LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Freedom Edition aldım D&R'dan ama sonra PC'de oynamaya karar verdim. PS3'te oynamak isteyen için oyunun kendisini ve Freedom Edition'a özel olan digital SP içeriğini de birlikte veriyorum. Freedom Edition digital içeriği şunlar: uPlay Passport Benedict Arnold görevi Lost Mayan Ruins görevi Ghost of War görevi Multiplayer Sharpshooter pack (karakter: The Sharpshooter, Relic: Arlequin Puppet, Emblem: Mask, Picture: The Arlequin, Title: "The Jester". PATİCİK ÖZEL FİYATI!!! 100 TL! Kargo'da sizden! Bağdat Caddesi çevresindeyseniz elden teslim yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yok mu isteyen yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 hala satılık bu arada, fiyatı 90'a düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 pc olsa zaten satmazdın diye düşünerek topic'i bile açmamıştım ehe. yoktu arkadaş pc'si şunun hiçbir yerde, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar