EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Geçtiğimiz günlerde kedimizi Ankara, GOP'ta Vetüs adlı kliniğe bıraktık 4-5 günlüğüne kalması için.Kedimizi, sinmiş, kokmuş, aç ve susuz olarak geri aldık. Aşıları da dahil olmak üzere, otel olarak da çalışan iyi bir veteriner kliniği arıyoruz şimdi.Bilen ya da duyan var mı böyle bir yer? Zira ticarethane oldu ortalık.Çok acıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yıllardır gittiğimiz yer: http://www.kedihastanesi.com/ Daa yıllar önce iki oda veterinerken giderdik, sonra işi büyüttüler. Özel muamele gösteriyor olabilirler o yüzden bize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bu Aşağı Ayrancı'da sanıyorum. 24 Saat çalışıyor mu peki? Yani acil bir durumda kolayca ulaşılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Acil servisli tek yer diye biliyorum ülkedeki. Bu arada kediyi otele bırakırsan tabii depresyona girer, yemek yemez, aç kalır, yıpranır. Kedi bu. Eğer böyle otellere bırakıp duracaksanız başka birine verin zavallıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Tabii öyle ama küçücük kasefe tıkmıyor diye oraya bırakmıştık. Yurtdışına çıkmak durumundaydık ve bakacak kimse yoktu. Yoksa ailemizin bir üyesidir kendisi; aklımız hep ondaydı, bakabilecek birisi olsaydı keşke de bırakmasaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 şurası var. http://www.analizveteriner.com.tr/ kediyi bırakmak zorunda kaldıgımda genelde daha saglıklı olarak geri alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar