applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 şimdi bende s3 var, kies üstünden yazılım güncelleştirme yapayım dedim, bu %3 te takıldı,ya da ben takıldi sandım, usb kablosunu cıkarttım, şimdi bataryayi cıkartıp taktıktan sonra bile telefonu acınca, firmware upgrade encountered an issue, please select recovery mode in Kies & try again diyor, fakat yine takılıyor, nasıl acıcam teli ne yapcam bir yardim edebilcek olan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Klasik olacak ama surdan basla abi sen sirayla kurcalamaya; https://www.google.co.uk/search?oq=firmware+upgrade+encountered+an+issue%2C+please+select+recovery+mode+in+Kies+%26+try+again&sugexp=chrome,mod=0&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=firmware+upgrade+encountered+an+issue%2C+please+select+recovery+mode+in+Kies+%26+try+again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kies'in kurtarma olayni calstrdm fln olmamıstı, her bişeye res attim, pili cıkartip 5dk bekledm onu yaptm bunu yaptm duzeldi sonunda yükledi 4.1 e gectim, alet ucuyor tutamiyorum cok iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Hadi gecmis olsun. Ben SGS2 ile 4.0'a gectigimden beri baya saglam stabilite sorunlari yasiyorum. SGS3'te de varmiydi acep boyle davalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 samsungdan bağımsız os güncellemeler garantiyi etkilemez değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar