samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 7+1 sistemle konser izledik aq yok böyle bişey yaaaaaaa :D Gilmour çıkmadı bu arada tabi ki :D Mekana ilk gidişim, süper olmuş konser için. Maçkaya 800 basar.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 gecen seferkine gitmiştim bunu cok sacma bi sekilde kacırıdm. inanılmaz abi adamınm konserleri
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 samaella said: 7+1 sistemle konser izledik aq yok böyle bişey yaaaaaaa :D Gilmour çıkmadı bu arada tabi ki :D Mekana ilk gidişim, süper olmuş konser için. Maçkaya 800 basar. david gilmour niye ciksin ya bekleyen var miydi belki cikar diye
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 vardı öyle bi beklenti nedense çevreden duyduğum kadarıyla, 2011deki tek seferlik görüntüden dolayı oldu herhalde. ama bi tanesi vardı ki kendisi yanında pink floydla alakası olmayan bir kıza grubu anlatırken "bide bunların ilk başta syd barrett diye bi elemanları daha vardı. uyuşturucu felan çok kullandığı için daha sonra ayrıldı gruptan. şuan hala yaşıyo, diğer grup elemanlarıyla da görüşüyor hala" şeklinde anlatımlarda bile bulundu. daha söyledikleri de vardı da neyse çok da aktarmıyım :) yani tamam bikaç şarkıyla bilirsin grubu ya da hiç bilmezsin, ilgini çekti geldin doğaldır olur, bişey demem ama bizim halka özgü bilmeden konuşma hatta hikaye yazma olayı acı olan kısım yahu.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 O herifle konser boyunca salak salak lazer tutan herif ayni anneden iste.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 pipiniz dusmedi mi o kadar beddua ettim
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 işte bunlar hep illümünatinin şeytan çağırma ayini kitabında yer alan methodlar: http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/24465175.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Ahah şimdi o gitarı bi kolejoğlanı "BEN PİNK FLOYDU ANLADIM SİZ HALA ANLAYAMADINIZ" veledi babasına para bastırıp alır.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Proleteryanın onurlu bir emekçisi olarak bu lafı etmen gözlerimi yaşarttı.
Öne çıkan mesajlar