Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Drow'un imbalığı yok eskisi kadar %57'ye kadar çekildi win oranı ki normal bi rakam zaten bu.

Bu arada dotabuff.com kendi algoritmasıyla rating vericek her oyuncuya yakında. Steam'in kapalı rating sisteminden farklı olucakmış algoritmaları ama yakın sonuç verir diye konuşuluyor.
Mesaj tarihi:
reampage said:

şuanda herolar almıomu ranged olanlar bonus ? global olarak yoksa sadece rangeden mi alıo ? geçen drow buffu vardı üstümde

Drow Ranger
- Trueshot Aura now only affects non-hero units within 900 range of Drow

sadece etrafıncaki range creepleri etkiliyor şu an. bi önceki hali global ve heroları da etkiyordu.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

1. skille vermeyen sniperlar

Ya bu 2 tarafada çekilebileceek bi sorunsal değil mi? bende vermiyorum bazen mid game'e kadar sonuçta tıktıktık passive stunda o slow'un 1-2 level'ının yavaşlatacagı kadar yoruyor rakibi onun yerine range arttır filan

Shield'ı çektim bekliyorum ve hazırım gelecek dragon breath'e karşı
Mesaj tarihi:
Sniper'la kuvvetli lanedeysen korunuyorsan vermen gerekiyor 1. spell'e. Aksi taktirde range daha önemli oluyor seni kulene daha yakınken farmlama imkanı sağladığı için. Headshot vermemek gibi bir ihtimal yok zaten o kısmı tartışmıyorum.

Zaten Earlyde lvl6 olup atabildiğin kadar assasinate atmak lazım karşıya mana yetmiyor 1. spell le beraber. RoA kasana kadar gayet normal 1. spell verilmemesi sniperla.

Tabi pozisyonuna karşıdaki heroya göre dediğim gibi.
Mesaj tarihi:
level 10 a kadar cogunlukla 1. skill e vermiyorum ozel bi durum yoksa gayette iyi. zaten olay stun level 3 un bufflanmıs olması. range i almazsan da olmaz. olay millet sana vuramazken senin onlara 2 3 tane giydirmen kombata girip cıkmak arasında kalmaları.
Mesaj tarihi:
phase bootsla herhangi bi support u stun range ine girmeden hit run la harcarsınız sharpnele falan gerek yok. ama tabi pt yapıp pıtı pıtı kosuosan o phase e bastıgındaki movement speedle range avantajını kullanmıyosan o sniperdan ne koy olur ne de kasaba.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

abboovvv kimlerle dota tartışıyomuşuz

neyse tamam

Şimdi dangozun biri çıksa sniperla sharapnel veren noobun kralıdır dese senin şuraya yazdığın totalde 3 satırdan bir farkı olmaz biliyosun değil mi? denize atılan olta misali
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

svenle stuna vermemek gibi bişey ya bu, argüman sunmak bile ayıp yani kaç senelik dota oyunculuğuma

Yazık gerçekten. 1 seneden uzun süre dota oynaman hem dota oynayan diğer insanlara işkence yapmışsın hem vaktini boşa harcamışsın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...