moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 KÖTÜ ÇOCUK PZVNK!!! 8 numara dayaklık resmen. küçücük çocuğa dis atıyo ahah. TAAMMI. 9 numara helal team http://www.youtube.com/watch?v=1ULjljavneo 1 NUMARA : Bir Anda Atarlanan İlkokullu - BUNA HAKKIN YOK 2 NUMARA : Atarlı Ergen ask.fm kullanırsa 3 NUMARA : Atarlı Ergen Ask.fm kullanırsa 3 4 NUMARA : Sıçarak Soru Cevaplayan Kız 5 NUMARA : Ask.fm Malları Vol: 2 6 NUMARA : Ask.fm de Tribe Giren Özürlü Kız 7 NUMARA : Ask.FM Yeni Mallarından Nagmeler 8 NUMARA : Ask.fmli Atarlı Ergene DİSS 9 NUMARA : Ask.fm Atarlı Ergene Soru Soran Eray Bulutada Diss Geldi.. 10 NUMARA : Ask.fm Ergeninin İlluminati ile İmtihanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben nesquikle ortak çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 OV ŞİT DOSTUUUĞĞM http://www.youtube.com/watch?v=z76qdSt6f2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben gülüyosam herkes gülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Migren aldı başını gitti 7 ye geçtim ben bücürmüyüm sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Gülür ne ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ask.fm nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 al 3 çocuk 3 çocuk dedin neler çıktı.. Az olaydılar bari daha iyi eğitilirlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kötü çocuk pezevenk ne ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 GÜLÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 8 numara 2 numaraya bücürük diyo sonra 2 numara 8 numaraya diss atıyo. 8 altta kalmıyo kocaman adam bi disste o atıyo ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 imumuti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sipeyskeyk said: ask.fm nedir abi? harbiden nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu formspringin ergen ve çocuk dolusu dyie biliyorum. trde en çok girilen siteler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 en son ne zaman kotu kiz oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben kötü kız olursam herkes olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 fakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben bunu hep aşk.fm'in türkçe karaktere takılmış hali sanıyordum millet soru soruyormuş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi bu site yazı yazılarak yapılan bişi değil miydi? bu ne kafalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ugrastim kayit oldum video ile alakası yok bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 sahane bisiymis bu yeni kesfettim, soru sormak icin uyelik filanda istemiyor :trollface: oh be sonunda milletin duzgun bilimsel sorularinin birkac gunde dolan aptal 200 OM limiti ile reply spamlara takilmasinin onune gecmis oldum, millet arayinca bulamio bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Soruma cevap vermedin, gerce soru degildi ama olsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 lağnnn ne biçim sitelere giriyorsunuz siz. chatroullette tarak tarlalarında dolaşmak daha güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 konsept sahane ya, tam hayal ettigim seydi iste, uye muye olmadan isteyen istedigini yaziyor hemde facebook gibi 7 kusak akrabaya rezil olma derdi yok, twitter gibi concon mekani diil, birilerinle sohbete veya arkadasliga vs de kasmio troll cenneti direk, en igrenc sorulari bile sorabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ergenlikte hayatta kalabilmemiz bir mucize yahu! küçük bir hamster kadar akıllı hormon yuvaları olarak gezip farkına bile varmıyorsun ne kadar salak olduğunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar