Chemical Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 di said: Mithat said: 67117--------------- 7,201.43 GH/s Abi bu nedir ya? Şaka mı yapıyolar hangi aletin nasıl olur ne şekilde ne yaparak naeas...da..as... Söyleyecek söz bulamadım , biz 50mh/s diyoruz herif yedibinikiyüzbirnoktakırküç gh/s. Bunun donanımsal açıklaması nedir , blue gene falan mı acaba bu? :D botnet botnet değil FPGA miner o piyasaya daha çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 zgrw said: cgminer'i GPU haricinde CPU kullanmasi icin nasil configure edebilirim? 6+7 mHash için cpu'nu eskitme abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 pool olmaksizin mine olayi nasil yapiliyor? internette bu tarz seyler gordum ama bulamadim nasil oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 7k gig fpga mi olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 zgrw said: pool olmaksizin mine olayi nasil yapiliyor? internette bu tarz seyler gordum ama bulamadim nasil oldugunu Solo mine dedikleri olay iste o. Gormen lazim seceneklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://mineforeman.com/2013/02/15/67117-identity-reviled-its-asicminer-now-at-2-ths/ bu o herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 o zaman gege arkadaşlar. gpu ile mine olayının devri bitmiştir. difficulty kısa sürede katlanır ve bu über minerlar dışında diğerlerini bedava elektrik bile kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Öyle bir zamana kadar kendimiz kasıcaz bir şekilde para falan bulabilirsek biriktirebilirsek ilk iş ya asic alıcaz ya 2. el falan bulucaz (1. eli zor çıkıyor malum firmadan ki alan niye satsın bılmıyorum :D ) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Anladığım kadarıyla bu 'adamın 5gh varsa kendi neden yapmıyor' muhabbetinin açıklaması şu ; Adamların cüzi bir parası var , pre-order ile 21 milyon dolar değerinde ürün satıyorlar (ki adamlara 10 milyona falan mal oluyor) boylece 11 milyon kazanıyolar hemen , eğer satmayıp kendileri yapsa 11 milyon kazanıcak ürün yapacak paraları yok. Boylece hem şu kadar ürün yapıp para kazanıyolar hemde pre-order sırasında bu ürünleri çalıştırdıkları süre zarfında yine para kazanıyolar. Böylece ellerinde atıyorum 500 bin dolar varsa onunla bu üründen yapıp 2-3 milyon dolar zar zor kazanacakken , bu şekilde hem 10 milyon kar ediyolar hemde o orderlar çıkana kadar yaparak 3-5 milyon daha kazanıyolar ve 15 milyon oluyor 2-3 yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 BALON DEDİM İNANMADINIZ GİRDİMİ 114 DOLAR YARI YARIYA DÜŞTÜ GGGG http://bitcoinity.org/markets/mtgox/USD BOŞA DÜNYAYI ISITTINIZ PARA YATIRANLAR YAHUDILER ALDI PARANIZI :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 210 iken satmaya çalışıyodum ama mtgox çöktü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 mtgox çakal zaten paso çöküyor hep fiyatlar oynadımı nyieyse :DD http://buttcoin.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 feci dusmus yaw, ben o siralarda yemek yiyordum lokantada :) neyse yapcak bisi yok, kasmaya decam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ve bit coin ulusal basınımızda.. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23016242.asp level dergisi guiminer cd si de versin önümüzdeki ay tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bu hafta ki para dergisinde de var bitcoin. Bulabildiğim en uygun link http://www.paradergi.com.tr/yaz107-306-30,[email protected] , tabii bunu süslemişler püslemişler resimlerle vs ama temelde boyle yazmış. Bu işe ne zaman girersen gir teknik olarak hep erken girmiş oluyorsun iyi oluyor , 21 milyon olduğu için limit illa bir ara insanlar ulaşacak ona ve alım satımda kullanılacak , birileri şifre unutacak falan , bugun yarın olmasa bile gelecekte bi gün çok artacağı kesin. İnsanlar şimiden mbtc falan gibi işlere girmeye başladı sonuçta 1 btc alamayacak güçte olanlar var. Bugün 5 btc alan torununa baya yüklü para bırakmış olabilecek gibi duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 114 e güştüğünü daha önce görseydim keşke.... 170 e çıkmış bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 mtgox benden ehliyet falan tarttirmami istiyor ama ben yapmak istemiyorum. Zorunlu mu bu? daha dogrusu zorunlu ama bunu yapmadan ticaret yapabilir miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Reddit'de bir kullanıcının 13.000 USD değerinde Bitcoin dağıtmasıyla (literally given away) piyasa değeri 260 USD'dan 190 USD'ye kadar düştü. 13.000 USD bile bu kadar dalgalanma yaratıyorsa, panik halinde satımların başlaması bu dövizi dibe götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Daha çok tipler görülecek , adamın nicki bitcoinbillioniare idi zaten :D Şimdi bitcointip diye subreddit açtılar , artık 50 cent 1 dolar allah ne verdıyse bu 20 iken alıp 200de satanlar gelişine tip bırakırlar oralarda takılmak lazım sık sık :D Bi de o 13 bin dolar yüzünden degildir , 100k$ satılmıştı 200$+ olduktan sonra ama yinede inmemişti o , o daha çok kar ettik satalım diyen binlerce insandan kaynaklanıyodur bi tek adamdan degidir onun sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bu 2 TH/s lik (tera hash mi oluyordu bu?) yeni hardware ve işlem gücü, standart makinaların bir günde minelayacağı bitcoinleri ne kadar düşürdü? Dolar karşılığı eder cinsinden değil de direk bitcoin cinsinden soruyorum, sonuçta kuru etkileyen başka değişkenler de var. Atıyorum dün günde 0,1 bitcoin farmlarken bugün 0,05e düştü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 http://www.businessweek.com/articles/2013-04-10/meet-the-bitcoin-millionaires Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bir sorum var, btcguilddeki team mantigi nedir? team ne ise yariyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ev kullanıcısı ayda ne kadar yapabilir bundan? günlük minimum 10 saat çalıştırarak bir de ben btc guildden direkt account yarattım ve clienti indirdim açtım, işlemcimi eu serverını seçtim mine dedim. neler yapmam gerekli başka? chemical gibi odamız ısınsın bari jksfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bir kooparetif kurup başına kemikılı koyup paraları bir poolda toplayıp güzel bir proje gerçekleştirebilecegimizi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sdfd bana para vermeyin elektronik ve coding bilen adam bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar