ulfang Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Evlendim, evleneli 2 ay geçti normalde çok film seyrederdim şimdide seyrediyorum fakat korku filmi seyredemez oldum çok acayip bir şekilde tırsıyorum çocuk gibi... Çok sinir ediyor bu durum beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sence neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ahahah rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Birden oldu ya izleyeyim diye açtım bir film ama yarısı bitmeden kapattım kendimi kötü hissettim falan. sonrada böyle devam etti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bunun evlilikle mi alakası oldugunu düşünüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Evlenmeden önce yalnız mı izliyordun? Evliyken eşin yanında mı izlerken? O korkuyor mu? Korku ve kahkaha bulaşıcıdır, yanında korkan biri varsa daha çok korkar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 testosteron bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 escape said: bunun evlilikle mi alakası oldugunu düşünüyosun? ister istemez yani evet. tiLi said: testosteron bitmiş ne alaka yahu tükürsem yerde çiçek açar o derece sıkıntı yok sdfga evlenmeden önce yalnızda izlerdim sıkıntı yoktu yani , eşim duruma göre seyreder çok fazla sevmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 evlenince azalır testosteron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 erkeklik üyeliğini iptal etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dur lan, 40yılın başında himym izlemişim hemen kullanalım konu içinde http://www.youtube.com/watch?v=APQD33b48Ew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ya böyle topaklar açmayın abi valla açmayın işyükü bize başka bişey diil. Ne ilgisi var şimdi filmle evliliğin, sarıl karıcığına izle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ulfang said: Evlendim, evleneli 2 ay geçti normalde çok film seyrederdim şimdide seyrediyorum fakat korku filmi seyredemez oldum çok acayip bir şekilde tırsıyorum çocuk gibi... Çok sinir ediyor bu durum beni. Acaba alıştığın evden farklı bir yerdesin de ondan mı? Hummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ulfang said: tiLi said: testosteron bitmiş ne alaka yahu tükürsem yerde çiçek açar o derece sıkıntı yok sdfga sıkıntı zaten çiçek açması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 o değil de 10 senedir paticikteyim. 10 sene sonra bugünkü üyelerin hepsi evlenmiş olur mu lan acaba. ne korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 evlendim virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bunun virali mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 reklamın iyisi kötüsü olmaz virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 NolaxThensbane said: ulfang said: tiLi said: testosteron bitmiş ne alaka yahu tükürsem yerde çiçek açar o derece sıkıntı yok sdfga sıkıntı zaten çiçek açması kim çiçek açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Black-ice said: o değil de 10 senedir paticikteyim. 10 sene sonra bugünkü üyelerin hepsi evlenmiş olur mu lan acaba. ne korkunç. http://us.123rf.com/400wm/400/400/feverpitched/feverpitched1007/feverpitched100700064/7374836-change-just-ahead-green-road-sign-with-dramatic-clouds-sun-rays-and-sky.jpg Patinin cehresi tamamen degisti zaten. 10 sene sonra TORUN sohpetleri baslar tek tuk. Bol bol hastalik muhabbeti... Degisim kacinilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bastonunuz için en populer app.lar topiği bekiyorum ben gelecekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 arşivleri siliyor muyuz evlenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 NolaxThensbane said: ulfang said: tiLi said: testosteron bitmiş ne alaka yahu tükürsem yerde çiçek açar o derece sıkıntı yok sdfga sıkıntı zaten çiçek açması Kingdeki gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 sebebi korku filmi degil sanki.neyse.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tiLi said: testosteron bitmiş eto bismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar