rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paypalı olan birine Warhammer Online prepaid key aldıracam. Originden game time card aldım, o keyi girdim kabul etmedi. Çünkü ben sadece keyi değil oyun + keyi almışım, prepaid kısmında invalid link diyor site. Origin'de 180 günlükten başka game time card satılmıyor. Bana bir aylık lazım. Allah'ını seven yardım etsin. Parası neyse gönderecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yurt dışından alışveriş yapmıyor paypal tr only. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 senin paypal için mi geçerli bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tum tr hesaplar icin gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Allah Allah, bende paypal vardı ve tüm sitelerden alışveriş yapabiliyordum diye biliyorum. Sonra sorun yaşayınca kredi kartını değiştirdi annem, yeni kredi kartı bilgilerini de girmeme izin vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 trolle gelmişsin gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Benim paypal us, bir sürü farklı ülkeden alışveriş yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ha adamlar trollemiş ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yok mu yardım edecek bir yardımsever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 paypal tr hesapla yer yerden alışveriş yaptırır da paypalın içindeki parayı tr dışı kullanamıyosun, kredi kartı ekliyse sorun yok yani. ben sadece paypal kullanıyorum yurtdışı alışveriş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 adamlar? troll? said: stating that regulations do prevent us from allowing our members in Turkey to use any of their balances to send international payments or to send USD to a local bank account in your region. We also cannot allow Turkish Lira to be sent outside of Turkey via our service. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 büyüyünce alırsın warhammer gametime dsf işte bu güzel troll oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 E adam diyor ya Türkiye dışı her yerde kullanabiliyorum diye. Ayrıca ben de kullanabiliyorum Türkiye dışı, bildiğin trollemiş adamlar işte bunun başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Zaten 20 yaşındayım ama kendime ait kredi kartım yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 @Silphatos Benim olay paypalın içindeki parayı kullanmakla alakalı değil. Paypalla onaylayacam ödemeyi. Daha sonra adamlar çekecek işte karttan. Ama önceden sorun yaşadık paypalla. Onayımız olmadan para çekmişler falan, hatta yeni kart çıkarttırdık, kart elimize gelmeden o karttan para çekmiş adamlar. Sonra onu da iptal ettirdik yenisini çıkarttırdık. Kredi kartının limiti de çok, 4000 lira civarı falan. 600 liralık olsa önemsemem diyor annem, limiti çok olduğu için kredi kartı bilgilerini paypala kaydettirmemi istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben tüm yurtdışı alışverişerimi paypalla yapıyorum kredi kartıyla gayet edit: ha balance ayrı sorry. kredi kartı diyosun sandım kharon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 nerede satılıyo bu game cardlar, accountsuz falan paypalı bağlamadan alınıyorsa alabilirim havaleyi önceden yollarsan tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Bir site var, oraya üye olup paypalla ödemesini yapacaksın. http://www.iamcdkey.com/index.php?main_page=product_info&products_id=463 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sanal kart nedir öğrenin arkadaş. 2013 oldu hala kredi kartı kullanma korkuları internet üzerinden. hayret ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sanal kartım var zaten aynştayn. Sorun şu ki sanal kartla ödeme yapılamıyor. Bir tek paypal ile ödeme yapılabiliyor. Yıl isterse 2050 olsun, internet üzerinden kredi kartı kullanmak riskli iş. Kaç kere sorun yaşadım kredi kartının internette kullanımı yüzünden. Önce Warhammer Online'a abone oldum, oyun süresi artmadığı halde 5-6 kere toplu çekim yaptılar. Hem de iki kere. Kredi kartını iptal ettirdik, yeni kart çıkarttırdık, daha kart elimize gelmeden harcama yapılmış. Asıl sana hayret. Neymiş yıl 2013 olmuşmuş hala internette kredi kartu kullanmaya korkuyormuşuz. Korkuyorsak var bir bildiğimiz değil mi zeki arkadaşım? Aslında ben korkmuyorum internette kredi kartı kullanmaya. Ama annemler korkuyor. Bir şeyler yaşadık ki korkuyorlar. Kaç kere ödeme yaptık haybeye. Her şeyi çok biliyorsunuz ya atıp tutuyorsunuz işkembeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 e paypalda sanal kart kullanılmıyo mu? ki zaten şu tarzından dolayı yardım edesi olanda yardım etmez sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 paypal e sanal kart ekleniyor. sanal kartın varsa sorunun çözüşmüş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sanal kartı kabul etmiyor paypal. Benim tarzımda problem yok. Adam bilip bilmeden konuşuyor, ben de cevabını veriyorum bu kadar basit. Hem insanı saçma sapan konuşarak kızdıracaksınız, hem de cevap verince biz suçlu olacağız. Yok öyle yağma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sen bilmeden konuşuyorsun bence. ben bizzat sanal kart ekleyip paypal ile alış veriş yaptım. yurt dışından. sağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sen bana diss mi atıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar