reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 şuanda herolar almıomu ranged olanlar bonus ? global olarak yoksa sadece rangeden mi alıo ? geçen drow buffu vardı üstümde
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Drow'un imbalığı yok eskisi kadar %57'ye kadar çekildi win oranı ki normal bi rakam zaten bu. Bu arada dotabuff.com kendi algoritmasıyla rating vericek her oyuncuya yakında. Steam'in kapalı rating sisteminden farklı olucakmış algoritmaları ama yakın sonuç verir diye konuşuluyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 eşşeği bağlasan kasıyor drowla şu an, op gayet
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ulti ilk levelinda teke tek yakalarsa +40 agi lan, zaten kacamiyosun.
kek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 reampage said: şuanda herolar almıomu ranged olanlar bonus ? global olarak yoksa sadece rangeden mi alıo ? geçen drow buffu vardı üstümde Drow Ranger - Trueshot Aura now only affects non-hero units within 900 range of Drow sadece etrafıncaki range creepleri etkiliyor şu an. bi önceki hali global ve heroları da etkiyordu.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 5 oyundur yine 4er 4er rus gelmeye başladı 1. skille vermeyen sniperlar ulti atmadan ölen voidler
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sparkcaster said: 1. skille vermeyen sniperlar Ya bu 2 tarafada çekilebileceek bi sorunsal değil mi? bende vermiyorum bazen mid game'e kadar sonuçta tıktıktık passive stunda o slow'un 1-2 level'ının yavaşlatacagı kadar yoruyor rakibi onun yerine range arttır filan Shield'ı çektim bekliyorum ve hazırım gelecek dragon breath'e karşı
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 3-5 defa F5'e bastım. Şaka yapıyo heralde şimdi düzeltecek diye. Sharapnelsiz snip.... Düşünemedi.jpg
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sniper'la kuvvetli lanedeysen korunuyorsan vermen gerekiyor 1. spell'e. Aksi taktirde range daha önemli oluyor seni kulene daha yakınken farmlama imkanı sağladığı için. Headshot vermemek gibi bir ihtimal yok zaten o kısmı tartışmıyorum. Zaten Earlyde lvl6 olup atabildiğin kadar assasinate atmak lazım karşıya mana yetmiyor 1. spell le beraber. RoA kasana kadar gayet normal 1. spell verilmemesi sniperla. Tabi pozisyonuna karşıdaki heroya göre dediğim gibi.
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 level 10 a kadar cogunlukla 1. skill e vermiyorum ozel bi durum yoksa gayette iyi. zaten olay stun level 3 un bufflanmıs olması. range i almazsan da olmaz. olay millet sana vuramazken senin onlara 2 3 tane giydirmen kombata girip cıkmak arasında kalmaları.
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yok sağol almıyim, sen en azından mantıklı bi şekilde bu bu bu nedenden ötürü vermen gerekir x kadar bu skill'e deyip ortaya bir argümanla çıkana kadar (:D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abboovvv kimlerle dota tartışıyomuşuz neyse tamam
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 phase bootsla herhangi bi support u stun range ine girmeden hit run la harcarsınız sharpnele falan gerek yok. ama tabi pt yapıp pıtı pıtı kosuosan o phase e bastıgındaki movement speedle range avantajını kullanmıyosan o sniperdan ne koy olur ne de kasaba.
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sparkcaster said: abboovvv kimlerle dota tartışıyomuşuz neyse tamam Şimdi dangozun biri çıksa sniperla sharapnel veren noobun kralıdır dese senin şuraya yazdığın totalde 3 satırdan bir farkı olmaz biliyosun değil mi? denize atılan olta misali
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 svenle stuna vermemek gibi bişey ya bu, argüman sunmak bile ayıp yani kaç senelik dota oyunculuğuma
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sparkcaster said: svenle stuna vermemek gibi bişey ya bu, argüman sunmak bile ayıp yani kaç senelik dota oyunculuğuma çok fena abarttın şu an.
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 hondaki flint degil bu. hala bosa konusuyosun. o hondaki flintle aynı sanıyo skill i ondan konusuyo bırakın takılsın
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bikac guidea baktim, herseyden sonra vermis hepsi sarapnele.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sparkcaster said: svenle stuna vermemek gibi bişey ya bu, argüman sunmak bile ayıp yani kaç senelik dota oyunculuğuma Yazık gerçekten. 1 seneden uzun süre dota oynaman hem dota oynayan diğer insanlara işkence yapmışsın hem vaktini boşa harcamışsın.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aquila said: bikac guidea baktim, herseyden sonra vermis hepsi sarapnele. 10 guidedan 9 unda ya 22 de verilir ya da 10. levelda.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 9 sn süren öküz range i olan slowa vermeyen sniper boşuna o takımda slot kaplar, bugüne kadar da sadece rusların vermediğini görüyodum şimdi gördüm bu kadar çok vermeyen olduğunu
Öne çıkan mesajlar