Levent Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Su anda baglanmaya calısıtımda Connected dedikten sonra disconnected from server deyip beni account screeniyle başbaşa bırakıyo client, benimle aynı sorunu baylaşan var mı yada oyna sorunsuz girebilen şu anda down timedan sonra ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Serverla maintenance yüzünden kapalı levent.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Millet login serverlara sigilmis durumda o yuzden boyle. Eger liveda da boyle olursa cok can sikici olur bu olay. Biraz once acik bir server buldum, 100+ kisi vardi lvl1 acmis herkes ortalikta kosturuyodu, baska hic bir sey yapamiyorsun.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Aynı sorun var bende de. Serverlar tam açılmadı.. Bazıları kaybolup geri geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 live da olmaz merak etme..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ya bır sorun buldumu hemen bok atmada 1 numarasınız az bekleyın sız closed betada oynasınız ne olucaktı merak edıyorum harbi az sabırlı olsun para verıpmı oyunuyorsun bu oyunu beklıceksın bızler nasıl beklıyorsak[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Eno, 11 Kasım 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Serverla maintenance yüzünden kapalı levent. Su anda bi acılıyo bi kapanıyo realm listte gorunuyo serverlar, ben mesela bi girdim hatta quest icin öldum res oldum filan sonra yine koptu ve bi daha giremedim.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Lind3r0th, 11 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki: ya bır sorun buldumu hemen bok atmada 1 numarasınız az bekleyın sız closed betada oynasınız ne olucaktı merak edıyorum harbi az sabırlı olsun para verıpmı oyunuyorsun bu oyunu beklıceksın bızler nasıl beklıyorsak Abicim sen ateşlenmişin bi anda ne bu hiddet ne bu celal, az dur soluklan, diyoruzki bu olan sey 1 kişiye mi genele mi ait olan bir sorun, insan giripte oynayıp sonra tekrar disconnect olup hep bu sorunla karsılasınca endişe duyoyor cunku.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Çok normal... Adamlar sitede maintenance bitti diyene kadar stabil olmaz serverlar.. Düşer kalkar...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Eno, 11 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: Çok normal... Adamlar sitede maintenance bitti diyene kadar stabil olmaz serverlar.. Düşer kalkar... Adamların siteside abuk zaten bi duusp kalkıyo ayaga :), saol Eno.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sana demedım levo crsy dedım adam bodozlama bu ne ya fılan olayına gırınce bende böle girdim orda cogul kullanmısım pardon :P yok yanı yabancı birisi görse lan adam para vermıstı parayısla rezil oluyor dicek [signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 11 Kasım 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 11 Kasım 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Eternal, 11 Kasım 2004 00:16 tarihinde demiş ki: live da olmaz merak etme.. livedada olur hic merak etme :) yillardir piyasada olan oyunlarda bile hala gocme,rollback ve bilimum sorunlar oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Lind3r0th, 11 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: yok yanı yabancı birisi görse lan adam para vermıstı parayısla rezil oluyor dicek beleş oldugunu bilipte bunu okuyunca koptum nedense :) :)[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Evet retailde de olur, 1 sene sonra da olur... Olmazsa olmaz birşey bu... Ona göre karar verin alırken.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 en azından "genelde" bakım dolayısıyla kapanma saatleri belli olur retailde. avrupa sunucularında oynayacak olanları da pek rahatmaz etmez bu. ama umarım bu genel bakım saatleri dışında hop bakım yapcaz 10 sn sonra kapanıyor server muhabbetlerine girmezler.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sanmıyorum bunu 6 gün önceden haber vermişlerdi zaten[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 serverlar geldi simdi duzgun bi sekilde server 9 da lvl7-10 civari olan tell atsin shaerl nick alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ged ben varım da giremiyorum hala. Server listesi geliyor ama girilmiyor edit: dedim, 2 sn sonra girdim :p [Bu mesaj Mirage tarafından 11 Kasım 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Lind3r0th, 11 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: sana demedım levo crsy dedım adam bodozlama bu ne ya fılan olayına gırınce bende böle girdim orda cogul kullanmısım pardon :P yok yanı yabancı birisi görse lan adam para vermıstı parayısla rezil oluyor dicek evet stress testine para verdik lindcim.. hoş çok şey beklemiyorum ben betalardan ama genede çoğu kişi eminim sövüyordur..[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sen verdın bende verdım ama open betaya gıren kımse vermedı vermeyen insan ne hakla o bole su bole dıyebılır hakkı yok bence[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 siz wow a para vermediniz fileplanet üyeliğine para verdiniz ve blizzard bundan hiçbir şekilde sorumlu değil.oyun piyasaya sürülür alır verirsiniz parasını blizzarda o zaman istediğinizi söylersiniz.şu anda testersınız zaten oyunu oynamak değil amacınız hataları tespit edip söylemek.[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 11 Kasım 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Apache, 11 Kasım 2004 01:22 tarihinde demiş ki: siz wow a para vermediniz fileplanet üyeliğine para verdiniz ve blizzard bundan hiçbir şekilde sorumlu değil.oyun piyasaya sürülür alır verirsiniz parasını blizzarda o zaman istediğinizi söylersiniz.şu anda testersınız zaten oyunu oynamak değil amacınız hataları tespit edip söylemek. katılmıyorum soylediklerine ama tartışmada olmasın o yüzden fikirlerimi söylemiyim..[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 katılmadığın yönünü söyle konuşalım.tartışmaya gerek yok ama daha release edilmemiş bir oyunun testerları giremiyorum diye söylenmemeli.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 1.ben oyunu oynayıp eğer bir hata buluyorsam söylerim ztn bu amaçla alıyorlar yoksa beni server a alıp hadi sen bug ara diye diil oyuncuyum yani oyunu oynuyorum.. 2.war craft yardım severlik amacı ile file planet a koymuyor oyunla cd keyleri anlaşmaları vardır mutlak [emin diilim] 3. aslında ben söylenmedim ama madem öyle gördün doğruluk payı vardır:)[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 keske soyle yapsalardi bole sorunlar olmazdi direck login serveri kapayip digerlerini tam oturtup acsalardi serverlari. ama ben daha henuz solda maintance yazisi varken denedigim de bile handshaking mandhsaking succsess oluordu. yani burada bi yanlisliklari oldu. ama tabii ki olur yanlisliklar onlar da acemi henuz. amac da bu zaten beta nin ha bu arada tabii ki can sikici bi olay ister para versin ister vermesin herkes hevesle oyuna girmeyi beklior sonucta. oyun acilmasini basinda beklemek kadar onemli bi sorun yok. ama beta oldugu icin sakin olmak lazim. bu arada lind lvl 20 ye geliom yuppii :p[signature][hline]Smanchi LvL 19 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar