Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypalı olan baksın


rapper256

Öne çıkan mesajlar

Paypalı olan birine Warhammer Online prepaid key aldıracam. Originden game time card aldım, o keyi girdim kabul etmedi. Çünkü ben sadece keyi değil oyun + keyi almışım, prepaid kısmında invalid link diyor site. Origin'de 180 günlükten başka game time card satılmıyor. Bana bir aylık lazım. Allah'ını seven yardım etsin. Parası neyse gönderecem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar? troll?

said:
stating that regulations do prevent us from allowing our members in Turkey to use any of their balances to send international payments or to send USD to a local bank account in your region. We also cannot allow Turkish Lira to be sent outside of Turkey via our service.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Silphatos
Benim olay paypalın içindeki parayı kullanmakla alakalı değil. Paypalla onaylayacam ödemeyi. Daha sonra adamlar çekecek işte karttan. Ama önceden sorun yaşadık paypalla. Onayımız olmadan para çekmişler falan, hatta yeni kart çıkarttırdık, kart elimize gelmeden o karttan para çekmiş adamlar. Sonra onu da iptal ettirdik yenisini çıkarttırdık. Kredi kartının limiti de çok, 4000 lira civarı falan. 600 liralık olsa önemsemem diyor annem, limiti çok olduğu için kredi kartı bilgilerini paypala kaydettirmemi istemiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanal kartım var zaten aynştayn. Sorun şu ki sanal kartla ödeme yapılamıyor. Bir tek paypal ile ödeme yapılabiliyor. Yıl isterse 2050 olsun, internet üzerinden kredi kartı kullanmak riskli iş. Kaç kere sorun yaşadım kredi kartının internette kullanımı yüzünden. Önce Warhammer Online'a abone oldum, oyun süresi artmadığı halde 5-6 kere toplu çekim yaptılar. Hem de iki kere. Kredi kartını iptal ettirdik, yeni kart çıkarttırdık, daha kart elimize gelmeden harcama yapılmış. Asıl sana hayret. Neymiş yıl 2013 olmuşmuş hala internette kredi kartu kullanmaya korkuyormuşuz. Korkuyorsak var bir bildiğimiz değil mi zeki arkadaşım? Aslında ben korkmuyorum internette kredi kartı kullanmaya. Ama annemler korkuyor. Bir şeyler yaşadık ki korkuyorlar. Kaç kere ödeme yaptık haybeye. Her şeyi çok biliyorsunuz ya atıp tutuyorsunuz işkembeden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...