suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arkadaşlar 50 liraya satıyorum accountu heralde 5 saat bile oynamadım oyunu.. isteyen alsın oynasın , eğlensin. kargolarım heryere, hesap numaramı veririm parayı sonra yatırırsınız.. 50 lira için .ötlük yapmaz burda kimse diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 PayPal olur dersen yarın akşam yollarım, ödemeli yollasın kargoyu. Sınavım var yarın, banka uzak, gidemem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tamam paypal ım var nasıl yapıyoruz o işi hiç bilmiyorum ama , yada sen bana steamden 50 liralık oyunda alabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Natural Selection 2 alsin Gerge sana hamza, eril ben filan aldık hep iki dövüşürük, ama şöyle de bir durum var, oyunu refund edebiliyorsun, ödediğin parayı geri veriyorlar aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Baktımda şimdi, PayPal hesabındaki parayı Apple almış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar