Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Selamlar. Lenovo laptopuma recovery yapmayı düşünüyorum ilk günkü haline dönsün diye ama komple hdd'leri formatladım ve yurtdışında olduğum için servise falan veremiyorum. dvdsi falan da yok. şöyle bir web sitesinde 20 yüroya windowsuna göre lenovo recovery satıyolar dvdsi, sonra keyinle aktif ediyosun falan. güvenilir mi acaba? hiç bilgim yok bir sorayım dedim. http://server88-208-222-62.live-servers.net/lenovo/lenovorecovery/lenovo.asp?keywords=lenovo+y570+recovery+disk+download&recor=1#windowsx ya da hiç kasmayıp direk elimle win 7 mi kursam sıfırdan. driver mriver çekerim sitesinden nasılsa. bir de öyle yaparsam *korsan win 7 kursam keyimle aktif edebilir miyim? *ssd'ye mi kurmalıyım normal hdd'ye mi onu da bilemiyorum. (laptop aldığımda hdd'ye kuruluydu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Kendin yükleyip sitesinden sürücüleri indirsene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Tam editlemiştim ki postu.. :) o kafamı kurcalayan 2 şey var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Black-ice said: Normal technet windows al 30 tl, sonrasında sitesinden lenovo yazılımı çek ? bir de öyle yaparsam *korsan win 7 kursam keyimle aktif edebilir miyim? *ssd'ye mi kurmalıyım normal hdd'ye mi onu da bilemiyorum. (laptop aldığımda hdd'ye kuruluydu) 1-olur, ama çektiğin torrentin yorumlarına dikkat et. 2-ssd tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 boşa 20 euro vermeye gerek yok o zaman. kendim kurayım. teşekkürler yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar