roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 E Lion değil ki bu dfjhsdf. Evet, Lion öncesi sürümlerde tam ekran yok. Bende böyle bak vericem şimdi ss'i http://i.imgur.com/aA7Xc.png Böyle olmayacak yani seninki, en fazla pencere öle en üste sağa sola dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fly said: kar leoparinda yok evet, kendisi ben boyle uygun gordum diye buyutuyor biraz program vs kurman lazim onun icin vardı bozuldu bu olay 2 gun once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 buraa fistan yardim etmeye calismislar bi dediklerini yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 FORMAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 http://www.swfcabin.com/swf-files/1290186458.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aha buldum ama oyle bi searchler yaptım ki aklınız durur https://discussions.apple.com/thread/1925007?threadID=1925007 cok sacma bi yerde cok sacma bi is yapinca oldu o ne lan aHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Arayüzün tema rengini grafite değiştir, mac'e laf et....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 jacabo said: buraa fistan yardim etmeye calismislar bi dediklerini yapsana hahah reziller bi sürü kişi bulamamış :D bundan sonra bunun keyfini sürücem mac kullanıyorum diyen de tatava artık benim icin arkadas cok kotu gozumden dustu mac kullanıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 "roket adam" said: Arayüzün tema rengini grafite değiştir, mac'e laf et....... arayuzun rengini degistirince full screen tusu da mi bozuluyor simdi yeşile basınca hersey full screen oluyor ayrıca ben degistirmedim biseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 threadi kirece gömün sen de alt + enter yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi imkansız öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sen biraz biliyor gibisin ama sen de renklendiremedin tuslari ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 appearance degistirimnce mi cozuldu ne nasi,l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar