Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: fizban, 26 May 2003 21:52 tarihinde demiş ki: boğaziçi ? ehe.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Marmara Hapis.. ay eğitim köyü kurumları :) büüyk müyük ama boq gibi 10 saat depresyona sokuo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ITK[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Mysterio, 26 May 2003 21:59 tarihinde demiş ki: Üsküdar Amerikan Lisesi Üsküdar American Academy biri üsküdar american academy mi dedi ah eski günler ah... daha 3 hafta oldu ayrılalı ama o kdr ozledim ki okulumu...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Sankt Georg (yazildigi gibi okunur :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 İstanbul (Erkek) Lisesi... Gerçi bitti artık son 1 ay ki zaten gitmiyoruz okula 2 aydır, öss'le boğuşup duruyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 uskudar amerikan[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben okumuyorum bıraktım okula da gitmiyorum* *The KAL'dan mezun olacam[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ted İstanbul Koleji[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 e bit-tabii -yavrum nerede okuyorsun? -okumuyorum teyze anarşik oldum bıraktım ben okumuyorum! -...[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: fizban, 26 May 2003 21:52 tarihinde demiş ki: boğaziçi ? ehe.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! hayır sabancı. ;)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 basimiza bisi gelmesse bu yaz odtu fizik insallah :) edit:eksik msg [hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 26 May 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 KAL 2-3 hafta sonra mezunum..[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Vay be amma Üsküdar'lı varmış Paticik'te. Kağan lan diğerleri kim tanıt bana eşek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ahah bizim de sizi ne kadar özlediğimizi bilemezsiniz... :) said: fortinbras, 26 May 2003 22:16 tarihinde demiş ki: said: biri üsküdar american academy mi dedi ah eski günler ah... daha 3 hafta oldu ayrılalı ama o kdr ozledim ki okulumu...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: -Melancholy-, 26 May 2003 23:11 tarihinde demiş ki: Vay be amma Üsküdar'lı varmış Paticik'te. Kağan lan diğerleri kim tanıt bana eşek. :D senin o eşek diyen ağzını yırtarım hoşaf :)[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Kocaeli Uni. Hasaldan mezun oldum geçen sene[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Melroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: -Wissy, 26 May 2003 21:54 tarihinde demiş ki: Kabata$ Anadolu Erkek Lisesi [hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. böyle bi okul yok kabataş erkek lisesi mi demek istedin acaba sen bi özelden mesaj at bakiyim hangi dönemdensin falan [Bu mesaj Melroth tarafından 26 May 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 İstanbul Lisesi (erkek lisesi değil 30 seneden fazla bir süredir) mezun olmaya ramak kaldı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mono Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ov...terakki ha? terakki mezunuyum gozum yasardi terakki den birilerini buralarda gorunce...hosgeldin..:) bilgi uni.[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 İTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… edi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bogazici Universitesi (2002 de bitti gerci ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 lanet olası bir Lise son sınıftayım...Bitti.. SONUNDA diyeceğim gün Ayın 15 i olacak.. Sonunda... Herşey bir saniyede bitecek... Zil çalacak... Mezuniyet bile umurumda değil... Hiç bir şey..Sadece ama sadece Gerçek olan,Öss yi geçmek Haaa UNutmadan;Konyanın En rezil Torpil geçirici,bir yığın eziği olan ve rezalet bir okul... Kolej...Bir yığın para giriyor...Yazık acıyorum pedere yaw. :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi 1997 Mezunu. Şimdi ise Dokuz Eylül Üniversitesi bitmek üzere.. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 27 May 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deviL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Izmir Amerikan koleji terk pardon Izmir American Collegiate Institute : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: -Melancholy-, 26 May 2003 23:11 tarihinde demiş ki: Vay be amma Üsküdar'lı varmış Paticik'te. Kağan lan diğerleri kim tanıt bana eşek. :D senin o eşek diyen ağzını yırtarım hoşaf :)[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Kocaeli Uni. Hasaldan mezun oldum geçen sene[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: -Wissy, 26 May 2003 21:54 tarihinde demiş ki: Kabata$ Anadolu Erkek Lisesi [hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. böyle bi okul yok kabataş erkek lisesi mi demek istedin acaba sen bi özelden mesaj at bakiyim hangi dönemdensin falan [Bu mesaj Melroth tarafından 26 May 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 İstanbul Lisesi (erkek lisesi değil 30 seneden fazla bir süredir) mezun olmaya ramak kaldı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ov...terakki ha? terakki mezunuyum gozum yasardi terakki den birilerini buralarda gorunce...hosgeldin..:) bilgi uni.[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 İTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bogazici Universitesi (2002 de bitti gerci ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 lanet olası bir Lise son sınıftayım...Bitti.. SONUNDA diyeceğim gün Ayın 15 i olacak.. Sonunda... Herşey bir saniyede bitecek... Zil çalacak... Mezuniyet bile umurumda değil... Hiç bir şey..Sadece ama sadece Gerçek olan,Öss yi geçmek Haaa UNutmadan;Konyanın En rezil Torpil geçirici,bir yığın eziği olan ve rezalet bir okul... Kolej...Bir yığın para giriyor...Yazık acıyorum pedere yaw. :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi 1997 Mezunu. Şimdi ise Dokuz Eylül Üniversitesi bitmek üzere.. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 27 May 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Izmir Amerikan koleji terk pardon Izmir American Collegiate Institute : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar