Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bakındım ama konuyu göremedim, sizin de inanasınız gelmediği için açılmamış olabilir tabi. Cemaat Revenge of the Sith'i fazla ciddiye almış galiba. Bu ne lan böyle saçma iş mi olur, o kadar paşa Şemdin Sakık'ın ifadeleri ile mi içerideydi yani? http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21860810.asp edit: Sanık değil tanık olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 başlık açacaktım da çok saçma geldi, rüya falan gördüm sandım açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 şaka gibi ya, dalga geçiyorlar resmen insanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Çok komik lan devlet diyor ki bu adamlar terörist teröristler diyor ki askerleriniz terörist, darbeci devlet tamam o zaman terörist kardeş onlar daha fazla teröristmiş onları atalım içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bu adam kimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hakikaten ne güzel ninniymiş bu cehalet! rehavet üstü top atmak gibi olmuş resmen ama uyanana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://www.myfacewhen.net/uploads/963-lol-wut-pink.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 olm ahahahahha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Eğer bu gerçekse ve bu terörist adamın tanıklığı ile paşalarmıız ve aydınlarımız içeri alındı ise yazıklar oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Absolut said: Eğer bu gerçekse ve bu terörist adamın tanıklığı ile paşalarmıız ve aydınlarımız içeri alındı ise yazıklar oldun. gerçek abi televizyonda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Yazıklar olsun şahsi hırsları için vatanını milletini şehidini satanlara yazıklar olsun bunları bile bile destekleyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi şaka maka unutuyorum full oyun internet derste gezmekten,nerdeyse herşey ingilizce türkiyede yaşadığımı unutuyorum böyle kültürlü bi yerdeyim hollanda,isveçteyim zannediyorum evden bi çıkınca iş değişiyor,yolda belli oluyor hemen ülkeyi yönetenlerin imam hatip mezunu olduğu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 spurdo said: Absolut said: Eğer bu gerçekse ve bu terörist adamın tanıklığı ile paşalarmıız ve aydınlarımız içeri alındı ise yazıklar oldun. gerçek abi televizyonda gördüm televizyon dediğin kitlelere yalan söylemek için icat edilmiş bi alet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Vidar said: spurdo said: Absolut said: Eğer bu gerçekse ve bu terörist adamın tanıklığı ile paşalarmıız ve aydınlarımız içeri alındı ise yazıklar oldun. gerçek abi televizyonda gördüm televizyon dediğin kitlelere yalan söylemek için icat edilmiş bi alet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aynen aslında tanık o değilmiş kitleleri kandırmak için illuminati koydu o haberi. *** habere gelince: durmah yoh yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 gizli taniklik neden var ki? hukuki dayanagi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Tanığı korumak normaldeki amacı. Ama burdaki amacı tanıgın yalandan oldugunu gizlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 senin lehine ya da aleyhine taniklik yapani bilememek kadar sacma bir sey olabilir mi ya? hele bir de tanikligi kabul edilen boyle biriyken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 zaidral said: gizli taniklik neden var ki? hukuki dayanagi nedir? Tanığı korumak ama beraberinde birçok soru da getiriyor, mesela gerçekten o ifadeleri veren tanık o mu değil mi gibi. Karışık bir durum. Yarın öbürgün yalanlanırsa falan şaşırmam. Yalana hile karıştırıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bir tecavüzcünün, tecavüz etiği insan hakkında bu .ruspu diye gizli tanıklık yapıp, sanık olarak beraat etmesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 böyle şeyler yapılıyo yasal koruma karşılığı itiraf gibi şaşırmadım yani balyoz davası da binlerce hukukusuzluklarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Balyozun tanığıda Apo çıkarsa şaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 semdin sakik kendisi de inanmamistir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Absolut said: Balyozun tanığıda Apo çıkarsa şaşmamak lazım. %91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 PKK'nin devlet projesi olduguna ispat iste. Devlet adami kendisind dusman yaratmak icin kullandi, simdi de asker tasfiyesi icin kullaniyor. Hep acem oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar