Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : CFR Cluj - Galatasaray ( 07.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Şöyle söyliyim, eğer 3-1 kaybetseydik, şimdi bu post 30+ sayfaydı. Kutlamak, sevinmek için gelmez GS taraftarı. Öfkelenmeyi - tükaka etmeyi çok sever ama. Hatta Burak muhteşem goller atınca rakipten çok üzülür bazıları.

abi sende taktın ama

bu maçta buraka laf etmek ayıp.ama bu adamın eleştirdiğimiz maçlardaki kötü performansını degiştirmiyor

bugün yekta ve riera mükemmel oynadılar mesela.iyi oynayan adamı niye kötülesin insanlar

burak bugün çok güzel golelr attı.normalde buraktan beklenen bu. gol kralı olarak geldi ve dolayısı ile beklenti yüksek.galatasarayın forvetisin .beklentiyi düşük mü tutalım.ne kadar iyi oynarsan oyna sonuç forvetinin bitiricliğine kalıyor sonuçta.

ama çıkıp saçma sapan ofsaytlar ,kaptırılan acaip toplar.bomboş topları dağlara taşlara vurmalar yaptığı zaman tabiki kötüleyecez.

1 maç 2 maç olur tabi ama burak bunu birçok maçta yaptığı için sevilmiyor.

bugun atması zor kafa golü atan ve galibiyeti getiren burak braga maçında çok daha rahat atması gerekenleri atamadı ve yenildik.belki atsa kazanıcaktık maçı kimbilir
Sosyal ağlarda paylaş

Evet taktım valla. Genel bir sinir olma hali var bu "BEĞENMEME" durumuna. Sadece burada GS forumunda da değil, The Walking Dead'de ölen karakterlere nefret pışşkırtan kardişlere de uyuz oldum mesela. Durduk yere çk çk çk. Sen üstüne alınma Red kardeş bu ara ben böyleyim sanırım. Biri şimdi gelip de seni beğenmese, "Patideki Red" şöyle böyle dese ona da sinir olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin ve gazetelerin ağzında galatasaray tarih yazdı lafları sürekli, ne tarihi yazdık dün allah aşkına.

Şampiyonlar Liginde grup maçında Romanyadan vasat takım cluju yendik. Üst turamı çıktık, kupamı aldık.

Bu kafayla ne türk avrupada ilerler ne de milli takımdan cacık olur.

Cluju yenince tarih yazıyorsak herhalde şampiyonlar ligi kupasını alırsak marsa mekik yollarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

harrykewell said:

Bundan daha boktan bir değişiklik ancak muslerayı çıkartarak yapabilirdi

Yok abi, bu terime üç maç üst üste galibiyet batıyor

Ulan sen ne biçim adamsın.Gol attığımızda 1 kere sevindiğini görmedim. Anca kötü bi durum olduğunu ve hata yapıldığını düşündüğünde gelip şurda saçmalayıp gidiyosun.

Şu beğenmediğin takım 1.5 sezon önce ligde kümede kalmak için son 5 maçına çıktı.O kadrodan geriye kimse kalmadı. Geçen sene tamamı değişen 11'den şampiyon takım yaratıldı. Bu sene hayatında ilk defa şampiyonlar liginde mücadele eden 7-8 tane oyuncuyla grupta ikinciyiz. Hala gelmiş bık bık saçmalıyosun.

Hayır ben de kızıyorum Fatih Terim'e, Burak'a, Hamit'e ona buna ama Türkiye Liginde alınabilecek adamlar bu.Seneye 5 yabancı sınırlaması olacak.O zaman bu beğenmediğimiz adamlar en değerli adamlarımız olacak.Sen ne iş yapıyosun bilmiyorum. Bu bütçeler kolay dönmüyo, kulüp kolay yönetilmiyo..Daha az paralara, bu aldığın adamlar bile bu lige gelmiyo.

O beğenmediğin Burak şamp ligindeki bütün gollerini attı ligde de 9 maçta 6 gol attı.Kısaca sende olmadığına inandığım matematikle 13 maçta 10 golü var bu adamın.Bi yıldız değil ama 4-4-2 formatında tek forvetimiz bu adam.

Sen trollsen gerçekten başarılısın ama eğer gerçekten bu yorumları yapıyosan futboldan zerre kadar anlamıyosun.laf ettiğin onlarca yetersiz adamdan çok daha yetersizsin.Gel şurda tebrik et 1 kere.Hakederek yendik. Değişiklikler de yerindeydi ki sonuç böyle oldu.

Böyle adamların burada varolması eşitlik demokrasi anlamına gelse de varlığı foruma zarar.

http://www.seabreeze.com.au/Img/Photos/Other/21183.jpg

EZ-DİK

sevgili Dartanian,

belli ki çoğu yazımı okumadan bana saydırmışsın

mümkünse geçmiş postlarımı bir aç bak, orada bir takım sorular var ( hani senin şu bahsettiğin transferler, bunlara harcanan paralar, bütçeler ve takımdaki genel oyuncu profili ve Terim'in oyuncu tercihleri konusunda ), bu soruları kendine bir sor, cevaplayabilirsen eğer onları benimle paylaş

bakalım sen mi bana hak vereceksin yoksa ben mi senin cevaplarını haklı bulacağım

oyuncu değişikliği konusuna gelince, onu da sana izah edeyim ;

dün o maçta en son çıkacak adamdı Umut, zira partneri 3 gol atmışken kendisi henüz pozisyon bile bulamamıştı

sen bunun bir forvet, bir futbolcu ya da en basitinden bir insan olarak psikolojisini hiç yaşamadığın için o andaki değişikliğin onun gelecek performansında ne gibi etkiler yapacağını tahmin bile edemiyorsun

Terim'in bu ilk vukuatı değil, aynı hatayı defalarca yaptı, yapıyor ve biri kulağını çekene kadar da yapmaya devam edecek

Zira benim bütün naçizane çabam, Terim'den çok daha fazla sevdiğim Galatasaray'ımıza zarar vermesini engellemek, yaptığı bütün olumlu ve güzel şeyleri abuk subuk kibirleri, saplantıları ve tercihleri yüzünden yok etmesine engel olmak

ha bütün bunlar ile ilgili üzerime saldırmadan üretebildiğin teorilerin varsa dinlemeye hazırım, yeter ki sen-ben yerine Galatasaray takımını konuşalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü oynayan ya da taktiğe uymayan futbolcu değiştirilir. Geçen bizim Selçuk'a olabilecek "tribünler ıslıkladı, hocası da sattı hedef haline getirdi" gibi ekstrem bir durum oluşmayacaksa bu böyledir, dün de bu yoktu zaten. Maçın ta 75. dakikasında oyundan alınan adam zaten durum ne olursa olsun küsmez, sanki 30. dakikada gol kaçırdı da kızıp çıkarttılar adamı. Saçmalamanın da bir sınırı var.

Bunu kaldıramayacak kadar amatör adam da varsın gitsin, varlığı zarardır zaten. Oyuncu takıma hizmet edecek, hem fiziksel hem psikolojik olarak, takım ona değil. Grupta ölüm kalım maçın, Burak ekstra yeterli, Umut ise yetersiz ve/veya taktiksel olarak atıl bir akşamında. Sen de maçı kopartmışsın, deplasmandasın, diğer tarafları güçlendirip garantiye gitmek istiyorsun. Umut'tan başka kimi alacaksın? Deplasmanda Burak'ı mı alkışlatacaksın? Ayrıca senin "takımın oyuncuya hizmet ettiği" mantığına göre Burak daha liseli bir adam değil mi, "3 gol attık gene çıkarttı arkadaş" derse ne olacak?

Saçma sapan konuşuyorsun, sunduğun bahane ise her zamankinden komik. "Galibiyet batıyor" diye taktiksel bir şeyden anlıyormuş gibi havalı yazıp, sonra kıvırıcam diye psikolojiye falan bağlaman gerçekten tarifsiz duygular yaşattı bana eheh. Allah bize senin gibi taraftar musallat etmesin, Pzero ve sen yeterince şenlendiriyorsunuz zaten ortalığı, ihtiyaç yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili Baggio,

bir tarafı güçlendirmek için oyuna Amrabat gibi bir adam alan bir teknik adamımız olmaz bizim, buna ancak aykut dilmen severler inanır

illa ki bir yer güçlendirilecek ve bunun içinde biri çıkacak ise bu adam çolak emreden başkası olamaz, ha çok abartırsan belki 3 gol atmış ve artık işini bokunu çıkartmaya meyil etmiş burak yılmaz'ı da düşünübilirsin

amma ve lakin, böylesine bir deplasmanda, bütün maç canla başla çalışan ve her daim orta sahaya kadar gelip takıma yardım eden bir adamı çıkartırsan da futboldan anlamasam bile göz muayenesi tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Dün sahada kötü bi adam olarak kimi söylersin dersen Umut derim ben.Yine her zaman ki gibi çalışkandı ama çok pas hataları yaptı ve topları iyi kontrol edemedi hep ayağından açtı kaptırdı.

Ben Amrabat-Umut değişikliğini 55. dk'da falan bekliyodum ikinci yarı başlarken.Açık alanda ve adam eksiltmede en etkili isim sonuçta.Yakalayacağımız kontrataklarda başarılı olabilecek bi adam olduğu için.

Emre çolak çıksın diyosun dün takımın lideriydi resmen.Selçuktan daha da liderdi. Oyuna her seferinde yön verdi, kanatlara açtı, atılabilecek boşlukların hepsini gördü.Sanki 21 yaşında değil de 30 yaşında tecrübeli bir orta saha gibi oynadı.Kötü oynasa Amrabat-Çolak değişikliği gelirdi zaten ama çok iyiydi.

Kısacası skor avantajı yakalamışken kötü Umut'un çıkıp teknik ve açık alanda iş yapabilecek amrabatın girmesi son derece doğruydu bu maç için.

Ayrıca psikolojik kötü etkilenceğini söylemişsin.Fatih Terim bunu düşünemez mi? Nitekim en kritik maçta moral kazansın diye meloya penaltı attırdı Selçuk'un kaçırmayacağını bile bile.Melo penaltı kaçırdı belki şuan onun moralini düşünmeseydi 6 puanımız olacaktı.Şamp ligi maçında bir futbolcusunun morali düzelsin diye penaltıyı ona kullandırmakta bence hatalı bi davranış.

Ben sana eleştiri yapma demiyorum. Kendince haklı gördüğün eleştirileri yap.Ancak biz nasıl eleştiriyosak yeri gelince yeri gelince de seviniyoruz, sevineceğimiz maçlarda da eleştiriler yapıyoruz. Senin sevinmeme nedenini merak ediyorum.Fatih Terimi veya başkasını tebrik ettiğini(mutlaka vardır) veya başarıyı kutladığını görmedim. Bunun nedenini merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...