toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bende de yok ya. nick toggie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2 kere geldi bana hayrına dağıttım zamanında 20 liraya almıştım hay kafamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Namessar said: starter packine para verip almıstım beta keyini kimse paylasmak istemedigi icin. 2 ay beklesem yagacakmıs zaten yagmur gibi. neyse, zaten omur billah betada kalacak degil, f2p zaten aslen oyun. bosa verilmiş para oldugunu biliyordum. teselliye tanıklık ettim. çok yararlı oldu benim için. tşkirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 toggie said: bende de yok ya. nick toggie. Gonderdi mi lan kimse? Gondermediyse atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 30 lira verip almıstım 1000 saat oynamısım daha cost efektif bi oyun daha yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 varmı hiç elinde olan? gönderebilirim diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 olmayan biri emailini pm lerse atabilirim 1 tane gift duruyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 fransuxa'ya yolladım gifti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 edik: tamam hallettim tişkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aa şu anda benim inventory'mde gözükmüyor ya yanlış maile yollamadıysam gelmiş olması lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Lan allahsizlar bana da atin diyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Kac gundur isteseydin ya lan. Dagittim bendekileri ama var daha sanirim millette. Yollar biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 MrLevie said: Lan allahsizlar bana da atin diyore yolla steam adresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ekstradan elinde kalan varsa cok makbule gecer.. `cemposta` steam account name tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar