ChoTaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 İkinci el stereo amfi vs. test ederek alabileceğim bir yer arıyorum İstanbul'da. Eskiden sağda solda hep olurdu artık hiç rastlamıyorum. Tercihen merkezi (eminönü, karaköy, beşiktaş, kadıköy, üsküdar, beyoğlu, ortaköy) bir yer aradığım. Bu konuda bilgisi olanınız var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 doğubank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Mayhem said: doğubank orada sıfırları (kaçak) ucuza satıyorlardı diye biliyorum da, ikinci el de satıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tünel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Tünele de bakıyim o zaman. Orada da sıfır satan dükkanlar var sanıyordum. teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Selam, Doğubank şu sıralar baskın yemiş durumda :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 karaköyde ve şişlide var (amfi) şişkideki: şişli cami'nin arka sokağında (bomonti istikametine giden yol) şişli cami karşı kaldırımında 2 pasaj var, onların bomonti tarafında amfi tamiri + 2. el amfi satan dükkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kertenkel said: karaköyde ve şişlide var (amfi) şişkideki: şişli cami'nin arka sokağında (bomonti istikametine giden yol) şişli cami karşı kaldırımında 2 pasaj var, onların bomonti tarafında amfi tamiri + 2. el amfi satan dükkan Evet ya doğubank haberini şimdi okudum. Büyük darbe almış gibi :/ Hmm.. Şişli'yi pek bilmiyorum ama şimdi baktım, bulması gayet kolay gözüküyo oraya da bakarım. Karaköy'ün neresinde var bu tip dükkanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ChoTaa said: kertenkel said: karaköyde ve şişlide var (amfi) şişkideki: şişli cami'nin arka sokağında (bomonti istikametine giden yol) şişli cami karşı kaldırımında 2 pasaj var, onların bomonti tarafında amfi tamiri + 2. el amfi satan dükkan Evet ya doğubank haberini şimdi okudum. Büyük darbe almış gibi :/ Hmm.. Şişli'yi pek bilmiyorum ama şimdi baktım, bulması gayet kolay gözüküyo oraya da bakarım. Karaköy'ün neresinde var bu tip dükkanlar? Dilker Elektronik / Kerim Nişancı Yüksek Kaldırım Cad. Yüksel İş Hanı No:18 Kat:2 Karaköy Tel: 0212 244 04 85 dürüst satıcılardı en son =) 2 tane pikap anfisi almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tünelde dükkanları dolaş. 2. el ürünler satılıyor orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Tünel döşeme spor genelde, iyice araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kertenkel said: ChoTaa said: kertenkel said: karaköyde ve şişlide var (amfi) şişkideki: şişli cami'nin arka sokağında (bomonti istikametine giden yol) şişli cami karşı kaldırımında 2 pasaj var, onların bomonti tarafında amfi tamiri + 2. el amfi satan dükkan Evet ya doğubank haberini şimdi okudum. Büyük darbe almış gibi :/ Hmm.. Şişli'yi pek bilmiyorum ama şimdi baktım, bulması gayet kolay gözüküyo oraya da bakarım. Karaköy'ün neresinde var bu tip dükkanlar? Dilker Elektronik / Kerim Nişancı Yüksek Kaldırım Cad. Yüksel İş Hanı No:18 Kat:2 Karaköy Tel: 0212 244 04 85 dürüst satıcılardı en son =) 2 tane pikap anfisi almıştım Burası keranenin sokağı dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Kerane sokağı değil sanırım ya. Bu tünelden aşağı, karaköye saldığında karaköye varmadan orada bi yerde herhalde. Cevaplar için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bankalar caddesi var tünele bineceğine yukarı yürürsen orda çok var elektronikçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tünelden aşağı inen yokuş evet, açık adres ve dükkan sahibi yazıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 paramecium said: Selam, Doğubank şu sıralar baskın yemiş durumda :D Saygılar. doğubanka bişi olmaz ya zaten malları yan binalardaki depolarda veya farklı dükanlarda saklarlar. iyice bi gözetleme yapıp oralarıda bastılarsa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar