Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet arkadaslar :) sadece hayatta kalmak istiyorsaniz paladin acabilirsiniz ama pvp de bir verim beklemeyin nerfden sonra.. vurus stiliniz yok üstelik tam manasi ile bi *** dmg vururamiyorsunuz :) önceden holy strike diye kafasina gomuyordunuz debuffladiktan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 pvp'de tüm karakterler eşit , yetenek meselesi diyenlerin gözüne girsin bu yazı...[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Resmi forumlarda PvP için Warlock da açmayın diolar. Önceden bir sürü soulshard biriktirmek gerekiomuş. Bunun için de sürekli kasmak gerekiomuş..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kesinlikle paladin yetenek meselesinden çıkmış... war mode a geç... sadece o kadar.. 15 sn yede bir SoR u deactive edip DD vur sonra devam et vurmaya :) lol yani.. o kadar monoton bir class olmuşki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet paladinin horde versionu shaman lar o kdar zengin ve mükemmel olmus ki.paladinin bu kadar abarti monoton olmasi cok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: GM-Newbie, 10 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki: pvp'de tüm karakterler eşit , yetenek meselesi diyenlerin gözüne girsin bu yazı... malesef katılmıyorum.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 örnek verebilir misin eternal? hangi classlar avantajlı?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Eternal, 10 Kasım 2004 23:17 tarihinde demiş ki: said: GM-Newbie, 10 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki: pvp'de tüm karakterler eşit , yetenek meselesi diyenlerin gözüne girsin bu yazı... malesef katılmıyorum. bende sana katilmiyorum eternal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eternal eminimki su anda dusuk lvl bir paladin oynuyor ve daha pvp yapmadigin icin olaylari tam olarak gorememissindir. ben tam olarak olaylari goren biri olarak paladin = looser diyorum. ama paladin ve warrior combosu inanilmaz seyler yapilir tabiki paladin yok invul atacak yok heal atacak yok armor acacak yok dmg chant verecek :D oynarsaniz oynayin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Shaman derim baska birsey demem..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ceti su an 26 paladinim var ama nedense loser degil? benim ki bozuk paladin galiba?ayrica nasil sadece war mode a gecip oynuyosun anlamadim,sanirim loserlik burdan kaynaklaniyor.ben gayet guzel combolar yapiyorum,pvp de cok az kaybediyorum.damage a gelince combolarla cok da guzel dmglar vurabiliyorum.sen ne kadar gordun acaba 60 oldun galiba?[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 asıl official mage forumlarında yer yerinden oynuyor. neymiş mage'ler ezilmiş, her gün yeni nerf geliyomuş, lvl 60 adamlar yeni başlayanlara kesinlikle mage açmasın diyor. bir de reagent sistemi getirmişler falan.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 allah askina ne combosu yapiyorsun arkdasim? :) invul + heal? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bana öyle geliyor ki o forumlarda herkes kendi classından şikayet ediyor[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 aura kullanimi cok onemli,bless ler,seal lar,judgement i yerinde oturtmak vs. vs. su an bos slot um yok butun abilitylerimi active olarak kullaniyorum.sanirim sende daha 15 flnsin?[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: mikado, 10 Kasım 2004 23:26 tarihinde demiş ki: Shaman derim baska birsey demem.. bende shaman diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: acgur, 10 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: bana öyle geliyor ki o forumlarda herkes kendi classından şikayet ediyor i <3 my class,ilk levellarda monotondu ama su an gayet eglenerek oynuyorum.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 rofl :) bendede boş slot yok merak etme. lvl 20 iken 26 moblari taktiksel olarak kesebilecek kabiliyete sahibim en azindan. ama pvp de gene soyluyorum solo paladin = looser :) yanina biri lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 şu anda human rogue deniyorum.. stealth dedection yuzunden dusman rogue lari icin cok tehlikeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 I agree, now you can even easly ignore them while you hit on some real target. Pre talent palys were ment for pvp now they simply suck, Uther must be in disgust... he still has his HS i bet. [ post edited by Archazar ] Archazar Level 60 Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ceti, sen bu şekilde düşünüyor olabilirsin. Başkaları farklı düşünüyor. Ancak ısrarla looser demenin ne sana ne diğerlerine bir faydası yok. Lütfen yapıcı olalım...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 20 de 26 mob kesmegi marifet saymaman gerek bence,cunku oyunda sistem oyle yurumuyor,her levelda moblarin skilleri artiyor,kendinden 3 level yuksek kesmek bile zaman kaybi,6 level kesmek sacmalik olur.pvp e gelince sahsen ben hammer of justice,seal of judgement la chain stun yapiyorum,magelere karsi birebir.wariorlara crusuader la girip judgement sonra allah ne verdiyse , zaten 2 divine in varken warior a pvp kaybetmek zor.neyse uzatmayalim bence olay biraz yetenege bakiyor,ama cok salakca bi thread olmus.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 paladin, warrior ın bi ufagı kardeşim sende amma yaptın :) pvp de zor kaybeder paladin heali yeter!! ama shamanlardan slow yerim etrafımda dolanır durur diye korkuyorsan o ayrı :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 abi yıkıcı olmayan bir chari için neden yapıcı olmayalimki :) tabiki olalim bencede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Dreamfury, 10 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki: 20 de 26 mob kesmegi marifet saymaman gerek bence,cunku oyunda sistem oyle yurumuyor,her levelda moblarin skilleri artiyor,kendinden 3 level yuksek kesmek bile zaman kaybi,6 level kesmek sacmalik olur.pvp e gelince sahsen ben hammer of justice,seal of judgement la chain stun yapiyorum,magelere karsi birebir.wariorlara crusuader la girip judgement sonra allah ne verdiyse , zaten 2 divine in varken warior a pvp kaybetmek zor.neyse uzatmayalim bence olay biraz yetenege bakiyor,ama cok salakca bi thread olmus. o 26 yaratiktan 10 tane kesmem gerekti bir quest icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar