Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 1080p bir 42" var bende, bir keresinde notebook takıp çizgiroman okuyayım dedim, 134 ppi kötü gelmedi o kadar. Ama uzun uzun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ya buarada kablom var yav, ne kablo kavgasi ettiniz arkadasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bence kharonu dinle 27 inç gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Emme ozaman tv izleyemicuun iste öyle bi mevzuda var. Ortayi bulmaya calisiom ha gayret yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kalan parayada tv kartı al abı ıste ılla ızlıycem dıosan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi ben belli bi süre tv kullandım senin düşündüğün gibi, ilk başta keyifli; ama sonra arkama bile bakmadan monitöre döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 o şekilde kullanım için lg 27" full hd monitör almıştım. modeli de m2762d. türkiyede bile 800 lira ayarındaydı aldığımda. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Tv karti olayi mechul, osx kullanicam, uyumlusu varmidir, ayriyeten isvecteki tv mevzuu biraz farkli. Abone olup hd box alip tvye bagliyosun vs, bunu tv kartiyla nasil kullanicam o var bide. Multi girisli bi monitör lazim o vakit. Birazda 27" monitör arastirmasi yapam bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 27de cok ufak yav, offf kararsiz kaldim yine baya simdi tv olarak alirsam monitör cokmu boktan olur diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 inan çok büyük hata yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yanlış söylemişim, benim söylediğim 27" lg olan şey monitör değil, tv. boktan falan da olmuyor =) 32" için bilemem. kullanım mesafem de 1m değil bile. başlarda zor geliyordu ama şu an çok raad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 moriarty said: inan çok büyük hata yaparsın. yav ne alaka simdi? tamam tavsiye istiyorumda, beklentilerimiz bile ayni degil belki, biraz bunlarida göz önune alsan yinede. Neye göre hata kime göre? Sordugum sorularin coguna bile cevap alamadim. -Yuksek hz monitör olarak kullanim icin göz yorarmi mesela bu soruya cevap alamadim.. -Oyun oynarken oyun modu gibi bisey varmi, input lag olayini cözme olayi varmi? yukarda birisi yazmisti. Hz'i os uzerinden yada tv uzerinden herhangi bi ayar ile dusurup yukseltebiliyomuyuz? Yinede 32" olmasinda israrliyim ben, tv olmasinda oyuzden israrliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yine lg için konuşuyorum. - oyun modu var. bi ara ayarlamıştım, şimdi de öyle kullanıyorum. ama nasıl diye baktım bulamadım hehaueh. - yüksek frekanslı monitörün göz yorması konusunda bir bilgim yok. olmaması lazım. led backlight flicker çok göz yoruyor ve hatta sara krizine kadar yol açıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 agfasfa sara krizi fenaymis yalniz ehuae, o degilde backlighti kissak, brightnessi kapatsak sonuna kadar, öf cözume ulasamadim.. Vakitte yok yav cok stresliyim buara. Arastirmaya devam, tavsiyelere halen acigim netekim. ps: tesekkur ederim fizban, tv alma mevzuna yönelmis durumdayim netekim halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sıkıntılarım şunlardı: - bi süre sonra gözlerim çok yorulmaya başladı - grafik/vidyo ile ilgilendiğim için gerekli verimi alamıyordum. - hz problem yaratıyodu; ama sonuçta 2-3 sene öncesinin teknolojisiyle şimdiki bir değil. oyun modu diyolar, bende yoktu öyle bişi. - insan monitor olarakta kullanınca, yakın olmak istiyo olabildiği kadar; ama o zaman iyice zorlaşıyo işler. uzun süre kullanınca baş ağrısı çekiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben uzun süredir http://www.bimeks.com.tr/urun/119879/sharp-lc46le830e-117-ekran-3d-led-tv.aspx <-- bunu kullanıyorum monitör olarak, ne oyunlarda yavaşlama yaşadım, ne görüntü ile sıkıntı çıkardı, ne de baş ağrısı yaptı, ki uzun süreler başında oturmama ve 22" bir monitor kadar yakın kullanmama rağmen. tek sıkıntım masam koltuğumdan yüksekte olduğu için ara sıra boyun ağrısı yaşıyorum. ve kesinlikle bu tvyi öneririm almayı düşünenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oha nasıl rahat ettin abi 46inç ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Katzee said: 22" bir monitor kadar yakın kullanmama rağmen o m f g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 valla gayet memnunum, sıkıntı vermedi hiç, şu şekilde duruyor http://i.imgur.com/hIlw4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 eskiden anten girişi olan monitorler vardı. samsungda vardı hatta yanılmıyorsam. öyle bir çözüme gitsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arkadaşın orta sınıf led 32 samsungunda desktop kurduk. ne flicker var ne başka bişi. gayet güzel görüntü alıyor. gözü de yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sanirim aliyorum ben bu 3d samsungu o vakit. Yani grafiklik cok bi takintim yok. Zaten eskisi gibi saatlerce bilgisayar basinda oturma mevzumda yok. Film, falan derken idare eder heral, az dahada geriden kullanirim tamamdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Buarada alette game mode varmis, buda bi arti oldu. Sans ya, 11inde gelecegine 23unde gelecek bide, teyt neyse artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Next topic: firin olarak tost makinesi tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bende seni oldugun gibi seviom sukru, tam böylece yani, bu halinle sdfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar