massosoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Benim hatun son 6 aydır Ahmet Hulusi nin yayınlarını okuyup video larını izliyor ve bu siteye takılıyor. Ve bi grupları(cemaat dememe kızıyor) var hafta da bir toplanıp sohbet filan ediyorlar. ha bi zararını gördükmü hayır,hatta tam tersine hep olumlu değişimler görüyorum. Ama daha fazla bilgi sahibi olma ihtiyacı duyuyorum, bir bileniniz varmı? bakmaya üşenecek olanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kötü adam deil hulusi gerici veya söğüşleyen şıhlardanda deil. kuranı dini teknolojiylen açıklamaya yorumlamaya çalışıyo kitaplarıda beleş falan ama bence gereksizz bi çaba içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 lan oğlum varsa konu hakkında bilgi sahibi biri,bi öne çıkıp bişeyler söylesinde. ondan sonra vurursunuz iki dakka sabredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 git işine beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ya bu cemaatin başı olan kişiler müritlerini götürüyo mu? bol bol elliyo mu, napıyo mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KUANTUM POTANSİYELDEN AÇIĞA ÇIKAN"BEYNİN/RUHUN"daki ÖLÜMSÜZ HOLOGRAM DÜNYAN adam ironic shitposter mi ciddi mi anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 vadaa said: sanmam emin misin? ben bildiğin akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyolar diye biliyodum. eyvallah o zaman kardeşim saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 zevksizmiş kız arkadaşın her hafta gidilir mi lan buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 BramStoker said: kur'an'ın açık seçik bir kitap olduğu kur'an'ın içerisinde bile yazıyor. . bilmedigin cok sey var evlat Viktor gelsin anlatsin kuran acik secik mi degil mi yoksa ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 beynin çalışma sistemi ve kurandaki işaretleri ctrl + w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 açık falan değil anadili arapça olan 7-8 tane ülke var hepsi ayrı yorumluyor kendi sapkınlıklarını haklı çıkaracak şekilde yaşıyorlar işte yararlı bi bilgi yok kuranda saçma sapan bişi incil daha güzel aksiyon ve drama biraz daha yoğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 erdalz said: kötü adam deil hulusi gerici veya söğüşleyen şıhlardanda deil. kuranı dini teknolojiylen açıklamaya yorumlamaya çalışıyo kitaplarıda beleş falan ama bence gereksizz bi çaba içinde Fin said: zevksizmiş kız arkadaşın her hafta gidilir mi lan buna. Erdalz tamam orası öylede, bi andada çok kaptırdı kendisini, şu anlık sorun yok. inşallah sonradan abi alavere dalavere çıkmaz. Fin, abi son dönemde hep sohbetlerimiz o haftakı tartışma konuları oluyor. Daha hiç dinle ilgili bişey konuştuklarına şahit olmadım. bu bi garip durum. Sohbet konularımız artık Kuantum fiziği, hologram evren, madde şubu vs. lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Alan memnun, satan memnun. Bana laf düşmez öyleyse. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sanmam derken şöyle ifade edeyim bu tür oluşumlar sapkınlık skandallarından sakınıyor ama bu demek değilki bu adam yazdığım kriterlerden herhagi birine sahip basit karı kız olayından daha büyük hedeflerde olabilir kendini bilim ışığında veya deizm mantığıylada tanımlayabilir yani ne desem boş ama iyice tanimak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ya 1.si, desemki tü kaka(ki böyle olup olmadığınıda bilmiyorum), daha çok sarılıcak,daha çok önem kazanıcak bu yaptığı şeyler. 2.si, harbi lan yani hakkaten olumlu yansıdı bu durum kendisine. Ama insan sevidiğini sakınır işte, yeterli bilgiye sahip olamamam şüpheye düşürüyor beni devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tabi nekadar cok sakinirsan okadar cok uzerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Amerikalıların özlü bir sözü vardır: Don't stick your dick in crazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tanıdığım bir arkadaşım da takıldı bu adama. kitaplarını falan getirirdi bana al oku diye. kibarca reddederdim hep. arkadaşım klinik olarak tescilli şizofren, ilaçlarını almadığı zaman allahla falan konuşan çok güzel bi insan. ilaçlarını alınca da bu herifle konuşuyor, öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 stimpak said: arkadaşım klinik olarak tescilli şizofren, ilaçlarını almadığı zaman allahla falan konuşan çok güzel bi insan. ilaçlarını alınca da bu herifle konuşuyor, öyle işte. Ahaha bu kısma çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 sen de katıl. cemaat tarzı yerlere giden kişiler dışardan gelen dmglardan +%90 az yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 güzel kızlar geliyorsa bizde yazılak..kızlara değil cemaate :) ekmek aslanın miğdesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar