Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Processing power nası satarım lan" diye geldik meğersem bitcoinmiş.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

di said:

Mithat said:

67117--------------- 7,201.43 GH/s

Abi bu nedir ya? Şaka mı yapıyolar hangi aletin nasıl olur ne şekilde ne yaparak naeas...da..as...

Söyleyecek söz bulamadım , biz 50mh/s diyoruz herif yedibinikiyüzbirnoktakırküç gh/s. Bunun donanımsal açıklaması nedir , blue gene falan mı acaba bu? :D

botnet

botnet değil FPGA miner o piyasaya daha çıkmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla bu 'adamın 5gh varsa kendi neden yapmıyor' muhabbetinin açıklaması şu ;

Adamların cüzi bir parası var , pre-order ile 21 milyon dolar değerinde ürün satıyorlar (ki adamlara 10 milyona falan mal oluyor) boylece 11 milyon kazanıyolar hemen , eğer satmayıp kendileri yapsa 11 milyon kazanıcak ürün yapacak paraları yok. Boylece hem şu kadar ürün yapıp para kazanıyolar hemde pre-order sırasında bu ürünleri çalıştırdıkları süre zarfında yine para kazanıyolar. Böylece ellerinde atıyorum 500 bin dolar varsa onunla bu üründen yapıp 2-3 milyon dolar zar zor kazanacakken , bu şekilde hem 10 milyon kar ediyolar hemde o orderlar çıkana kadar yaparak 3-5 milyon daha kazanıyolar ve 15 milyon oluyor 2-3 yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hafta ki para dergisinde de var bitcoin.

Bulabildiğim en uygun link http://www.paradergi.com.tr/yaz107-306-30,[email protected] , tabii bunu süslemişler püslemişler resimlerle vs ama temelde boyle yazmış.

Bu işe ne zaman girersen gir teknik olarak hep erken girmiş oluyorsun iyi oluyor , 21 milyon olduğu için limit illa bir ara insanlar ulaşacak ona ve alım satımda kullanılacak , birileri şifre unutacak falan , bugun yarın olmasa bile gelecekte bi gün çok artacağı kesin. İnsanlar şimiden mbtc falan gibi işlere girmeye başladı sonuçta 1 btc alamayacak güçte olanlar var. Bugün 5 btc alan torununa baya yüklü para bırakmış olabilecek gibi duruyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Daha çok tipler görülecek , adamın nicki bitcoinbillioniare idi zaten :D

Şimdi bitcointip diye subreddit açtılar , artık 50 cent 1 dolar allah ne verdıyse bu 20 iken alıp 200de satanlar gelişine tip bırakırlar oralarda takılmak lazım sık sık :D

Bi de o 13 bin dolar yüzünden degildir , 100k$ satılmıştı 200$+ olduktan sonra ama yinede inmemişti o , o daha çok kar ettik satalım diyen binlerce insandan kaynaklanıyodur bi tek adamdan degidir onun sebebi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu 2 TH/s lik (tera hash mi oluyordu bu?) yeni hardware ve işlem gücü, standart makinaların bir günde minelayacağı bitcoinleri ne kadar düşürdü? Dolar karşılığı eder cinsinden değil de direk bitcoin cinsinden soruyorum, sonuçta kuru etkileyen başka değişkenler de var.

Atıyorum dün günde 0,1 bitcoin farmlarken bugün 0,05e düştü mü?
Sosyal ağlarda paylaş

ev kullanıcısı ayda ne kadar yapabilir bundan? günlük minimum 10 saat çalıştırarak bir de ben btc guildden direkt account yarattım ve clienti indirdim açtım, işlemcimi eu serverını seçtim mine dedim. neler yapmam gerekli başka? chemical gibi odamız ısınsın bari jksfasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...