Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SONUNDA BULDUM SANIRIM DOĞRU KİŞİYİ

Gadabriel

Öne çıkan mesajlar

Allah'ım sana binlerce şükürler olsun. Sanırım artık verdiğim değerin kıymetini bilecek biri girdi hayatıma. Ona güvenmem konusunda kalbim beni sürekli dürtüyo... Onu sevmek üzereyim sanırım. Ve bi bomba daha arkadaşlar: Sevgilim bilgisayar programcılığında okuyorr.. BUndan daha büyük mutluluk mu olur... hep bilgisayarcı bi kızı düşlemişimdir :)
Sosyal ağlarda paylaş

cirkin kadIn yoktur az votka vardIr..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 10 Kasım 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
Fanteziye bak ya programcı kız ?!?!!? nese sana mutluluklar
abi niye öyle dedin ya programcılık kötü bişeymi :)
ben dahil olmak üzere şu anki tüm kız ve erkek arkları bilgisayar müh. :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilgisayarcı kız frpci kız diye kalıplara takılıkalırsanız bence ilerde hayal kırkılığına uğrarsınız. sadece aşkınıza kulak verin ve o aşkın o kalıplar içinde oluşmasına izin vermeyin yoksa istediğiniz kadar büyütemezsiniz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 10 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
abi niye öyle dedin ya programcılık kötü bişeymi :)
ben dahil olmak üzere şu anki tüm kız ve erkek arkları bilgisayar müh. :)

Yok abi ben mühendis kız istemem kendim elektronik okuyorum mühendis kız denilince elektronik okuyon 3 5 kız - zaten daha fazla olamaz elo da- aklıma geliyor kötü oluyorum bu arada

Ardeth +1[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onnar heralde 2. plandadır dusunun buldunuz bı arkadas aah abı yok bu frp cı deıl olmaz geçelım bunu katalogdan boyle sey olmaz :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

programcıları iyi bilmem ama çok iyi tahmin yürütürüm (sonofon yarısına c yi benim anlattığımı düşünürsek :)) , bu kişiler nazlı olur , ayrıca hafif kaçıktırlar (nede olsa günün 24 saat bilg de prog yazmakla meşguller) ve programlama ile ilgili iğrenç espirilere mağruz kalmanız olasıdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 10 Kasım 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Yok abi ben mühendis kız istemem kendim elektronik okuyorum mühendis kız denilince elektronik okuyon 3 5 kız - zaten daha fazla olamaz elo da- aklıma geliyor kötü oluyorum bu arada

Ardeth +1
elektroniği bilmem ama bilg.müh.ü bilirim :) , baya iyi oluyo , rahat anlaşılıyor (nede olsa aynı kafada adamlarız :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...