Cok hafif ve rahat kullanimli. Guzel de duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 tourbillon gibi ucuk seylerde gozum yok ama bi tane breitling almak istiyorum seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 DynamicK said: Skagen kullaniyorum. Gayet memnunum. Asiri ince bir saat. Gomlek altinda falan siritmiyor. Elimi cebe atinca falan takilmiyor asla. Kayis ve govde titanyum, kadran da carbon fiber. Cok hafif ve rahat kullanimli. Guzel de duruyor. Su guzelmis baya. 70$ a falan var ebayde, alip almamak arasinda kaldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar