Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 macte safariyi tam ekran nası yapıyoruz sdfds bozdu bunu arkadas ben de geri donduremedim hani su sol kosede x varya o kırmızı falan oluyodu + ya basınca full screen oluyodu simdi olmuyo ve onların hepsi gri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 mac kullaniyom diyene de inanmiyom artik hic mi yardim edecek yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi macler oyle, atip yenisini alman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ahahhaha pencerenin sağ üstte iki tane dışarı doğru bakan çapraz ok var, ona tıkla. yoksa restart at. bazen saçmalıyo pencere yöneticisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yok lan oyle bisey sadece safari degilmis hic bi seyin o sol ustteki x - + seyleri renkli degil + ya basinca da full screen olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ne bilelim abi? Windows'da böyle bir sorun çıksa sen çözebilecek misin? Linux olsa hallederim, herşeyi ortada ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 windowsta cözerim heralde ya ulan o kadar aciz kaldım ki suncacik olayda windowsta cozer miyim ondan bile emin konusamiyorum yatip aglicam biz niye bu dunyadayiz falan diye napiyoruz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi resimdeki 12 nolu buton http://support.apple.com/kb/HT4550?viewlocale=en_US&locale=en_US yok mu? res çek, olması lazım nası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yok ya 2 gundur acip kapatiyorum aleti macte ss nasil alicaz lan ASFASDFSAFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Abi, Fistan o kırmızı, sarı, mavi üç tuş devre dışı kaldı diyor sağ köşedeki, öyle anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Full Screen Browsing button, OS X Lion only. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 shift command ve 4 tuşlarına aynı anda basınca ss alabiliyosun. kare çiz mouse ile tabii sonra. ben full screen deyince herhalde lion'dır diye düşündüm açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 devredisi kalmadi abi o verdigin resimde 1 in altina ok iniyoya hani sari tus var o okun altinda saginda yesil solunda kirmizi bunlar su anda bende hepsi gri ama mesela kirmizi X kapatma görevi goruyo simdi bendeki gri olmasina ragmen kapatma gorevini hala gorebiliyor sari olanda kucultuyo assa indiriyor ama yesil olana basinca tavana yasliyo full screen yapmiyor gri bunlar bende renkliyken calisiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 cmd shift 3 ile butun ekran 4 ile sen seciyorsun Fistan said: yok ya 2 gundur acip kapatiyorum aleti macte ss nasil alicaz lan ASFASDFSAFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aga yesil zaten tam ekran yapmiyorki yukari yasliyor diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ee full screen yapma yok mu macte dalga mi geciyorsunuz olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 virus girmis abi, formatat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fistan said: ee full screen yapma yok mu macte dalga mi geciyorsunuz olum valla ben bu lion in tam ekra yapma dalgasi gelmeden hep sag asagidan tutarak buyuttum benim malligimda olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tamam full screen yoksa bile onları yesil sarı kırmızıya dondureyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ahah abi nasıl bi dram şu mac lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bi ctrl cmd f i denesene ne oluyor sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kar leoparinda yok evet, kendisi ben boyle uygun gordum diye buyutuyor biraz program vs kurman lazim onun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hic bisey olmuyor farklı farkli seyler actim full screen olabilecek ctrl cmd f le olmuyor hic bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yalniz hakkaten butonlara nolmus oyle ya, cok ilnignc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar