Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz 16 gb iPhone 4S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam sence o fiyata satamayacak olsa alir mi o fiyattan? Onu yapana kadar note 2 de indirim yapar pesin parasini cebine koyar isine bakar.

Kirdiysam kusura bakma ama amerikada sifiri 550 dolar diye burada para etmez diye bisey yok. Orda 650 dolar olan sey burda 2300 tlden satilacak onumuzdeki ay en nihayetinde.
Mesaj tarihi:
yaklaşık 1200 civarında satılması lazım bu telefonun. 1400 fazla olmuş.

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=iphone%204s

ayfonun sıfırı 1800

s3'ün sıfır 1500

telefon diğerinden iyi veya kötü o ayrı. şu andaki fiyatlar bunlar. samsung geri zekalı satış politikası sonucunda sürekli düşürüyor telefonun fiyatını. sürekli yeni model çıkarıyor.
Mesaj tarihi:
gumruk hakkında bi bilgim yok. ama arkadasın getiriverir olur biter orda saydıgım bi cok masraftan da kurtulursun.

ya tax free bi eyalete ucak bileti alırım gider iphone u alır gelirim 1400 anca tutar gidip yeni bi yerde kahvaltı etmis olurum. bosverin abi bunları yok gumrukte takılır mıymıs bilmemne miymis

birbirimizi yemenin alemi yok.
satıs baslangıc fiyatı overpriced. pazarlık payı vardır cumlesi de komik.
Mesaj tarihi:
abi hakkaten boş konuşuyorsunuz ya.

gümrükten haberin yoksa olsun belli bir miktarın üstündeki herhangi bir ürünü almıyorlar ülkeye. o da 170 dolardı hatırladığım kadarıyla.

yok gider alırım falan hikaye. vize pasaport uçak bileti bedava sanki anasını satayım.

veya herkesin amerikadan getirecek arkadaşı şusu busu yok.

adam turkcell'den almış, gayet legit bir alet. alacak olan alır. applestore linki verip şuraya yorum yapmak sırf iş olsun diye.
Mesaj tarihi:
e abi açarsın çıkarır cebinde sokarsın yani ne var bunda. cebinde ki telefona mı bakıcak adam yeni mi aldın lan diye. ayrıca yanında da kapalı halde getirebiliyosun gayet.
Mesaj tarihi:
tamam abi bir dahakine amerikaya gider oradan alırım telefonu.

applestore'dan sipariş vererek almaktan bahsediyoruz biz. yanında getirip götürmekten değil.

şu memlekette herkes aptal bir siz akıllısınız. akıl edemiyoruz apple store'dan almayı işte.
Mesaj tarihi:
nihayet duzgun biri cikti :)

TIM 1200 tl verdi, gercek fiyati ortaya cikti demek komik olmus. Adam 1200 TL ye alip 1000e 1100 e satmayacak heralde. Kimse babasinin hayrina is yapmaz. Ticarette esas para kazanmaktir. Tek tarafli degil hem alirken hem satarken kazanmaktir. 1200 e aldigi telefonu 1300den asagi vermez.

1400 + pazarlik dememin amaci karsimdaki insani kirmadan aklimdaki fiyata cekmekti. Butun is hayatim ticaret ve pazarliktan ibaret oldugu icin kimse pazarliksiz mal almaz saniyorum veya. Herneyse aklimdaki fiyat 1250-1300 arasiydi zaten.

Dusunen arkadaslar OM yoluyla ulasabilirler.

Dipnot: Suriyeden kacak 450-500 tl ye geliyo su an iphone 4sler. amerikaya gitmene gerek yok, 1200e almana hic gerek yok sevgili kardesim.
Mesaj tarihi:
senin dediğinde 1 senelik 2. el bi telefonun bu fiyata satılmasını
haklı çıkarmaz
zamanında turkcell x paraya alındı diye şimdi
kampanya vs yollarla 1600 satılan bi telefona
1400 lira istemekte gerçekci değil
sen hem nakit para vericeksin ondan sonra 1400 e satıyor isteyen alır diyosun
Mesaj tarihi:
aynen abi yani adam telefon satıyor fiyat önerin sebebini söyleyin. yok getirtsen şöyle yapsan böyle yapsan sanki Avrupa Birliği üyesiyiz herkesin sağda solda yeğeni var her hafta geliyor anasını satayım.

Adama kafa atmadığınız kalmış.

Fiyata yorum yapmayacağım. Kaldı ki telefon ne kadar kullanılmış, kullanılmamış o belli değil. onu öğrenin önce alıcıysanız.
Mesaj tarihi:
bu telefon en fazla 1000 hadi hadi 1100 e alırım yani alsam o da sırf beklemiycem diye yoksa 1 ay beklerim 1 ay icin garanti bi arkadasım onun arkadasının bilmemnesi gelir gider 0 ını getirtirim.

1400 den baslayıp aslında kafamda 1250 var diyince de ben yemiyorum o ticaret kafası muhabbetini ben sunu goruyorum yuksek ucuyorum ki yiyen olursa daha cok kar ediyim diyosun en zaten assagı inse sana farkeden yok. ben bundan dolayı rahatsızım ve rahatsızlıgımı 0 fiyatlarını gostererek belirtiyorum.

kusura bakmasın topic sahibi iyi satıslar.
Mesaj tarihi:
Onu yazmayi unutmusum, telefonu 6 ay kullandim. yaklasik 5 aydir pili %50de tutmak suretiyle evde yatti(onerildigi gibi) kozmetik olarak gayet iyi durumda. Yarin gunduz gozuyle her acidan resimleri cekip koyarim buraya. Canli canli gormek isterim diyenler gunduzleri Laleli Ordu caddesinde is yerimde veya aksamlari 8den sonra Atakoyde gorebilirler. Hem bi cayimi icersiniz iki muhabbet ederiz.
Mesaj tarihi:
screwy said:

bu telefon en fazla 1000 hadi hadi 1100 e alırım yani alsam o da sırf beklemiycem diye yoksa 1 ay beklerim 1 ay icin garanti bi arkadasım onun arkadasının bilmemnesi gelir gider 0 ını getirtirim.

1400 den baslayıp aslında kafamda 1250 var diyince de ben yemiyorum o ticaret kafası muhabbetini ben sunu goruyorum yuksek ucuyorum ki yiyen olursa daha cok kar ediyim diyosun en zaten assagı inse sana farkeden yok. ben bundan dolayı rahatsızım ve rahatsızlıgımı 0 fiyatlarını gostererek belirtiyorum.

kusura bakmasın topic sahibi iyi satıslar.

:) bmw mersoyuda almanyadan gider alirsin simdi. Tabii ki once kendi cikarimi sonra karsimdakini koruycam. Sifir telefon diye 2. el satmiyorum veya garantili diye yurtdisindan gelme telefonda cakmaya calismiyorum kimseye. hersey ortada yalan dolan yok, isteyen gelir kendi gorur begenmezse almaz. en kotu cayimi icer iki muhabbet ederiz, tanismis oluruz.
Mesaj tarihi:
abi çok saçmalıyosunuz, kendinizi komik duruma düşürüyosunuz.

adam amerikadan mı almışki o fiyat üzerinden bedel biçsin? telefon bayisine yada bilkoma gidip yapın bu muhabbetleri bi zahmet...

2. el ürünü aldığın fiyatın %25 - %30 aşağısına satarsın. dünya üzerinde en ucuz nerede var onun %25-%30 aşağısına satmazsın.

s3 ile de karşılaştırılamaz çünkü s3'ün 0 fiyatı ile 4s'in sıfır fiyatı denk değil.

--------

yurt dışından alınan iphone'un dezavantajları

1- kendi pasaportunuz veya tanıdığınızın pasaportuna kayıt ettirme şansınız yoksa diğer kaynaklı pasaport kayıtları 3-4 ay içerisinde patlamakta genelde.
2- garanti yok, tamiri çok pahalı
3- önceki madde ile bağlantılı olarak kronik bir sorunda iadesi yok.
4- elden çıkartması dert. pasaport kayıtlı telefonu satıp yeni bir telefon kayıt ettirdiğinizde sattığınız telefonun kaydı düşüyor.

ben erbilden 2 tane almıştım birini çaldırdım :), sikko ülkeden almamın da böyle bir dezavantajı oldu maalesef. türkiye fiyatına denk geldi...
Mesaj tarihi:
bende de 16gb iphone 4s var telefoncuya sordum kaça gider bu diye daha geçenlerde. 1200 e ver hemen alıyım dedi adam. gerçi mayıs da aldım ben aralıkta değil. çok fark eder mi o bilemiyorum.

telefoncu da üstüne para koyup satacağına göre arkadaşın fiyat çok da yüksek olmayabilir
  • Yeni Oluştur...