Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik sonrası.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evlendim, evleneli 2 ay geçti normalde çok film seyrederdim şimdide seyrediyorum fakat korku filmi seyredemez oldum çok acayip bir şekilde tırsıyorum çocuk gibi... Çok sinir ediyor bu durum beni.
Mesaj tarihi:
Evlenmeden önce yalnız mı izliyordun? Evliyken eşin yanında mı izlerken? O korkuyor mu? Korku ve kahkaha bulaşıcıdır, yanında korkan biri varsa daha çok korkar insan.
Mesaj tarihi:
escape said:

bunun evlilikle mi alakası oldugunu düşünüyosun?

ister istemez yani evet.

tiLi said:

testosteron bitmiş
ne alaka yahu tükürsem yerde çiçek açar o derece sıkıntı yok sdfga

evlenmeden önce yalnızda izlerdim sıkıntı yoktu yani , eşim duruma göre seyreder çok fazla sevmez ama
Mesaj tarihi:
ulfang said:

Evlendim, evleneli 2 ay geçti normalde çok film seyrederdim şimdide seyrediyorum fakat korku filmi seyredemez oldum çok acayip bir şekilde tırsıyorum çocuk gibi... Çok sinir ediyor bu durum beni.

Acaba alıştığın evden farklı bir yerdesin de ondan mı? Hummmm
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

o değil de 10 senedir paticikteyim. 10 sene sonra bugünkü üyelerin hepsi evlenmiş olur mu lan acaba.

ne korkunç.

http://us.123rf.com/400wm/400/400/feverpitched/feverpitched1007/feverpitched100700064/7374836-change-just-ahead-green-road-sign-with-dramatic-clouds-sun-rays-and-sky.jpg

Patinin cehresi tamamen degisti zaten. 10 sene sonra TORUN sohpetleri baslar tek tuk. Bol bol hastalik muhabbeti... Degisim kacinilmaz
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

ulfang said:

tiLi said:

testosteron bitmiş
ne alaka yahu tükürsem yerde çiçek açar o derece sıkıntı yok sdfga

sıkıntı zaten çiçek açması

Kingdeki gibi mi?
  • Yeni Oluştur...