suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arkadaşlar 50 liraya satıyorum accountu heralde 5 saat bile oynamadım oyunu.. isteyen alsın oynasın , eğlensin. kargolarım heryere, hesap numaramı veririm parayı sonra yatırırsınız.. 50 lira için .ötlük yapmaz burda kimse diye düşünüyorum..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 PayPal olur dersen yarın akşam yollarım, ödemeli yollasın kargoyu. Sınavım var yarın, banka uzak, gidemem şimdi.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tamam paypal ım var nasıl yapıyoruz o işi hiç bilmiyorum ama , yada sen bana steamden 50 liralık oyunda alabilirsin :)
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Natural Selection 2 alsin Gerge sana hamza, eril ben filan aldık hep iki dövüşürük, ama şöyle de bir durum var, oyunu refund edebiliyorsun, ödediğin parayı geri veriyorlar aynen.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Baktımda şimdi, PayPal hesabındaki parayı Apple almış. :(
Öne çıkan mesajlar